Övermogen, mammig, långsint?

Kanske det. Även den som inte ber om nått tillbaka, vill ibland ha just nått tillbaka.. Tog det mycket hårdare än vad jag trott, men för den man älskar gör man vad som helst.. Nej nu blir det för känsligt och jobbigt, inte sånt man vill skriva/läsa i en blogg! Mysig kväll igår hemma hos mamma :) Jag, Becca och mamma satt och pratade in på småtimmarna, sånt gillar vi!


// Frida.

Jag ska sakna dig imorgon

Städar och fixar, syrran hjälper mig som vanligt. Hon är snäll hon :) Snart dags att dra tillbaka till mamma och fortsätta flytta och rensa. Ikväll blir det mat där, Becca skulle bli med också och sen tror jag vi skulle hänga lite med Denise och Jens för dom var tydligen här i Fellingsbro :)

Får panik på mina Hunter-stövlar! Jag har aldrig använt dom eftersom det inte varit väder så dom har bara stått i garderoben. Men nu när jag kollade på dom så var dom helt vita :S Det stod på lappen att det kan bli så på äkta gummi men att det går att få bort, men det för det f*n inte! Blir så trött.. :( Så om nån har nått bra tips (som är bättre än det som står) på hur man får bort det så är jag tacksam för det!


// Frida.

Knas

Vart nå knas så gick inte att lägga upp båda låtarna :S Så här är den andra!





// Frida.

Flashbacks

Åkte buss härom dagen, är inte ofta jag gör det eftersom det tar sån tid och är så långtråkigt. Men iaf så var jag ju tvungen att sysselsätta mig med något så lyssnade på musik på mobilen. Jag har inte uppdaterat den på bra länge så fick en och annan flashback när jag hörde en del låtar :) Bland annat dom här två låtarna som verkligen får mig att tänka på en "period" för några år sen när jag, Becca, Rydan, Håkan, Johan och Jens (+/- nån) var ut på krogen i princip varje helg. Blir så full i skratt när jag tänker på allt tokigt och kul vi/dom hittade på. Roligt hade vi iaf, så lägger upp dom två låtarna som orsakade denna flashback och lite bilder som jag hittade, från en förfest i Beccas gamla lägenhet. Den saknar jag också, mycket minnen från den!


















// Frida.

Ibland

Ibland finns det bara en person som kan göra att allt känns bra..

DH

Har varit en lång dag idag. Har både varit jobbiga stunder men även en del stunder med skratt. Dock är det så jobbigt och gör så ont i hjärtat när man så gärna vill hjälpa och ta bort det onda men det går inte. Det enda man kan göra är att trösta och finnas där...

Har lånat första säsongen Desperate Housewives, så nu kan jag iaf somna lite lyckligare :)


Fick sån fin present idag, alldeles för mycket<3




// Frida.


Manlove

Det bara skriker manlove om det här kortet från förra lördagen. Höll på att garva ihjäl mig när jag tog kortet, Johan och Christoffer tycker uppenbarligen om varandra iaf :)




// Frida

Boys don't cry

Nog för att jag är en riktig lipsill i vanliga fall och gråter för i princip allt, jag gråter när jag är ledsen, när jag arg, stressad, upprörd eller glad, ja ni fattar. Det är nästan som att det är mitt sätt att visa känslor. Men det finns nästan inte nått som får mig att gråta så mycket som när killar gråter. För när en kille gråter då är det illa, och då tjuter jag som aldrig förr. Visst det finns ju en del lipsillar som bölar för minsta lilla (nämner inga namn, haha) men dom är ju bara pinsamma. För mig är killar alltid så starka och visar inte sina känslor på det sättet. Jag tror att jag nästan har sett alla mina tjejkompisar och andra tjejer i min närhet gråta men bara nån enstaka av mina killkompisar göra det. Så killar, gråt inte i min närhet om ni inte vill ha en hyperventilerande och snorande Frida!




// Frida.

Snabbt

Känns som att den här dagen har gått hur snabbt som helst, men ändå har jag hunnit med en hel del. Fick ju dessutom hjälp av lilla Julia med varorna idag, hon var så duktig så :)

Shäron-Päron ringde mig idag och ville supa ner mig imorgon men tyvärr så jobbar jag ju sent och så har jag ju redan planerat in fredagsmys med en muppunge ;) Så får bli en pimplavin-kväll med mina heta pumor snart. Fick skvallra lite över telefon nu ist (Sharon skvallra, jag håller inte på med sånt) :)

Nej OC kallar. Ja, det är beroende framkallande!


// Frida.

Gooooodis!

Sov hos farmor i natt, skönt att bli ompysslad :) Efter det drog jag in till Linde och träffade min älskling, vi käkade på 37:an och jag använde mitt presentkort på 1 kg godis som jag fick i julklapp av Lena. Sen mula vi godis kan jag lova! På kvällen har jag lagat mat hos mamma och kollat på OC med syrran, vilket jag måste återgå till nu för nu har jag missat massa igen.. Ha det bra!


// Frida.

lfnslnsldnlsdnflwsenrwenfnedof!

Så känns det nu!


// Frida.

Lyckat

Lyckad fest igår men en massa skratt. Typ alla som var bjudna kom, en del man inte sett på ett bra tag så det var kul. Kommer kanske bilder sen, nu ska jag skura klart golvet :)


// Frida.

Smicker, smicker..

Har äntligen tagit mig i kragen och gått till doktorn efter att ha varit sjuk sen innan jul. Han var en riktig smickrare och bjöd på den ena komplimangen efter den andra, det tackar vi för men vart ännu gladare över att han lyckades konstatera vad felet var. Så nu ska jag käka mina tabletter och hoppas på att det blir bra snart, orkar ju inte må så här dåligt längre!

Imorgon ska jag hem till min kära mor och hjälpa henne och Göran att flytta sen blir det party på kvällen :)

Ni små trogna läsare förtjänar nog ett längre inlägg en detta efter att jag som alltid varit dålig på att uppdatera men det får bli en annan gång, haha :)


                    
                                  Visste ni att vi hängde med Vin Diesel på Cypern? ;)




// Frida.


Nyårsbilder

Bilder från Daniela och Fanny :)


Värden Björn, direkt hemkommen från Thailand!


Den goda maten. En av alla de grejer Frida ordnat med :)






Per håller tal.






Hanna är på G ;)


Tolvslaget.



Sugleken, har många roliga kort ifrån den ;)

 



 


Nyårsafton

~ God mat
~ Trevliga människor
~ Partyhumöret på topp
~ Champagne
~ Nyårskyss
~ Raketer

Allt fanns med på min nyårsafton, och det var den bästa på länge!


// Frida.


RSS 2.0