***

Nobody can go back and start a new beginning,
but anyone can start today and make a new ending..

"Du var kär i en kille som inte tvättade håret!"

Idag har vaknade jag i Linde, åkte in till Örebro där jag var tapet-smakråd och lite sånt, sen tog jag en promenad med fina fina Jenny när jag kom hem. Uppdatering, uppdatering! Gillar den tjejen bra mycket :) Finns mycket att skriva men en bild säger mer än tusen ord så lägger upp massa bilder från senaste tiden ist, hoppas det duger :)


// Frida.



Tjejfest, då spottar vi inte i glaset!



Tjejfest!



Glad tjej i ett diskret badkar :)



Barnvakt :)



Årets morgonfrilla ;)



Fick present av min älskling<3



Hockey, SM-final.



Bästa Frida fixade håret på mig :)


Bungyjump

Känns som innan jag skulle hoppa bungyjump. Det är nått jag vill göra för jag vet att det kommer kännas as bra efteråt. Men ändå är jag livrädd för jag har f*n ingen aning om hur det kommer gå. Det kan ju gå åt helvete och man smackar rätt i backen för en säker död. Men det kan ju också gå bra. Gäller bara att ta steget, om man kan ta det? Det beror ju på vem det är som har säkrat linan innan.

Har varit på kalas hur min älskade mamma idag, hon fyllde ju år igår. Grattis mamma<3 Träffade Glenn och Matilda också, kul att få prata lite med dom :)

Har ingen vidare lust att skriva nått mer, vill bara prata med min älskling men hennes mobil dog eller nått? Hmm.. I helgen ska jag åka upp och vara barnvakt åt lill Vendis, mys :) Hoppas Danni kommer hem också!


// Frida.


Min puma och jag i lördags!


Jenny

Har hängt lite med bästa Jenny idag :) Vi tog en promenad, riktigt skönt! Sen följde hon med mig hem på lite kaffe och prat, skönt att höra hennes åsikter om saker och ting. Hon har mycket bra att säga den tjejen :)

Städat och fixat en massa har jag också hunnit med idag, så nu finns det inte så mycket göra. Är inte van att det inte finns något som jag MÅSTE göra, haha. Dessutom har jag ju varit ledig idag vilket jag inte brukar, men skönt som bara den har det varit. Imr är jag ju som alltid ledig, då står det tvätt på schemat sen ska jag nog försöka mig ut på en promenad också :)

På lördag är det dags för tjejfest hos Sara i Linde med mina gamla jobbarkompisar, jag längtar som en tok, ska bli så kul! :)


Rätt så vanlig syn när vi kommer ihop och det är alkohol inblandat :)


// Frida.


Ekvatorn

Man kan göra mycket med en iPhone och jag förundras och lär mig nått nytt varje dag. Kan inte förstå hur jag har klarat mig utan innan? Nu kommer jag iaf aldrig klara mig utan en igen! En av dom "funktionerna" som finns är att man kan se på en karta vart bilderna man tar är tagna nånstans. Alltså tar jag en bild i min lägenhet kommer det upp en plupp på en karta vid Fellingsbro med den bilden, ja ni fattar. Iaf så skickade Anna en bild till mig förut på sin tattoo och när jag sparade den och tittade på kartan såg det ut så här:



Som ni ser så ser det ut som att den är taget vid ekvatorn nära Nigeria. Vet inte om jag ska anta att min iPhone har gjort ett misstag eller om Anna har något att berätta för mig? Det återstår att se!

Förresten nu är allt så bra för nu har jag äntligen fått höra min älsklings röst igen och pratat med henne i några timmar<3


// Frida.

Linslus?

