Alejandro

Tittar på Vakna med The Voice som varje morgon och dom tog idag upp Lady Gagas låt, Alejandro. NU, tar dom upp den! Haha jag och M lyssnade ju typ sönder den i julas, snacka om efter dom är. Dom verkade aldrig ha hört den heller, lite roligt och konstigt :)



Idag är jag egentligen ledig men ska jobba iaf. När dom frågar om man kan jobba känns det alltid så långt fram så då är det inte så jobbig att säga ja men när väl dagen kómmer så känns det alltid lika jobbigt och man tänker på hur skönt det vore att vara ledig.

Nu är det snart påsk och jag ser verkligen fram emot det! Mest är det väl all mat men jag antar att när den här helgen är över så kommer jag nog vara rätt så trött den. Vi är bortbjudna typ hela helgen så vi kommer ju inte behöva göra någon egen mat heller :)

My chicks kommer hem i helgen så det blir att parta med dom också, can't wait!


// Frida.

Sötaste ungen




// Frida.

Färgning

Färgade Bs hår igår. Vi disskuterad länge hur vi skulle göra för att få det bra eftersom hon hade typ avfärgat det förut så hon hade fått en rand där utväxten slutade. Men eftersom vi är så smarta kom vi ju snart på hur vi skulle göra för att få samma färg i hela håret. Och jag måste faktiskt säga att jag är väldigt nöjd med resultatet, hoppas bara hon är lika nöjd som jag :)




// Frida.

Kinamat

Jag fick min efterlängtade kinamat igår :) Vi skjutsade in gammalfaster G till tåget igår så då passade vi på att köpa med oss det hem.

I lördags bowlade vi med jobbet och åt tacos, det var skit kul men jag var totalt sämst på bowlingen! Haha Frida+Alkohol+Bowling=Katastrof, med andra ord.











Min bästa vän och bättre hälft. Jag älskar dig.




// Frida.

...

"De är de vänner som man kan ringa till klockan tre på natten som räknas."

Stolt storasyster

Lillsyrran klarade körkoret idag, jag är så stolt över henne! Känns som det var igår jag själv klarade mitt, men nu inser jag att det snart är tre år sen :) Tiden går fort!


// Frida.

Mycket

Har fått mycket gjort idag, känner mig nöjd :) Har städat hela lägenheten (till och med skurat och kört med rengöringsmedel, vilket jag brukar fuska med), strykt gardiner och bytt dom, sorterat och satt in papper i pärmar och lagat mat med syster. Dessutom har jag ju fixat med mobilen och kameran så jag har varit riktigt duktig idag.

Syrran var här på kvällen och tittade på tv, mysigt. M kom insmygande han också lite senare men han somnade rätt så snart, PÅ mig dessutom. Haha sis fick dra bort mig för att jag skulle komma loss och kunna följa med henne och låsa dörren. M är sjuk stackarn, han har feber bla så inte så konstigt han är helt död.

Nej nu ska jag försöka få liv i min lilla sjukling så han går och lägger sig i sängen.


// Frida.

Tar mig i kragen

Har tagit mig i kragen och äntligen anmält skadan till telia. Så nu ska jag bara vänta på att dom skickar hem en påse så jag kan skicka iväg mobilen, får vi se sen hur lång tid det tar innan jag får tillbaka den. Har också börjat fyllt i skadeanmälan på min kamera. Så nu Rebecca Kleber ska du vara så stolt över mig! :)

Nu ska jag städa lite mer och sortera papper när jag ändå är i farten. Sen ska underbara D ringa mig :) På fredag blir det kalas för P, lillen blir 18 så nu ska han ut på krogen :) Lördag är det bowling med jobbet, jag, B och J har planerat länge för det här, haha :) Ska bli skit kul! En fullspäckad helg som vanligt.


// Frida.

Truck

Haha jag tror jag dör! Så skulle det gå för mig och jag fick köra trucken på jobbet!




// Frida.

Red Bull

Igår på jobbet kommer det in en familj och handlar, när dom passerar mig och U vid frukten ser vi att det minsta barnet, som var kanske 2 år max, drar i sig det sista i en Red Bull. En tvååring??!! Va är det för j*vla föräldrar??!! Så när dom dessutom lämnar den tomma burken på min fruktvagn så kunde jag inte längre hålla käften. Så jag tar burken och klampar efter, sen fick dom höra ett och annat. Han fattade nog dock inte, ja behöver jag säga mer? Haha fick iaf beröm av en annan pappa som hade hört vad jag sagt :) Hoppas ungen vart riktigt jobbig sen.

Ledig idag, fiiiint!


<3<3<3



// Frida.

