"Ge mig Heintz-ketchup för fan!"

Helgen har spenderats hos bästa Sara :) Det har varit hur mysigt och roligt som helst. I lördags shoppade vi och pratade en massa sen åkte vi med Artin in till Örebro för han skulle jobba så då följde vi med ut på krogen. Vi gick till O'learys först och tog en drink innan vi gick till Ritz. Har aldrig varit där förut eftersom jag egentligen är för liten men eftersom Artin jobbar där så var det lugnt :) Hur fint som helst var det, vi dansade som tokar och pratade en massa. Efteråt satte vi oss i bilen och väntade på att Artin och Henke skulle sluta sen åkte vi fyra till Max och käkade. Jag och Sara var i fin form och satt bara och gapskrattade åt allt. Var en mycket rolig kväll.


Fina Sara på O'Learys.



På söndagen låg vi och degade och tog oss en promenad. Sen kom Henke förbi så då satt vi och pratade en stund innan det var dags för mig att åka hem. Det var en händelserik och rolig helg, har inte skrattat så mycket på lääänge! Tack Sara för det!<3

Idag mår jag inge vidare, hostar så det känns som att lungorna ska komma upp och snoren bara rinner. Not so fresh! Var även Ullas sista dag på Hemköp, så j*vla tråkigt! Jag hade köpt en present till henne och skrivit ett kort, haha både hon och jag började grina när jag gav det till henne :) Kommer sakna henne som bara den, men ska åka hem och våldgästa henne ofta, hehe!

Snart kommer mina skåneflickor hem, det ska bli roligt. Jag kommer nog nästan flytta till G-hyttan då så jag kan vara med dom så mycket som möjligt :)


Mina fina "små" vänner.



Imorgon ska jag kanske paj-dejta lite med min Tim, har saknat muppen så det kan behövas :)


Tim håller tal för mig på min födelsedagsmiddag mina pojkar bjöd mig på.



// Frida.

Hot hot hot

Idag är det varmt! Satt ute i solen hos M och drack cola, var verkligen att solen brände!

Har fortf ont i ryggen men hoppas det bli bättre efter att jag börjar träna så som doktorn sa till mig igår. Imorgon ska jag på konfirmation, skulle ljuga om jag sa att jag såg fram emot det men man måste väl.

Orkar inte skriva så mycket här, känner att jag inte har så mycket att säga, får nog fortsätta ligga på is tror jag.


// Frida.

Sommarnatt



Älskar den här bilden. Eller nja kanske inte själva bilden utan känslan jag får när jag ser den. Själva bilden är väl kanske inte så smickrande, jag menar ofixad i mysbyxor och med en cigg i handen? Nej tack. :)
Nej men jag kan verkligen känna efter och komma ihåg hur det kändes den kvällen. Jag, E och D åkte runt i hytta, Storå och Stråssa (ja faktiskt) och gjorde absolut ingenting. Tror det var en period då, och det var så mysigt! Ni vet i mitten på sommaren när det knappt aldrig hinner bli kallt på natten och man märker inte när natt börjar bli dag? Och det luktar på ett spec sätt, det luktar sommar och sommarnatt. Jag älskar det verkligen! I sommar ska jag se till att njuta av sommarnätterna, haha :) Vad poetiskt och töntigt det blev känns det som. Mina älsklingar är hemma, ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR...


// Frida.

RSS 2.0