Brunetter

Mina super snygga nya brunett-vänner:





 




Nej det var inte planerat att dom båda skulle bli brunetter samtidigt, men det blev räddningen efter en misslyckad färgning. Haha :)



// Frida, fortfarande blond.

 


Kort och gott

Upp vid sju, tvätta, diska, städa lite, fixa mig, och till slut dra till mitt andra hem för kalas senare ikväll. Fullspäckad dag!


Förra året var det 80-tals tema på kalaset :)



// Frida.

Spiderman

Daniela ringer mig och när jag svarar så hör jag bara någon som gråter helt hysteriskt i andra änden. Jag blir jätte orolig och undrar vad som kan ha hänt. När jag sen frågar just det skriker hon (hysteriskt): "Det är en spindel i min sääääng!!!!"  Så det var bara att instruera om hur den bäst skulle dödas. Så det slutade lyckligt iaf (inte för spindeln dock..) Haha. Förlåt gumman, men det är så roligt och jag är så glad att det inte var nått allvarligare (även om det var traumatiskt för dig). Men jag måste ju faktiskt medge att det finns stora otäcka spindlar i skåne. Den vi träffade på i Aggarp var inte att leka med!


Spindeln jag och Anders träffade på i Aggarp, usch...



// Frida.

Hair

Fixade håret hos Anna i fredags, skulle ta en bild på det fina resultatet (blir alltid fint hos Anna) men som vanligt kunde jag inte vara så seriös på kortet så ha överseende med min "fina" pose :)


Jag var dagen till ära extra het i Hemköps-tröja och det super fina silver halsbandet
 jag fick av Per-Arne och Iréne, dom är för snälla :)



// Frida.

Världens bästa x2, igen.

Fick en glad överraskning idag på posten. Ett jätte fint skrivet kort och ett super fint silver halsband med typ diamanter på. Det var i från två underbara människor som har betytt så sjukt mycket för mig, och det kommer dom fortsätta att göra även fast dom inte har den relationen som dom har haft till mig förut. Nu har jag som dom skrev ett minne och jag kommer använda halsbandet jämt :) Vart så rörd av allt, det här har gjort min dag!


// Frida.


RSS 2.0