Veckan

Idag:  Ledig.

Onsdag: Jobb heeeela dagen.

Torsdag: Jobb och senare in till Öret för vin och ost och kex med Anna! :)

Fredag: FLYTT (ÄNTLIGEN!!!) med Anna och även lite jobb på kvällen.

Lördag: Flytt igen med lite hjälp av Gustav sen 80-tals kalas hos min lilla Emma som fyller 20 år :)

Söndag: TIM KOMMER HEM! :)

En himla bra vecka det här är :D


// En himla glad Frida.

Jag är dålig..

..på att blogga idag så därför så skiter jag i det och ringer till Emma och Daniela ist!


Det kanske är försent att säga som det är...


// Frida.


Godnatt

Borde sova nu med tanke på att jag ska upp och jobba imr. Ville bara skriva lite innan jag stänger av datorn. I kväll så har jag haft myskväll med min syster, när jag kom hem efter jobbet så hade hon lagat mat åt mig :) Kycklingfilé med bearnaisesås och pommes frites, mums! Sen kollade vi på film resten av kvällen. Kollade på Fast and Furious (hur sjutton stavas det?) och The Reader, den sist nämnda var en besvikelse. Den påminde dock lite om Lust och färgring stor (ett tips Anna P ;) haha)

Nej nu ska jag ta och sova.

God natt!


// Frida.

Latmask

Jag är en jävla latmask, inte har jag fått ett dugg gjort idag heller, suck. Imorgon är det jobb som gäller till halv nio så då kommer det inte bli nått gjort då heller, likadant blir det på fredagen. Men som han säger i reklamen, "Jag har ju hela helgen på mig", haha :)

Nej nu ska jag ta och försöka sova, vilket inte brukar vara det lättaste..


När den rätte dyker upp säger hjärtat till, då får huvet säga vad det vill.


// Frida.

Taxfree

Ligger i sängen med datorn i knät, orkar inte ta tag i nått är för lat, men måste väl snart tyvärr. Pappa ringde och väckte mig och frågade om jag ville ha något handlat från taxfreen på båten, och det ville jag ju såklart :) Han är på Ålandskryssning, som vanligt skulle man kunna säga. Tycker han inte gör annat än far runt på den där båten, men det är ju bra när jag får handlat åt mig :)

Nej nu måste jag sätta fart!


// Frida.

Hela världen är så underbar bara man får ett svar.

Ja då var en helg i Malmö och Svedala avklarad, och roligt det hade vi, inte så lite heller :) Vi kom fram till att vi alla nog hade skapat oss ett varsit nytt skratt där nere, värst var nog Anders pedofil-gammal äckelgubbe-"he he he"- skratt. Alla höll på att dö när det först skapades, han är rolig Anders :)


Jag och Anders hittade ett par snygga glasögon i bilen.



Hände så mycket under helgen så kan omöjligt skriva allt och tror inte att någon skulle orka läsa det heller så får göra mig kortfattad (inte min starka sida). Jag, Anna, Erik, Olle och Anders drog ner mot Malmö fredag eftermiddag, när vi börjar närma oss vi elva tiden ringer vi till tjejerna. Dom är fulla som kastruller och festar i Lund och tåget går inte förns när vi beräknas vara framme i Svedala, vilket betyder att vi skulle få vänta på dem i x antal timmar. Men det är inget att hänga läpp för så vi bestämmer oss för att hämta dem i Lund. När vi kommer fram så berättar killarna att i Lund får man dricka på offentlig plats, wiho! Kändes lite olagligt att stå och halsa en vinflaska mitt på stan när polisen glider förbi, men som sagt så var det inte det. Sen kom tjejerna och det var ett tårfyllt möte, hada saknat dem så! Vi mosade in oss i bilen till Svedala där festen fortsatta fram till småtimmarna.


Samlade igen<3



På lördagen fixade vi iordning oss och drog in till Malmö för en heldag på stan, men vi orkade inte med så mycket så det vart bara käk på en restaurang och sen handlade vi tacos till kvällen. På kvällen käkade vi sen började festen igen, kul att i Malmö så stänger det inte förns fyra så man behövde inte känna sig så stressad. Vi tog en taxi in och efter ca 2 min i bilen (enligt emma, enligt mig var det längre) och jag pratat med taxichauffören så älskade jag skånskan! Jag som alltid har avskytt den, men då började jag faktiskt tycka om den :)


Gänget -Olle i Malmö.





Ute och svirar i Malmö.



På söndagen var det bakis dag och hemfärd, var inte en så rolig dag precis så inte alls värd att nämna.

