Tjugonionde Mars

Fick ett par örhängen av min älskling idag, puss! <3


Rubrik

"A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words."


Mamma!

Grattis på födelsedagen till min fina älskade mamma! Hon är världens bästa, så de' så!


Min dag, bra dag!

Idag har jag varit till Malin och fick mina naglar tillfixade, välbehövligt! Roligt att få sitta en stund och snacka lite skit också :) Sen kom min Daniela och vi tog årets (för min del iaf) första cykeltur upp till Frida och lilla Mio :) Spenderade resten av dagen där fram tills kvällen då jag gick över och åt hos mamma och firade henne lite för tidigt :) Ska ringa och sjunga för henne imr på hennes riktiga födelsedag men kan inte fira henne eftersom jag jobbar sent :(


Vila i frid..

Fick precis en tråkig nyhet, även fast det var ganska väntat är det ju alltid tråkigt och ledsamt.. Vila i frid!



Igår pratade jag och Mia om hur man "tar" komplimanger, vi båda kom fram till att man tar åt sig på ett helt annat sätt om en person man inte känner ger en komplimang än om ens nära och kära gör det. Varför är det så? Härom dagen te.x var den en tjej som handlade av mig, när hon betalat och skulle gå vände hon sig till sin assistent och sa: "Vad fin hon var". Åh, jag hade kunnat spungit runt disken och gett henne en stor kram! Hon gjorde verkligen min dag :) Så idag kom jag och Magda fram till att vi ska börja säga till folk, även om vi inte känner dom, att dom är fina eller har nått fint på sig. Tänk man kanske kan göra nåns piss dag sååååå mycket bättre! Haha löjlig tanke kanske men värt ett försök :)


True.


Morgonpigg?

Vaknade strax efter sex, hur pigg som helst. Försökte först somna om men när det inte gick fick jag nått ryck och kom på att jag skulle träna. Problemet var bara att jag inte orkade gå till gymmet, då kom jag på att den "smarta" idéen att jag kunde träna hemma! Haha så jag körde Nikes träningsapp, var lite trångt i min lilla lägenhet och grannen undra nog vad jag höll på med men det gav effekt! :)




A lover or a friend? A big thing or a small?

Mia uttryckte idag sitt missnöje över att jag inte längre skriver nått här, så gör väl ett nytt försök och skriver ett inlägg. Om det bara blir ett eller om det blir fler får den som lever se :)

Jaha vad har hänt i Fridas liv då? Efter en riktigt pissig höst vände allt på en och samma dag (jo det är sant, på en måndag dessutom!!). Jag blev erbjuden både "nytt" jobb och lägenhet på annan ort och allt kändes genast mycket lättare och ljusare :) Så 2011 avslutades på bästa sätt, jag sa upp lägenheten i Fellingsbro och lämnade allt jobbigt bakom mig och firade in det nya året med mina fina kära vänner :) Det sägs att hur man spenderar nyårsafton kommer avgöra hur resten av året kommer bli, jag hoppas det stämmer!






Så nu är jag tillbaka på Energikällan igen, jag trivs som fisken i vattnet, fick ett sånt glatt och varmt välkomnande när jag "kom tillbaka". Visste inte att jag gjort så stort intryck ;) Bor numera i Lindesberg, där jag också trivs hur bra som helst. Har ju nästan alla mina vänner här, är nästan så jag känner att jag inte hinner umgås med alla, och så bor ju mamma här <3




Jag och Vickan i fredags,
hon har en av dom finaste och genuint godhjärtade människa jag träffat.


RSS 2.0