SATC 2

Har spenderat eftermiddagen och kvällen på stan med underbara Sara :) Mötte upp henne på stan och så fick jag en lite försenad födelsedagspresent av henne. Jag fick ett jätte fint halsband som det hängde en sten på, var kärlekens sten, en Ametist. Fick en nyckelring med två skyddsänglar på och så stod det " Never drive faster than your angels can fly", haha hon tyckte det passade in på mig ;) Hon hade också skrivit ett kort med Ametistens betydelse och en massa fina saker till mig, vart helt rörd :) Sen gick vi lite på stan, träffade hennes kusin Helene så hon gick med oss ett tag. Skulle inte handla nått men som vanligt så kom jag inte tomhänt hem :) På kvällen käkade vi sen gick vi på bio, Sex and The City 2. Den var jätte bra och rolig, älskar verkligen dom filmerna och serien för den delen. Så idag har varit en bra dag, tack för det gumman!<3

Nu ser jag fram emot helgen, tror det kommer bli en bra helg! :)


// Frida.

Körkort

Grattis till Perra som tog körkort idag! :) Åter igen får man flashbacks från när jag själv tog körkort. Var så otroligt glad, kunde inte sluta le. Kändes helt otroligt när man körde själv i bilen, man tänker inte på det innan men man har ju aldrig åkt själv i en bil. Det känns nästan lite olagligt i början, haha :)

Jag och min favorit kusin Becca var in till stan idag. Skulle bara handla lite nagellack och dricka tills helgen men som alltid så vart det ju en hel del andra saker också :) När vi skulle åka hem stod det en ny bil på parkeringen som inte startade, vi var otroligt glada för att den här gången var det inte jag och Becca som stod där, haha :) Och det har ju hänt några ggr med den kära gamla opeln.

Åkte ut till pappa på kvällen, pratade lite med farmor och hennes kompis Fido som var där :) Sen reste jag, pappa och Emma upp det stora partytältet UTAN att bli osams :O Kors i taket! Dock fick jag höra kommentarer som, "Frida, du är klenast så du kan stå i mitten" och "Frida, stå bara och håll i". Haha bara för att dom är så starka. Jag hjälpte iaf till med mina goda råd :)

Har precis pratat med en av mina favoriter och nu sitter jag och väntar på att en annan av mina favoriter ska ringa, hoppas hon slänger i sig maten fort!


// Frida.

Åldersnoja

Är ute hos pappa och solar och pratade nyss med Daniela i telefonen. Vi kom fram till att vi nog börjat få lite åldersnoja. Tiden går ju så himla fort! Känns som att det var igår man fyllde 18 och även fast åren går så känns det inte som att jag växer och blir större, känner mig fortfarande som ett litet barn :) Känns inte direkt som att jag är 21, hade gärna velat stanna på 20 ett tag till :)
  Sen hittade jag dessutom bilder på pappas dator från min krogen debut, som var för över tre år sen! Shit! Stanna tiden tack.







// Frida, 21 år.


Tú y yo<3

Är oerhört dålig på att skriva här, I know. Ändå tycks det finnas trogna läsare. Får väl skriva lite då, så ni får nått att läsa om mina kära vänner :)

Helgen har varit bra. Städade lägenheten i lördags och diskade ren all disk jag hade lyckats samla på mig. Skönt att få det gjort men det tog sin lilla tid vill jag lova! På eftermiddagen/kvällen blev det Örebro, jag blev bjuden på restaurang och bio. Käkade på Efassos, hur gott som helst. Fick lite minnen från när vi var där första gången :) Sen blev det bio, Killers. Riktigt bra, den innehöll både humor, action och romantik så "alla" vart nöjda. Igår blev vi bjudna på mat, lax och potatis, mums! Efter det blev det kubbspel, tjejerna mor killarna. Vi vann, oavsett vad dom säger. Haha vilken dålig förlorare jag är :)

Kortfattat om min helg, blir inte bättre än så. Har pratat med bästa Sara nu på kvällen, uppdateringar och skratt, som vanligt :)

Ledig i två dagar nu, behöver jag nämna att det är skööööönt? Nix.


Ingen kan få mig att le som du kan..


// Frida.

Väntan..

Skulle ha fixat naglarna igår i Frövi. Tog först bussen in vid åtta och satt och vänta i en halvtimme på att salongen skulle öppna, och när den väl gör det så visar det sig att den som gör naglar är magsjuk. Fy f*n så surt! Men men fick en ny tid iaf. Men det drygaste var ju att jag var tvungen att vänta på att Frida skulle sluta jobba kl elva och vad f*n gör man i Frövi i två timmar??? Gick runt lite och filosofera, haha. Sen ringde jag Frida och hon slutade tio ist så vid tjugo över kom hon så jag slapp vara själv :)

Idag är jag också ledig, ska försöka städa lite sen ikväll ska vi väl upp till parken och springa/gå med jobbet. Måste kila ner till Hemköp och höra om vi skulle grilla efter eller ej.

I helgen blir det jobb sen fira Joannas student på fredag :) Mina skåneflickor kommer hem idag och stannar en vecka så ska umgås med dom mycket också :)


Fest förra helgen men gamla kompisar :)
(Ja, jag vet att jag ser ut som en bonde i keps, haha.)



// Frida.

RSS 2.0