7 kg godis??!!

I onsdags på kundkortskvällen hade Hemköp kundkortspris på lösviktsgodiset. Det kostade 29,95 kr kilot tror jag och eftersom det var så billigt fick man max köpa ett kilo per hushåll. Men som vanligt var det ju nån kund som helt hade missat att det var maxgräns på hur mycket man fick köpa och plockat i "lite" för mycket godis. Och "lite" för mycket var en röd Hemköps-kasse med 7 kg lösviktsgodis! Haha hon hade liksom inte proppat i en massa små godis påsar utan redan från början tagit en vanlig bärkasse. Höll på att garva ihjäl mig när jag såg påsen :) Givetvis hade hon ju inte fått köpa allt godis, Susanne sa till henne att 1,2 kg kan ju vara okej men 6 kg för mycket, de är lite väl mycket! Så det slutade med att kunden inte skulle ha nått godis alls.


Har hittat många gamla och roliga bilder på senaste tiden, som ni kanske märkt :)
Den här är nog 5 år gammal, usch vad tiden går!



Mycket roligt händer det när man jobbar på affär, man får träffa så många konstiga och roliga människor. Dock får man ju träffa människor som är mindre trevliga men det är ju smällar man får ta :) Pratade med Daniela igår om just det och det kan ibland vara skönt att när man har en dålig dag så kan det komma in en kund och ge en komplimang och det kan göra så mycket :)

Nej nu måste jag fräscha till mig, ska jobba eftermiddagen och kvällen!

Ha en bra fredag!


// Frida.

Oh yes = Åmål?

Fick besök idag iaf, och det var av två personer till köpet på allt. Haha säger man så? "Till köpet på allt"? Aja nu gör jag det iaf :) Mysigt och trevligt vare!

Har hunnit med att jobba idag, var ju kundkortskväll. Sprang runt som en yr höna så nu har jag ont i knäna..

Nee nu skriver jag bara en massa onödigt trams som vanligt så slutar innan det blir allt för onödigt och tramsigt!

Ha det bra hörrni!


// Frida.

Prosit!

Känns som att jag har gått runt och nyst och snorat hela dagen, kliar och kittlar som bara den i näsan! Hoppas jag mår bättre imr för då ska jag jobba lite extra eftersom det är kundkortskväll på Hemköp (lite smygreklam så där) så det lär bli en hel del folk. Och lite extra pengar tackar man ju inte nej till :)

Hittade en "jätte" gammal och rolig bild på mig och Håkan när vi buggar :) Jag och Becca var ut med grabbarna i E-tuna, roligt var det vi höll på att åka på stryk (kanske inte så kul) och Becca ramlade ner från trottoaren, mitt framför bilen där jag och Johan satt och såg allt och höll på att dö av skratt :) (Ja, hon RAMLADE faktiskt ner från trottoaren).



// Frida.

Neeeeeeej!!

Jag håller på att bli sjuk, eller egentligen är jag det redan men vill inte riktigt inse det än.. Malmö-vistelsen tog hårt på min kropp med andra ord. Väntar på att Becca ska komma hit så ska vi dra på ljusparty hos Monica. Orkar förresten inte skriva mer om Malmö-helgen (inte än så länge iaf) så slänger upp lite bilder ist, enjoy!


På väg..




Min resekompis :)








Byte i Mjölby.




Danni<3




Systrarna Allström


Ullis och jag var bäst på bowlingen, haha ;)








Dags för fest!






Fick lära oss ett nytt drickspel, skit kul!





// Frida.

Fylle-sms

Sitter med Joanna på tåget hem från Malmö, har världens huvudvärk och är trött som attan! Trots det har det varit en kanon bra helg, bowling i fredags och stan, mat och utgång igår. Kan kanske skriva lite mer utförligt i nått senare inlägg, känner att min åksjuka som jag haft sen jag varit liten gör sig påmind när jag sitter och skriver baklänges, haha. Hur f*n lät det där? Aja eller så är det bara gårdagskvällen som gör sig påmind :)

Fylle-sms brukar tendera till att skapa dagen-efter ångest så det sjunger om det, jag brukar vara "duktig" på att skicka sådana men jag måste faktiskt säga att jag har bättrat mig på den punkten. Men igår fick jag ett litet "återfall" men det var ett bra sådant. För på onsdag blir det eventuellt pizza och Bonde söker fru så det ser jag fram emot :)

Nej nu spyyyr jag snart plus att jag tror vi ska av det här tåget snart!


// Frida.

Finally!

Hej då Fellingsbro! Hej hej Malmö!


// Frida.

Ledsen!

Blir så j*vla ledsen och förbannad! Självklart får jag samma j*vla färg på klänningen igen, och nu är dessutom fanskapet slut också. Skulle kunna börja grina, haha ja faktiskt! Ville ju ha med den till Malmö men det gick ju åt helvete! Aaaaaaahh!!!!!!!!! Inte ens fyllegubben som kom in idag och hade rakat av sig skägget för att halva hade brunnit upp kan få mig glad just nu, hihi eller jo lite kanske. Särskillt när jag tänker på hur det måste sett ut :)


Den här fyra år gamla bilden fick mig faktiskt också på lite bättre humör, LITE..




// En "något" mindre glad Frida.

