Gör mig lycklig!

Åh vad jag skulle bli lycklig om jag fick lägga vantarna på dom här snyggingarna, HERREGUD!




Jag trodde alla killar var händiga, det stämde inte. Fredrik var lika dålig på att sätta upp lampor som jag så än har min fina lampa som jag fick av mamma igår inte kommit upp. Men upp ska den!


// Frida.

Filmkväll

Bunkrat upp med chips och godis, nu fattas bara Fredrik sen blir det filmkväll! :)


// Frida.

Förlåt

Ni får förlåta men har ingen ork eller lust att skriva nått här, återkommer när orken och lusten finns igen..



Fina vänner hos Frida förra helgen.


James Dean

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today" - James Dean.



Gitarrsolo

I fredags efter jobbet kom Malin Å och hämtade mig och så drog vi hem till mig. Vi snackade skit och så fixade hon håret och sminkade mig lite :) Fick klämma och känna lite på hennes bebismage igen :) Sen var det dags för 50-års fest ute hos pappa. Kul vare, vi var lite hjälredor och stod i baren (dock fick vi i oss lite vi med). Kan lätt dra slutsatsen att det blir inte ett dugg lugnare för att man passerar 50, det bli snarare värre! Trodde för en stund att golvet skulle rasa in när 800 grader spelades på max och golvet svajade så man blev sjösjuk. Haha men vi fick oss en hel del skratt. Kan tänka mig att det var en hel del som vaknade upp dagen efter med världens bakfylla och dagen efter-ångest! Glad att jag inte var en av dem, såg så mycket tokigt så när jag vaknade var jag säker på att jag hade skämt ut mig, haha.

Gårdagen blev iaf väldigt lugn, kändes som att jag varit med om världens krogenrunda med en riktig fylla. Men orkade iaf pallra oss ut och fira pappa lite mer (han körde ju två-dagars). Vi käkade lite och spelade lite Wii sen ringde Rydan och frågade om jag ville med på krogen, vart lite sugen men vi drog hem till Becca och tittade på Melodifestivalen ist :) Vart en lugn kväll med.


// Frida.

Love

Loved you yesterday,
Love you still,
Always have, Always will.

Kärlek


Storkäftade Frida och fina älskade mamma<3




// Frida.

Dance


Jobba i butik=tjockis?

När det kommer nya produkter och och varor till jobbet så brukar vi innan dom börjat säljas få in prover till fikarummet. Det kan vara allt i från nån ny brödsort till nån ny smak på dricka. I alla fall så fick vi för några veckor sen in smakprov från Delicato, dom har ett nytt "bakverk" som heter Lattebit. Det är: "Havremassa fylld med kaffekräm, täckt med vit chokladglasyr, toppad med vit choklad och kaffeströssel, (kaffe 1 %)" Det kanske inte låter så gott, men H.E.R.R.E.G.U.D vad god den är!!!!! Går inte att beskriva hur god den är, den liksom smälter i munnen. Och den smakar alls inte kaffe, jag hatar kaffe så. Och jag är inte den enda att älska den heller, min och min chef Andreas konversation när vi skulle förklara den var ungerfär:
F: Den är är så god!
A: Mm!
F: Den är liksom..
A: Mm!
F: Den bara smälter..
A: Mm!
Ungefär så lät det, vi var ganska så eniga om vad vi tycke om denna lilla skapelse, syndigt god!






// Frida.


Tröst?

Har insett att jag är en riktig tröst-shoppare. Vissa kanske är tröstätare och äter när dom mår dåligt, jag shoppar ist! Känner man sig lite nere, känns det genaste lite bättre efter man har handlat lite nya grejer och kläder. Bra för figuren men jobbigt för plånboken, haha.


Nykläckt..


// Frida.


Förfest

Beställde precis en del spel som man kan spela på förfest eller fest, behövde muntras upp kände jag. Två av dom har jag spelat och dom är jätte roliga men man måste våga bjuda på sig själv (inte ett problem för mig) eller ha en hel del alkohol i sig! Så nu måste det bli fest så att jag får tillfälle att prova dom, men det lär väl inte bli några problem.

Grattis till Agnes som klarade körkortet idag! :)


// Frida.

