Remember tonight, for it is the beginning of always..

Nu och för alltid, det är allt du behöver veta..


// Frida.

Älskar

Älskar att se dig skratta och le.
Älskar att du får mig att skratta och le, så som bara du kan..


// Frida.

Slut på friden..

Jaha idag jobbade jag för första gången efter semestern, behöver jag nämna att det var en mindre glad Frida som klev upp ur sängen imorse? Nej tänkte väl det. Behöver väl inte heller påpeka att det "fina" vädret gjorde sitt med. Semestern har iaf varit kanon, avslutade den som sagt i Ayia Napa, kunde inte bli bättre. Solen sken hela dagarna och det var varmt, och då menar jag VARMT! Det var runt 40 grader varje dag och jag har kommit fram till att jag nog är en riktig viking, pallar inte med när det blir för varmt och vad man än gör så svettas man som en gris. Men vi hade iaf det som sagt jätte bra, vi gjorde mycket men kan inte räkna upp allt men kan iaf nämna några saker vi fick "uppleva". Vi har hoppat bungyjump (hur sjukt som helst), träffat nya vänner, käkat god mat, druckit billig sprit, gjort stopp i avloppet, haft sex i vattnet (okej det var inte vi, men Daniela och jag simmade två meter bredvid, inte så fräscht..), sett folk skämma ut sig (vi skämde så klart inte ut oss), ätit majonäs på typ allt.. Okej när man läser det här så låter det inte direkt som vi har haft så kul så jag lägger upp lite bilder ist och låter dom tala för sig själva :)





















Nej nu ska jag fortsätta titta på One Tree Hill, har köpt dom tre första säsonger så nu är jag näst intill besatt :)


// Frida.

Morgonmänniska?

Följde med Tim till Arboga imorse, eller ja på förmiddagen. Men för oss kändes det som att klockan var typ sex, var så sjukt trötta, jag är absolut ingen morgonmänniska.

Nu har jag tänkt packa lite sen får vi se om det blir lite party med mina babes, borde egentligen ta det lugnt eftersom vi åker imr kväll men vill ju hinna träffa Emma innan vi åker också.

Nej nu har jag inte tid med det här. Och om jag inte hinner/orkar blogga mer innan jag åker så får ni ha det så himla bra (eller inte) här hemma i Sverige medans vi har det KANON bra på Cypern! :) Haha jag säger som vi skrev till ettorna när vi tog studenten, SO LONG SUCKERS! :)


// Frida.

"Vad är det där för skabb??"

Haha roligaste kommentaren :)

Grillat med min Tim ikväll, hur mys som helst och hur gott som helst!

Imorgon blir det att börja packa så jag har det gjort sen umgås med mina pumor, men mest av allt vill jag bara att det ska bli måndag så att vi kan sitta på planet på väg härifrån. Det kommer blir den bästa veckan nånsin!

Nej nu är det slut på ord, ska mysa ner mig i sängen ist. Godnatt kära vänner!


// Frida.

Skrapsår

I onsdags vart det spontan utgång på Bistro, inte mitt favorit ställe kanske men det var väl hyffsat kul ändå. När vi skulle bege oss hemmåt fick jag för mig att jag skulle bära Marcus på ryggen i en av Lindesbergs kanske brantaste backar. Väldigt bra idé, eller inte. Jag kämpade på och Marcus hejade på. Envis som man är så vägrade jag stanna vilket slutade med att när mina ben till slut gav upp så vek dom sig bara, haha. Föll som en fura och fick på köpet Marcus över mig. Klarade mig dock med endast några skrapsår på knäna.

Igår var vi trötta som aldrig förr, skulle kunnat sovit 24 timmar i sträck. Men vi lyckades iaf med att boka resar till Ayia napa så på måndag drar vi! Ska bli svin kul, dock kan inte Emma följa med och det suger ju såklart men men vi får klara oss utan henne den här gången.

Är hemma i mitt egna hem, om man säger så, har försökt städa lite men det har väl gått sådär som vanligt. Måste iaf städa innan vi åker för känns inte så kul att komma hem till en stökig lägenhet. Nej nu ska jag fixa mig lite så får vi se vad kvällen har att erbjuda. Ha det så bra kära vänner!


// Frida.


Jag vet, jag vet så väl. Men ändå låtsas jag som att jag inte har en aning.

Du vill ha det du förlorat..

Melissa Horn - Med ena foten utanför, förbannat fin låt. Bara så ni vet!

Är hemma på "besök" igen, haha var typ en vecka sen jag var i min lägenhet. Som vanligt har jag spenderat mina dagar och nätter borta. Har haft fullt upp och det gillar jag!

I fredags fikade vi på stan vi tjejer, Ullis från skåne var på besök. Hon går i samma klass som Daniela, skit mysig och trevlig tjej :) När hon sa hejdå i söndags kändes det inte direkt som att det var två dagar sen jag hade träffat henne för första gången. Skönt med lättsamma människor, men å andra sidan är hon ju kompis med mina bästa vänner så det kunde ju inte vara vilken mupp som helst :)
   Tillbaka till fredagen då, vi fikade sen åkte vi till hytta och Idas lägenhet och drack vin och åt ost och kex, riktigt mysigt :) Vart en rätt så tidig kväll eftersom i lördags var det dags för parkfest.
Riktigt kul var det, vi förfestade hos Carro. Vi körde charader, skit kul, jag och Daniela måste tänka väldigt lika för hon tog alla mina och väldigt snabbt också ;) 
Som vanligt så gick tiden inne på hotellet väldigt fort, men det var jätte roligt. Är så skönt för där kan man gå runt själv och man träffar ändå hela tiden nån man känner :) Sen vart det efterfest och tillsist pallra vi oss hem, kom inte i säng förns 06.20! Snacka om att man var lite trött dagen efter :)
Bakisdagen var exakt som den ska, vi beställde hem pizza och massa cola som vi tröck i oss. Kan inte finnas något godare än cola dagen  efter :)

Ja det var väl helgen det, igår gjorde jag inte mycket målade lite men fick ont i armen efter fyra ynka plankor haha. Snacka om att man är klen. Sen vart det tacos och mys hemma hos Anna :)

Idag blir det nog att umgås lite med kusinen, väääldigt länge sen sist!


Ångra aldrig något som fått dig att le..


// Frida.

RSS 2.0