Madre<3

Min älskade mammi har varit här och myst med mig ikväll och tittat på tv :) Hon hjälpte mig med min packlista. Haha skriver alltid packlistor till allt, men det är faktiskt bra. Lite roligt var att jag hittade en gammal packlista i ett block som jag hade skrivit när vi åkte ner med grabbarna till Malmö förra året :)

Har hunnit med att tvättat på förmiddagen idag också, men som vanligt går jag runt med annat i tankarna + att jag pratade med Emma så jag hade tydligen glömt att starta den sista maskinen. Haha och det är inte första gången heller jag glömmer starta en maskin. Herregud alltså och det roliga är att jag inte kom på det förns jag hade plockat ur den och gått upp med den i lägenheten för att hänga upp tvätten. Först DÅ upptäcker jag att min morgonrock (var som tur var bara den i den maskinen) var ovanligt torr för att vara nytvättad. Haha jag märkte det inte när jag plockade ur maskinen. Jaja då fick ju nästa som skulle tvätta sig en glad överraskning när den skulle starta maskinen och jag redan varit så snäll och fyllt på med både tvättmedel och sköljmedel. Jag slutar aldrig förvånas över mig själv!

Längtar till fredag<3


Världens finaste och bästa mamma<3



// Frida.

Mardröms-måndag, typ..

Har varit stressigt som bara den idag på jobbet men jag och Roose-Marie klara det fint plus att jag fick hjälp av bästa Ulla också. Men orkar inte skriva nått här, jag fortsätter längta tills fredag ist och drömmer tillbaka till Cypern.


Ibland måste man våga ta "steget" ;)




// Frida.

Saknar!

Saknar alla utgångar med mina brudar! Känns som att det var allt för länge sen vi fyra var ut nu. Tycker det borde vara på tiden faktiskt. Har rensat i min byrå och i mina garderober, shit vad kläder jag har! Särskillt festklänningar, tror jag är väldigt svag för att köpa nya festklänningar för har sjukt många och flera som jag aldrig ens har använt! Som sagt så har jag väldigt många, dels är det för att jag inte har slängt några sen i början av gymnasiet så det är ju inte så konstigt. Borde kanske rensa ut bland just dom men jag har inte hjärta att slänga nått av det, är så mycket minnen. Haha eller fast egentligen är det inte så mycket  minnen från kvällen man hade den på sig kanske ;) Men man kommer ju ihåg att man har köpt vissa för just ett spec tillfälle :) Pratade med Emma på telefon och hon bestämde att när hon och Daniela kommer hem nästa gång så ska vi ha "modevisning" med släng och spara-lappar som i Sex and the City, haha :) Får väl se hur det går, om jag kan slänga nått. Har iaf slängt lite idag, dock var det bara udda strumpor (vart f*n tar den andra vägen??!) och gamla t-shirtar. Men det är ju ett steg i rätt riktning iaf!



// Frida.

Helger att längta efter

På lördag ska jag och min kära mamma dra in till Örebro och shoppa lite, funderar på att fixa mina naglar igen också, är så trött på hur dom ser ut nu. På kvällen blir det förpärla hos Becca och sen 40-års fest för Malin Karlsson nere i matsalen :) Och nästa helg är ju helgen jag verkligen har längtat efter, det är då jag och "syster" Joanna drar ner till Malmö. Ska bli så kul :) Så nu får det gärna bli helg tack!


// Frida.


I kiss the lips I've kissed a million times before..

Idag har jag tvättat och städat lite, inte så roligt. Men har också hunnit med att få ett litet besök av Ulla idag, mycket roligt :) Vi fikade lite och snackade skit som vanligt. Hon börjar jobba på måndag igen så det ser jag verkligen fram emot!

Måste berätta nått "sjukt" som hände i lördags. Emil kom från Karlstad så det vart lite fest hemma hos Becca, himla mysigt :) Framåt natten satt vi och pratade om en massa gamla minnen och helt plötsligt var klockan nästan halv fyra, blir lätt att tiden drar iväg när man sitter och pratar. Men iaf så drog vi oss hemåt då, när jag kom hem så slog jag på tvn och la mig i soffan, och givetvis somnade jag. Ungefär vid halv sex vaknar jag, jag går och stänger av tvn sen ska jag dra ner rullgardinen och när jag tittar ut ser jag skit stora lågor slå upp över hustaket. Det brann helt sjukt mycket, men min första tanke var dock: "Hur j*vla full är jag??!" . Men jag såg inte i syne, trodde först att det var grannhuset som brann men det var ett hus lite längre bort. Helt utbränt vart det, jätte läskigt..

Imorgon är jag ledig igen, så får se vad dagen har att erbjuda :)


// Frida.

Ulla min Ulla!

Ulla kom in i dag på jobbet, hon berättade att hon skulle komma tillbaka och jobba om mindre än två veckor! Om jag vart glad! Jag kasta mig på henne och började nästan grina, haha. Men det ska verkligen bli super kul att hon kommer tillbaka, då har jag nån som jag kan stå och snacka skit med i frukten igen. Längtar tills hon ska börja :)


// Frida.

A trip down memory lane..

Vi var störst, bäst och vackrast och vi trodde vi visste allt om livet ;)





// Frida.

Emma 21 år!

Idag fyller lilla Emma 21 år, dock har vi redan firat henne men hoppas hon får en kanon bra dag nere i Malmö iaf :)




// Frida.

Två enkla biljetter till Malmö central..

Den 22a oktober drar jag och "syrran" ner, fy f*n vad jag längtar!! Ska bli så kul :)

Idag har jag putsat fönster hos mor, blivit bjuden på mat och nu är det dags för lite filmmys <3 Kan behövas en vit helg efter den blöta och leriga föregående helgen ;)



Gänget i Malmö förra året :)




// Frida.

RSS 2.0