Update!

Sitter hos pappa, åkte hit för att ta ut Teddy så tänkte att jag kunde ta med mig datorn och blogga lite. Har inte skaffat mig bredband än men Marcus skulle försöka fixa det där åt mig så hoppas att jag kommer få ett bredband snart.

Jaha då ska jag väl uppdatera lite vad som har hänt sen sist, shit det är as mycket vet inte vart jagf ska börja. Tar dom viktigaste och mest oviktiga händelserna då :)

Jag har äntligen flyttat! Hur skönt som helst, dock känner jag mig mest ensam så det händer ofta att jag ringer hem nån kompis som får komma och göra mig sällskap :) Jag har hunnit med och haft inflyttningsfest som slutade innefattade: Oinbjudna fjortisar (dom åkte ut illa kvickt), skäll av en raggere med identitetsstörning, stopp i avloppet som slutade med att Securitas fick komma och när dom inte kunde fixa det så kom ÖSAB och hälsade på dagen efter. Då fick även jag uttrycka min manliga sida och hugga in och arbeta ;)


Nu smsade Sara och skrev att hon är på väg hem från Arbetsförmedlingen så det är bäst jag åker hem nu, så får blogga mer sen ;)



// Frida.

Ursäkta!

Får be om ursäkt att jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera men pga flytt, rån, jobb, brist på internet och en massa annat så har det ju inte riktigt gått så bra att blogga.. Lovar att komma med en ordentlig uppdatering så fort jag får internet!

Idag kände jag att det är på väg i rätt riktning, måste hem och ringa Danni och berätta!

Saknar mina energikällan vänner allt för mycket, känner mig som en knarkare på avgiftning, jag får abstinens!




Kusiner<3
Skulle jag hitta dom jävlarna skulle det bli synd om dom.





// Frida.

RSS 2.0