Hosta

Hade världens hosta i fredags så det vart sängen hela dagen för mig. Inte så roligt att vara hemma när man åndå har sprängande huvudvärk och hostar så man tror lungorna ska komma upp. Men M försåg mig med lite hostmedicin som jag fick tvinga i mig så efter det började jag bättra på mig. När jag fick upp det äckliga slemmet så ;)

Resten av helgen blev det lugnt, var till Västerås och tittade lite. Var in på Media Markt och tittade lite, vi hittade massa roliga och konstiga saker. Bla ett rosa kylskåp i gammal 50-tals stil, tyckte det var lite häftigt (inte för att jag skulle vilja ha det själv).



Var även ut till farmor och hälsade på henne och fikade lite, sen gick vi över till pappa så drack han och M whiskey och vi satt och pratade.

Igår var vi hem till mamma på kalas eftersom hon fyllde år igår, Grattis Mamma!<3 Kollade på resor till London, för nu vill jag bara åka härifrån! Vore så skönt, men blir nog ändå senare i vår när det är varmare så får hålla mig till tåls.

Nu hade jag faktist tänkt städa, ser för jävligt ut här (som vanligt) bläää!


// Frida.

Gardin-Kavaj

Jag och M gjorde smörgåstårta igår och bjöd P-A och I på den. Sen satt vi och pratade och tittade på Dating in the dark, himla trevlig kväll :) Haha jag älskar verkligen det programmet, fattar inte hur man kan ställa upp på något sånt dock. Men roligt för oss att det är folk som gör det, för vi skratta så vi höll på att dö. Bäst var ju när killen i glasögon ska visa sig i ljuset och tar på sig en kavaj som ser ut att vara en gammal hotellrumsgardin eller hotellrumsöverkast, usch! Sen skulle iaf jag och M kolla på The Box. M somnade och jag orkade inte kolla klart, behöver jag säga mer om filmen? Nej.


Back in the days.. ;)




// Frida.

Vem?

Du tror att du är nått va? Det är du inte. "Men vem bryr sig? Inte jag iallafall!" Love it.

So shut, shut your mouth, cause I'm not listening anyhow.

na na na na na naaa you're gonna crash!

Älska vädret!

Försök inte fatta för du kommer inte fatta :)


// Frida.


Grattis Gustav!

Grabben blir 20 idag, bolaget nästa!



// Frida.

Boston Tea Party

Ensam hemma och jag måste faktiskt erkänna att det kan vara rätt så skönt ibland :) Nog för att jag hatar att sova utan M men imr när jag är ledig får jag ju sova hur länge jag vill :) Eller där ljög jag lite för jag måste städa och tvätta imr, guuud så roligt

Nu när M har kommit hem till Sverige så har mina skåneflickor åkt ner till Skåne igen, blä på det! Nu saknar jag ju dom som tusan ist, jag är tamme f*n aldrig nöjd jag. Jag är nog lite av en missnöjd människa jag. Jag ser framför mig, mig själv, M och mina flickor ligga och mysa i en stor säng, DÅ skulle jag vara nöjd! Haha fast det kanske skulle bli lite konstigt? Lite stelt mellan dom andra kanske? Eh va f*n det struntar väl jag i, så länge jag är nöjd! Jag tycker iaf att det låter som ett vinnade konsept :)

Nu ska jag fortsätta titta på Boston Tea Party. Och du E, imorgon är det Dating in the dark igen så det får du inte missa! ;)


// Frida.

Dunken

Helgen har varit kanon bra. Den har bestått av middag, mys, kalas, fest, ännu mer mys och besök på lek och buslandet. Var inte direkt tänkt att det skulle bli nå festande i helgen men dom tjatade så på kalaset att vi skulle komma så det vart det ändå. Var lite skeptisk innan eftersom jag typ inte kände nån, men det gick snart över för det var skit kul! :) Roliga och lättsamma människor, dock lurade J i mig rätt så mycket. Haha han skulle se vad jag gick för.

Igår var vi till lek och buslandet med P, J och lilla C. Det var kul men skit jobbigt, vart helt svett! Men bra för då fick man ju lite träning :) Blir bara så trött på föräldrar som inte kan ta hand om sina barn. Det bara kryper i hela kroppen när jag ser det, usch! Haha värsta satungen träffade vi på, tror han var ute efter J lite ;) Först sitter vi i bollhavet då frågar han mig om vi ska leka krig. Sen när vi åker trampbil åker han bakom J och försöker köra på henne. Vilket han iofs lyckades med. Haha jag trodde hon skulle få ett utbrott på honom :)


Jag är så glad att du är du..


// Frida.