Underbara

Vill tacka mina underbara tjejer för en kanon bra helg! Käkade mat hos Frida, drack, pratade, spelade spel och sjöng singstar. Kvällen kunde inte bli bättre! :)

Var så länge sen jag sjöng singstar, vilket gjorde det ännu roligare. Men takterna satt i, utmanade Frida A med Tusen och en natt, men för att göra det svårare stod jag med ryggen mot tvn så såg varken text eller poäng. Men nörd som man är så vann jag ändå ;) Haha nu är jag så där typiskt osvensk och skryter så det står härliga till. Som var ett av dom roliga samtalsämnen vi pratade och disskuterade om, men såklart så var ju det populäraste samtalsämnet Killar och Sex, nån som är förvånad? :)

Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag!


// Frida.

Tokryck

Fick ett sånt där tokryck när jag kom hem från jobbet som jag kan få ibland. Så har diskat, strukit en massa och betalt räkningar och röjt lite :) Nu måste jag snart gå och lägga mig, ska upp rätt så tidigt och fortsätta flytta. Hoppas på att få träffa Jimmy imorgon också, han har ju kommit hem efter ett år i Australien :) På kvällen ska jag gå över till Frida för en kväll med tjejerna. Känner på mig att det blir en hel del skratt och en massa gott att äta och dricka. Hittade en fin grej som jag köpte till henne idag, hon är så snäll som alltid låter alla komma hem till henne och dessutom ska hon operera handen nästa vecka så det var hon värd tycker jag :)
Ha en bra helg vänner!


// Frida.

Fantasi

Fixat lite med designen, var så trött på det svarta och tråkiga. Julia skulle hjälpa mig med headern sen också, men sen får det nog duga så här!

Var hos mamma ikväll, vi rensade en del som vanligt. Vi hittade flera av mina gamla skrivböcker som vi givetvis var tvungna att läsa och vi fick oss en hel del skratt :) Roligaste var berättelsen om den lilla kanin-flickan "Nanna" som bodde i en håla med sin storebror "Matte"."Och han var förstås bäst i matte, eftersom han hette så". Sen fanns det en farlig varg som hette Kurt som egentligen inte var så farlig "Och han var desutom kristen." Haha vilken fantasi jag hade! :)
Jag hade även skrivit om min "bästis" Anna Persson. Jag hade på tre sidor skrivit om hennes intressen och vad som var bra och dåligt med henne. "Det som är bra med Anna är att hon inte skvallrar för nån vad vi har sagt (förutom vad nån säger till henne, det säger hon till mig)." Sen avslutade jag med:
"I Love you Anna
forever
P.S som kompis D.S"
Haha det var tydligen viktigt att förtydliga att det endast var som kompis ;)

Anna och jag på minimaran, där var vi inte gamla :)




// Frida.

Bra dag

Idag har dagen bestått av:

~ Tvätt
~ Lunch med Frida följt att klipp och färg med Frida (nöjd vart jag såklart!:))
~ Fika med Anna och Hanna :)
~ Mat/fika/firande hos Malin, Daniel och lilla Casper med Becca :)

Bra dag med andra ord :) Jag förundras över hur fina vänner jag har!<3 Casper fick att par pytte små Converse skor av mig och Becca, han kommer bli super snygg i dom ;)

Grattis till Maria och kusinvitamin Tobbe som fyller år idag!


// Frida.

1 år

Världens sötaste lilla Casper fyllde 1 år igår, så imorgon ska jag åka ut och fira honom efter att jag varit i Linde hos Frida och gjort mig fin i håret :) Tänk att han har blivit så stor! Känns som att det var nyss han var pytte liten, men som Malin sa han måste ju bli stor för snart blir han ju STOREbror! :)

Är ledig idag men har fortf inte tagit mig ur sängen och bort från DH men snart måste jag göra det. Ska åka ut till pappa och städa och fixa lite inför hans 50-års fest näst nästa helg, eller rättare sagt fest-er. Han ska ju inte bara han en fest utan två, både fredag och lördag. Vilka idéer, han och Madonna och resten av alla Hollywood-stjärnor kan ju ta varann i hand, haha.


// Frida.

RSS 2.0