Igår var det tillbaka till verkligeheten och jobbet igen, och tillbaka till verkligeheten var det verkligen. Förstår inte hur man kan vara så elak? Vet inte om det var tröttheten som gjorde att jag tog åt mig extra mycket men Malin var iaf snäll och försvarade mig och Anette och Becca tröstade, känns skönt när man vet att de är på ens sida.

Det är bra konstigt vi har gått runt och trott att den andra är sur på en, båda två har trott det, knas. Skönt att veta nu iaf..

Idag har jag varit ledig och inte gjort ett släng alls, skööönt! Ledig imr med så får väl se till att få något gjort.

Saknar Tim, är alldeles för tomt här utan honom. Längtar tills han kommer hem!


// En Frida med Tim-abstinens.

Äntligen!

 


Två enkla biljetter till Malmö central..





// Frida.



 


Händelserik dag

Ja idag vart det ju inte riktigt som jag tänkt mig. Först åkte jag in till Örebro och käkade lunch med mamma, tack mamma! Hitills var dagen hur bra som helst, men det var när jag skulle ta bilen ut till Ikea som allt började gå åt helvete. Ja då så startar ju självklart inte bilen! Så där står jag på en parkering i Örebro med en bil som vägrar starta, suck. Fick sitta där och tjura för mig själv ett tag innan mamma kom så då gick vi tillbaka till hennes jobb och jag kunde ringa till pappa och fråga om råd (för min mobil höll ju dessutom på att ladda ur). Han trodde iaf att han visste vad felet var så Carro kom och hämta mig så åkte vi ut till Ikea och handlade lite där sen åkte vi till en mack för att handla det som behövdes till bilen. Så fick pappa och Nutte komma in och hjälpa mig starta det vilket som tur var gick. Så nu hoppas jag att jag slipper fler missöden med den där förbannade bilen :) Kan passa på att berätta något roligare, att nästa helg så sticker jag ner till Malmö och hälsar på mina underbara vänner:) ska bli såå kul! // Frida.

Grattis

Glömde skriva ett Emma fick jobb idag! Det var det hon ringde för att berätta. Är så stolt över dig gumman! :)<3


// En stolt Frida.

Rubrik

Dålig fantasi har jag sen är jag kissnödig men jag orkar liksom inte gå och kissa så därför kan jag inte riktigt tänka klart. Stora problem jag har jag, idag satt jag på fikat och pratade med Emma i mobilen som jag höll i ena handen och i den andra handen använde jag till att försöka få ut räkost på mackan. Men det var en väldigt stor räka som hade satt sig i vägen så det gick inte så bra för mig, och det hade Ulla och Andreas väldigt roligt åt. När Andreas skulle hjälpa mig så tog han inte lite för mycket (han skulle väl försöka visa att han var man) vilket slutade i att det kom räkost lite överallt förutom på mackan :)

Imorgon är det tisdag vilket betyder att Frida är ledig, dessutom är det den 15e vilket i sin tur betyder att det är löningsdags, inga fel! Så det blir att åka in till Örebro och  bränna allt på någor onödigt! Nej då, men jag ska faktiskt in till Örebro om allt går enligt planerna. Ska luncha med min kära mor, handla lite möbler och sånt på Ikea sen ska jag passa på att träffa min underbara vän Caroline :)


Nej nu kanske jag ska ta och gå på toaletten innan min blåsa spräcks! Förresten undra hur lång tid det tar innan den gör det? Och vad som exakt händer då? Kan man laga den igen? Gör det jätte ont? Aja det är inget ska jag bli varse om nu, så bäst jag kilar iväg.

Förresten så pratade jag med Sara Mäkitalo idag (har blivit att vi talar lite då och då på affären, trevligt) iaf så berättade hon att hon  att hon hade en lite långhårig chihuahua som hette Wilma :) Gissa om man blev sugen på att skaffa sig en egen lite voffsing, dock inte en chihuahua tror jag. Jag skulle säkert sätta mig eller trampa på den lilla kraken. Nej nu måste jag faktiskt kissa!


// En väldigt kissnödig Frida.