Friday I'm in love

Igår var vi till Marieberg och hem till Ms kompis M och hans tjej E. Trevligt, hur fin som helst var deras lägenhet. Var verkligen inte på humör, kände mig helt depp. Vet inte varför dock men M gjorde sitt bästa för att få mig på humör, vilket han väl till slut lyckades med. Hoppas jag kommer bli på bättre humör idag, just nu är jag bara förbannat trött. Det här inlägget kändes riktigt onödigt och tråkigt, så läs det inte.


// Frida.

Färga håret?

Varför färgar man håret om man ändå jämt har en sjal över? Ja det kan man ju fundera på. Eller så gör man som M, man säger: "Hallå varför ska hon färga håret om hon ändå har den där sjalen på huvet??!" Haha man bara måste älska den kvinnan. Skulle vara så mycket tråkigare på jobbet om inte hon jobbade där :)


// Frida.


Snöras

Igår när vi skulle sova rasade det ner en massa snö från taket. Det har varit på G länge, har bara glidit längre och längre ut. Så var tur det rasade på natten så att man inte fick det i huvet ;) Men attans vad det small och hela huset skakade! Är väl närmaste en jordbävning jag har kommit, och förhoppningsvis kommer att komma :)

Igår när vi kom hem hade grabben lagat min väska, då vart jag glad :) Han är en riktig guldtia, han den där grabben!

Dagens schema är jobb följt av Örebro för att hitta present till A-M. Braaa dag!


// Frida.

Bra

Nu är allt bra igen för M är hemma :) Låg och halvsov igår natt när jag hör att det slår i dörren och en liten röst som ropar Frida. Var helt pirrig när jag skulle gå ner och hälsa på dom. Kramade M hårt och länge, kunde inte sluta krama honom. Och inte sluta pussa på honom heller :) Sen vart det världens mys, ville inte somna.

Var så skönt att vakna sen på morgonen och upptäcka att världens underbaraste låg bredvid. Sen vart det frukost och upp packning av resväskor. Jösses vad han hade handlat, haha fast det mesta var till mig ;) Fick så mycket så orkar inte rabbla upp allt :)

Åkte ut till P-A och I på eftermiddagen, tackade för min present från dom och gav I hennes försenade 50-års present. Hon blev jätte glad för den så det var roligt :)

Vi hyrde Bröllopsfotografen igår, jag vart skit besviken. Jag håller verkligen med B, jag skrattade typ en gång. Så jag rekommenderar den inte!

I helgen blir det att vara med M en massa, ska på kalas och lite sånt :)


// En Mathias-älskande Frida.

Eloge

Min kusin J ska ha stor eloge för att hon vågar stå på sig. Fick prov på det i lördags, jag vart så avundsjuk att jag själv inte alltid står på mig.

Jobbat idag, har gått hyffsat bra. Nu ska jag packa iordning lite grejer sen åka hem till M.

Ikväll kommer jag inte sova ensam, det känns så bra :)


// Frida.

Idag

Idag kommer han hem! Jag är så glad :) Vill bara att det ska bli kväll så jag kan åka hem till honom och vänta på att dom kommer. Nu kan jag bli hel igen, har saknat honom så! <3

Ska strax kila till jobbet, känner inte för det men det kanske iaf får tiden att gå.


// Frida.


K*K-Frida

Galet rolig kväll igår. Vart lite mycket som det tenderar till att bli i det sällskapet ;) Jag och S roade oss med att rita snoppar på hennes bord, vilket resulterade till att hennes pojkvän A har gett mig ett nytt smeknamn. Haha hade helt glömt bort vad vi hade gjort när S berättade det för mig idag. Dom gick att tvätta bort från bordet iaf så det var tur det :) Men galet roligt hade vi iaf!

Imorgon kommer älskade M hem, när jag pratade med honom idag och han sa att vi skulle ses imr så kändes det helt sjukt. Känns både som att tiden har gått fort fast ändå känns det som han har varit borta as länge. Ska iaf bli så skönt att han kommer hem, nu får han aldrig mer åka ifrån mig nå mer.


// Frida.

Tacopaj

Ska fixa iordning mig sen åka in till Linde. Ikväll blir det ju tacopaj och vin hos S följt av utgång :) Ska bli så kul!

Har inte tid att skriva så mycket mer, måste hinna in innan bolaget stänger också ;)


// Frida.

Pour some sugar on me!

Seg kväll, fryslarmet gick på jobbet när vi skulle larma så det gick inte. M.K fick komma dit och fixa det, thank you! Så det vart lite sent men lite mer OB tackar man ju inte nej till ;)

Pratade en stund med M idag som vanligt, nu är det verkligen inte långt kvar tills han kommer hem alltså! :D Pappa hade varit ut till honom och plogat uppfarten, taack papi!

