Valborg

Idag är det valborg och just för tillfället känner jag mig noll taggad på det. Kan vara för att jag ska jobba, så får hoppas det kommer framåt kvällen :)

Har inte så mycket att skriva så tänkte hoppa in i duschen nu, slänger upp en eller två bilder från valborg förra året.


Alltid Baja Päron ;)




"Sänk lyset det är för högt" - Citat Rebecca Kleber 20 år.




// Frida.

Bulle i ugnen

Kanske ska ta och skriva lite här iaf :) Idag har jag tvättat och bakat bullar, jag fyller ju nämligen år på söndag ;) Måste ju ha något att bjuda på på kalaset, lillsyrran var snäll och bakade negerbollar åt mig. Ps tjej J fyller år på måndag hon så jag har passat på att fixa present till henne från mig och M idag också. Vet inte om vi skulle köpa nån present egentligen men det tycker jag vi kan för det är ju så roligt med presenter tycker jag :)

Nu ska jag och mamma deklarera, hennes hjälp kan nog verkligen behövas för jag fattar ingenting av det där.


Har aldrig varit så här säker på någonting förut. M.L.<3


//Frida.

Dött

Här var det dött, och kommer att så förbli ett tag fram över.

Idag är det fredag och jag slutar kl två, sånt uppskattas.

Älskar.


// Frida.

Stress, stress, stress!

Duschen, fix, åka ut till Römossen och se hur det går med verkstan, in till Linde för kalas hos Annibanni. Jag har och göra jag, bäst jag sätter fart!


// Frida.

Kurs

Har varit på Frukt&Grönt-kurs ons-tors i Sthlm. Var väldigt sketiskt innan och nervös som bara den eftersom jag inte skulle känna någon. Men det gick faktiskt bra, var till och med roligt :) Alla var snälla och roliga. Vi fick först sitta och lyssna på en massa prat och titta på statistik sen fick vi åka till en skola och laga mat med en kock som jobbat på Café Opera. Vi vart indelade i lag så fick vi tävla mot varandra och laga mat utan recept. Och jag och den killen som jag var med vann faktiskt!!! :D Var helt död efter all mat vi hade ätit men på kvällen tog vi en taxi in till city och satte oss på en krog och drack och pratade :)
   Igår åkte vi runt i en massa butiker och tittade på deras frukt&grönt-avdelningar, var intressant och lärorikt faktiskt men väldigt annorlunda. Sen vart vi bjudna på lunch på en riktigt lyxig restaurang på östermalm innan det var dags att sätta sig på tåget och åka hem. M kom och hämtade mig i Arboga så åkte vi hem och åt pizza, haha rätt så onödigt efter all mat jag tryckt i mig under dom här två dagarna :)


// Frida.

Gåshud



Sett på Vakna Med The Voice som vanligt :)



Promend

Tog en lång promenad i det fina vädret med I igår. Hur skönt som helst var det, långt gick vi också tog nästan två timmar för oss tror jag. Men det var skönt :) Sen när vi kom tillbaka hade M och P-A gjort mat så det var bara att sätta sig och äta.

Nej nu måste jag duscha!


// Frida.

Hungry Eyes



// Frida.

Världens bästa x2

Jag har inte bara den bästa pojkvännen utan även dom bästa svärföräldrarna. Igår efter jobbet när vi kom hem så fick jag en super fin armbandsklocka av dom i påsk/vår-present :) Min förra gick ju sönder så det var ju en extra bra present, tack! Dom är så himla snälla :)

Blir så jävla trött och less på allt skit snack. Vidriga elaka människor som bara vill förstöra. Men egentligen är allt så skrattretande, dom som känner mig på riktigt vet hur jag är och vad jag skulle kunna göra och absolut inte göra. Men egentligen varför ska jag behöva bevisa nått? Den personen jag älskar allra mest och som jag bryr mig mest om vet sanningen och det är de viktigaste. Har man bara ett bra och ärligt förhållande så är det lugnt. Ja vi säger allt till varandra och jag är ändå sämst på att ljuga och har säkert Sveriges största samvete. Nej som sagt jag behöver inte bevisa nått.

Nu blir det snart jobb sen Örebro med M :)


Men kan inte låta bli att tilläga att även om jag vore en sån hemsk människa som skulle kunna göra nått sånt. Skulle jag väl aldrig vara så klantig att jag valde en 35-årig gift tre barnspappa som är kompis med min pojkvän. Nog för att jag är blond men SÅ korkad kan väl ingen vara?

Världens bästa

Har förstått att jag har världens bästa pojkvän. Han ställer alltid upp och står på min sida och låter mig veta det. Tack för det älskling. Ja så därför är han bäst helt enkelt. Punkt.

Har givetvis ätit en massa påskmat i helgen, alltid lika gott. Igår var vi ut till Ms kusin och hälsade på sen åkte vi till pappa. Han hade varit till Åland och köpt med snus till M och Bacardi till mig, tack papi. Vi skulle bara stanna en stund men eftersom M och pappa verkar ha en förmåga att prata i timmar så vart vi kvar tills tolv typ. Var skapligt död när vi kom hem.

Har fått sjukt lite sömn i helgen så ska nog ta och sova lite middag.


// Frida.

April April!

Första april idag, ska försöka att inte bli lurad. Men blond, blåögd och godtrogen som man är så kommer det nog inte gå så bra!


// Frida.


RSS 2.0