En vit helg

Hade ju tänkt ha en vit helg men det höll ju inte så länge, fick ett sms av Fredrik på dagen i fredags så på kvällen bar det av hem till honom och hans nya lägenhet :) Har ju inte sett hans läenhet förns nu, lite roligt var att vi hade valt samma fondvägg, lika bra smak har vi med andra ord ;) Det var jag, Fredrik, Gustav och Magnus som var där senare kom Oliver, Philip, Emil och Calle en stund också. Vi gjorde inte så mycket pratade mest :)

På lördagen åkte jag till Arboga med Mamma och Göran, vi åkte till Ö&B och handlade lite till min lägenhet. Jag fick en micro i inflyttningspresent, tack! Träffade Ulla där också, har inte träffat henne sen personalfesten tror jag så vi vart ståendes och pratade i ett bra tag :) På kvällen vart det tacos och singstar hemma hos familjen Kjellin, hur trevligt som helst :)

På natten vart jag dock väckt flera ggr av fulla kompisar, haha. Först skickar Emil en massaa sms och sen ringer han och frågar om efterfest, jag vet knappt vad jag sa, var så trött. Sen ringer Rydan nån timmer senare men då hade jag tydligen bara tryckt bort det. Haha är så roligt att om man sover riktigt djupt och blir väckt så vet man inte riktigt vad man gör. En gång när nån ringde och väckte mig när jag sov så hade jag plockat isär mobilen, jag hade tagit ur batteriet och allt bara för att den skulle sluta ringa, haha.

Idag har jag jobbat, drygt men jävligt bra betalt så då är det värt det :) Kom hem för typ en timme sen, pratade med Daniela. Dom hade lite nya idéer så jag ska ringa Anna imr så får vi se om det blir Malmö nästa helg iaf :)

Nu ska jag fortsätta titta på Ensam mamma söker sen ska jag ringa och prata med mamma :)

Lite trött på att man säger att man skahöra av sig men sen hör man inte ett ljud, blir lika besviken varje gång :(


// Frida

Tacos och singstar

Ska käka tacos och sjunga singstar hos Nina ikv, kommer bli hur trevligt som helst!:) // Frida

Malmö

Sitter hemma hos pappa och tittar på tågresor till Malmö. Hade tänkt åka ner nästa helg och hälsa på Emma och Daniela, men eftersom jag är så sent ute så är det ju så förbannat dyrt! En enkel biljett kostar minst 700 typ, det har jag ju verkligen ínte råd med. Särskillt inte nu när jag inte kommer få så mycket i lön och måste betala hyran för oktober och handla grejer till lägenheten. Ringde till och med till min mammas morbror Ove, han bor i Helsingborg och kör lastbil och kör lite varstans, tänkte att jag kunde åka med han dit eller hem men han visste inte sina turer förns så sent. Så då gick ju inte det heller :/ Jag som såg fram emot det här så mycket men man måste ju faktiskt vara realistisk också... Jaja vi får väl se hur det blir, Anna skulle kolla imr om hon kunde vara ledig så kanske vi kunde åka bil ner men känner inte direkt för det.

Sebbe var sjuk idag så då fick jag jobba åt honom, känner att jag bara vill tjäna pengar nu. Finns så mycket jag vill handla ;) Har spanat in en skit snygg handväska som jag bara MÅSTE ha! Hehe. Efter jobbet tog jag och Denise en promenad, "gick en sväng på stan" som hon kallade det. Haha vet inte om man kan kalla Fellingsbro en stad, lite överdrivet kanske ;)  Sen tröck vi i oss en godispåse, vi åt till vi var spyfärdiga, var ju tvungna att fylla på det vi hade brännt när vi var ute och gick.

Som sagt så sitter jag hos pappa, det är ju driftstörningar (snarare driftstopp) hos mamma så varken tv eller internet fungerar där. Riktigt irriterande men jag tror att det skulle vara bättre imr men det vet man ju inte. Hon från fastighetsfirman ringde idag och sa att lägenheten började bli klar så att jag kunde få flytta in snart (Jag och Denise ar upp och tittade på tapeterna och fondväggen vart jätte bra :) ). Vitvarorna skulle bytas i veckan tyckte jag hon sa och så skulle hon kolla upp det sakerna som jag hade lite klgomål på, så hoppas att dom fixar det.

Sen blir det väl inflyttningsfest när man fått iordning, men känner att jag har för mycket kompisar som förväntar sig få komma att jag kommer säkert få ha flera stycken, haha. Jaja den dagen den sorgen ;)

Känner mig lite trött så ska nog åka hem och sova snart.

God natt!


// Frida.


Telia helvete!

JAG BLIR GALEN! Det går ju inte att göra nånting! Varken titta på tv, sitta vid datorn eller prata i telefon, det bara hänger sig hela tiden. Usch! Tog mig typ en kvart bara att logga in här så lär väl publicera det här snart så det inte försvinner. Jahapp nu frös tv-bilden igen för hundraelfte gången idag, kuuuul.