Åh vad jag längtar tills imr, ska bli sååå kul! Nej nu ska jag fortsätta titta på Solsidan :)


// Frida.

Guldsmedshyttan

Gårdagskvällen spenderades i ett av mina andra hem. Skönt att slippa vara själv :) Tog en sväng till Energikällan och hälsade på M innan jag åkte dit. Kul och träffa henne, kände inte igen henne först för hon hade färgat håret. Kvinnan var snygg, snygg, snygg!

Imorgon blir det tacopaj, vin och utgång med M, S och M. Can't wait!

Pour some sugar on me!

Förresten så är det bara tre dagar kvar tills min älskling kommer hem, han är oerhört efterlängtad!


// Frida.

18 av 18

Alla rätt på Anticimiex-provet, fy f*n vad bra jag är! Borde egentligen inte ha fått helt rätt på en fråga men återigen tack vare min charm klara jag mig ;) Haha.

Jag och N var helt mobbade på kursen, eller nej det var vi inte. Vi var dom enda normala så vi ville inte vara med dom andra haha. Och om jag och N var normala i jämförelse med dom så kan man fatta vilka j*vla stolpskott det var. Var en kille som både jag och N höll på att få tuppjuck på, en riktigt stjärna det där.

Nu ska jag åka ut till M och fixa med postlådan och sen kanske åka ut en sväng till pappsen :)


// Frida.

...

"Jag vart så chockad. Det var typ som att Tommy Allström skulle säga: Jag är din pappa!"  - Emma Israelsson

Onsdag

Kom precis hem, har varit till Marieberg med B, J och M. Vart en del shopping, jag handlade dock bara två linnen och en postlåda till M. Orkar inte skriva nå mer, ska nog gå och lägga mig snart och längta tills på måndag.


// Frida.


Grattis Becca!

Hon fyller 21 år idag, gamla kärring ;)



// Frida.

Emma

E är här, fast just nu pratar hon i mobilen med nån skånegrabb :) Vi har tittat på Dating in The Dark, måste ha varit bland det roligaste jag sett. Man höll ju på att garva ihjäl sig.

Imorgon ska jag och B åka ut till M och lilla söta C, ska bli kul :) Får jag äntligen ge honom min present. Vi skulle nog ta en sväng till stan också, hade tänkt köpa mig ett linne och så måste jag köpa en ny postlåda till M. Haha när jag och E var ut dit idag så upptäckte vi att den gamla var helt ihopknycklad. Han som plogar är tydligen inte den försiktigaste när det gäller att ploga vid postlådorna.

Fick återigen det sötaste smset från M idag. Trodde inte man kunde älska och sakna någon så mycket. Nu får han fan snart komma hem!


// Frida.

20 kr

Åkte ner för att få Ms bil fixad innan besiktningen. Det behövdes bytas lampor och handbromsen skulle spännas. Var nån ung kille där som hjälpte mig, trevlig var han. Extra trevlig var han när jag skulle betala, 20 kr gick hela kalaset på. Haha efter allt bök så kostade det inte mer, jag får säga att det var tack vare min charm det vart så billigt ;)

S åkte precis hem, var roligt att träffa henne efter så lång tid. Vi hade så mycket att prata om :) Måste åka hem till henne snart och titta på deras nyrenoverad hus, ska bli spännande :)

Nu ska jag snart åka in till Linde för besiktning och hämta E, så får hon bli med mig hem för en mysig hemma kväll :)

Idag är en bra dag :)


// Frida.

Halv sju

Halv sju vart jag väckt imorse av att M ringde. När jag är ledig! Då var jag inte så glad på honom, var så fruktansvärt trött. Han tyckte bara det var roligt att jag blev så sur. Kunde först inte somna om men efter ett tag så gick det. Och nu är jag uppe och har hunnit prata med M ännu en gång, jag var nog lite trevligare nu :) Sitter och väntar på att bästa S ska komma hit, ska bli så kul att äntligen träffa henne igen :)


// Frida.

En vecka

En vecka kvar "bara".. Pratade med grabben två ggr idag. Har pratat med honom minst en gång varje dag, så vill nog inte se dom kommande mobilräkningarna..

Imorgon skulle S komma hit och hälsa på mig, hur kul som helst :) Har inte träffat henne sen före jul så vi har mycket att ta igen. Sen ska jag ju besikta bilen, M sa idag att den inte kommer gå igenom och rabblade upp alla felen. Usch vad jag tycker det är pinsamt att besikta bilen och dom hittar en massa fel, är det värsta ja vet. Efter besiktingen ska jag träffa E, blir garanterat att ta en pizza :)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min bok. God natt mina vänner (och ovänner)!



// Frida.

...

Kärlek och hosta kan inte döljas.

RSS 2.0