Såg ett kort på fb från när jag var till Sälen med familjen Allström. Ser så himla mysigt ut, trots vädret, men det roligaste är att jag förser Vendela med ketchup samtidigt som jag tittar in i kameran. Haha, men att jag är en riktig linslus var väl ingen nyhet :)





Fick ett mms av bästa Maria idag, var en snygg (=läs ful) bild på mig från den "gamla goda tiden" på Energikällan :) Vi ska ju snart dra ihop en vinkväll vi tjejer, nästa lördag tror jag bestämt att det var, längtar!


// Frida.

Min solstråle!

På fredag kommer min lilla solstråle hem från Thailand, har saknat henne sjukt mycket. Längtar så tills jag får prata med henne, vi har nog en hel del att uppdatera varandra om också :)



Puss på mitt hjärta!


Vit kavaj

Nu i vår ska jag verkligen införskaffa mig en vit kavaj, känns som en bra investering och det är ju sjukt snyggt! Förstå vad den kommer komma till användning i vår och sommar :) Den som Marie Serneholt hade på sig i lördags på Melodifestivalen var ju rikigt snygg! Så nu gäller det bara att leta på nån snygg (och inte allt för dyr) som faller mig i smaken :)




// Frida.

En ängel?

"Jag drömde om en ängel inatt, den såg precis ut som dig!" - Haha den kommentaren fick jag idag, ska man ta det som en komplimang eller?? :)

Imorgon är jag ledig som vanligt, ska tvätta sen har jag lovat farmor att skjutsa henne till tandläkaren. Har inte träffat henne på ett tag så det ska bli mysigt :) Mamma ringde för ett tag sen, hon var sugen på att åka på spa i helgen. Skoja inte att jag också blev sugen, vore hur skönt som helst! Får se vad hon kommer fram till och om man får följa med ;)

Ha en fortsatt bra kväll vänner!


// Frida.

Kärlekens tunga

Lugn helg i Linde, var så skönt att vakna upp imorse och det inte kändes som att nån kört över mitt huvud (trots att jag fick noll sömn inatt). Igår var jag in till Örebro med mamma och Göran :) Hämtade ut min kamera som nu äntligen är lagad! Haha har bara tagit mig ett och halvt år ;) Var upp en sväng till mitt andra hem i hytta igår kväll också :) Det bjöds på mat från Wook House, Melodifestivalen och en massa prat. Mys! Ikväll ska jag försöka komma i säng lite tidigare än vanligt, kommer väl gå lika illa som vanligt :) Tittar just nu på Helens små underverk och stortjuter som vanligt, haha!

På systemet: "Pappa titta vad mycket dom har!" - Haha OM jag skrattade! :)

Nej hörrni ha det bra så uppdaterar jag mer vid ett annat tillfälle!




Ingen bakfylla här inte!


En sån liten människa

Tänk att en sån liten människa kan göra mig så glad och göra hela min dag! Blir varm i hela hjärtat :)

I helgen var det utgång i öret. Började med förpärla hos Becca med Denise och pojkarna, var lite kalas/firande av Becca (som fyller år idag, Grattis gumman!). Riktigt kul var det, jag, Denise och Jens hade köpt Förfestspelet i present till henne så det spelade vi på kvällen.

Veckan har väl rullat på som vanligt, pratade nyss med Joanna i telefonen. Hon skrattade åt mina små misstag :) Blir nog att åka upp till mitt andra hem i helgen, får se om hon är hemma eller om jag får umgås med resten av familjen, vilket inte är så bara det heller :)

Nej nu tror jag att jag slänger upp lite bilder från den senaste veckan ist. Ha det så bra vänner!


// Frida.


Skaffade mig en iPhone och blev paralyserad...



Första "provet" sen gymnasiet, klarade det galant på första försöket ;)



Var personlig stylist till fisen, hon malde i genom min "lilla" garderob :)



Födelsedagsbarnet öppnar paket.



Förfestspelet!



Fina tjejer på Frimis :)



Kärleksparet :)



Becca sa att jag var så snygg så jag lös upp hela dansgolvet, haha :)



<3


RSS 2.0