Nu ska jag gå och avreagera mig på nått, kanske tvätten det vore ju bra.


// En väldigt, väldigt, väldigt irriterad Frida.

Kick off

I lördags var det ändrade planer, det vart kick off med Hemköp isf för fest hos Jocke. Lite synd att inte då träffa alla som man inte sett på länge men fy tusan vad roligt vi hade. Har inte haft så roligt på länge. Egentligen så var ju kick offen ett pris till dom på jobbet som hade varit med och tävlat och sprungit i våras men eftersom Elise och Nettan inte följde med så fick jag och Johanna följa med ist, och det var vi givetvis glada  för :) Nu ska jag berätta vad vi gjorde!

Först åkte jag och Linda ner till Malin K där vi träffade de dom andra för att smått börja dricka lite, dock var Andreas fortf på Lek och Bus landet så han skulle komma senare. Sen fick vi skjuts till Oppboga där en flotte väntade på oss. På flotten fick vi en liten drink och lite att tugga på. Sn gled vi bara sakta fram där på kanalen och njöööt :) När vi kommit en bit ringde Andreas och sa att han var på väg så då åkte vi in till land och plockade upp honom. Sen gled vi vidare hem till dom som hade annordnat det hela, där hade dom satt upp partytält och tänt marschaller, jätte fint hade dom gjort :) Dom hade till och med hängt upp Hemköpspåsar i taket (hoppas verkligen att dom hade betalt för dom). Och mat hade dom gjort, grillat med potatisgratäng och bearnaisesås. Det kan ju inte bli godare, fast det kunde det för senare fick vi efterrätt som bestod av nån slags pudding gjord på vitchoklad med varma hallon på. Herregud vad gott det var! Jag och Nina fick våra först och dom andra hade inte satt sig än så jag skulle bara smaka lite men det slutade med att när dom andra satt sig så hade Frida Andersson redan ätit upp och slickat rent sin skål! Så gott var det, jag fick även receptet av Suss idag på affärn så tänkte skriva det här sen :)



Kritiskt läge?





Sebbe och Nina.




Andreas och Johanna.




Fredde och Sebbe fick hjälpa till att paddla när det vart för grunt.






Senare vart det lite lekar, Ismo var lekledare och det var kul att prova på lite nya lekar man aldrig gjort förut. Vi vart indelade i lag, jag, Andreas, Nina och Malin K var i ett lag och Linda, Sebbe, Fredde och Johanna var i det andra. Dom kallade oss det gamla laget va någon anledning, vi själva kallade oss det vinnande laget :) (Vi vann kubben och de flesta andra tävlingarna vill jag understryka).

Sen var det ett band som kom och spelade för oss, haha vi var liksom 8 st så det kände lite lyxigt ;) Då vart det musiktävling (där vi vann såklart) var gamla låtar men jag har ju konstig musiksmak så jag kunde mer än  ad jag trodde :) Bandet var iaf väldigt bra, vi fick varsin skiv av dom också så nu kan jag poppa :P Ja sen fortsatte vi väl ha kul tills det var dags att åka hem. En helt otroligt rolig kväll var det :)



Bandet.





Igår (söndag alltså) mådde man väl inte sådär super bra, kan tala om att jag invigde min mya hink på natten. Men vaknade väldigt tidigt och var förvånansvärt pigg men när jag skulle gå och käka pizza med Denise framåt tolv så vände det sig i magen :S Men jag klarade mig hela dagen, jag och Denise käkade pizza sen gick vi en sväng. Gick hem till henne och tittade och så köpte jag jultidningar av hennes lillasyster. Haha jag köpte en Saltkråkan dvdbo och en dvdbox med Sunes jul och Sunes sommar :) Snacka om att jag längtar tills det kommer!

Idag har det varit jobb, jag och Nina stängde, vart en massa prat om lördagen. Vi tittade på en film på hennes mobil där jag sitter och pratar och säger en massa roligt. Haha en i bandet sticker till och med in en åsikt, dom tyckte jag var lite rolig med mina åsikter :P

Imorgon och på onsdag är jag ledig, då ska jag tvätta och städa en massa. Jag hoppas att dom kan bli klara i lägenheten snart så jag kan flytta. Nu är det nära och det känns!

Nu börjar jag faktiskt känna mig rätt trött, så ska nog ta och krypa ner i sängen och fortsätta läsa En shopaholics bekännelser (Stavar säkert helt åt helvete men orkar inte kolla upp det)


//En något gladare Frida som gillar Kick off-er (?)


RSS 2.0