Mina tjejer

Ikväll hoppas jag att jag får träffa mina tjejer, har ju inte träffat dom sen dom kom hem :( Har inte träffat A heller för den delen. Skulle åkt dit i söndags men eftersom julgransletandet drog ut på tiden vart det så sent. Ska bli skönt att få sitta och dricka lite och prata skit och bli uppdaterad om allt, känns som jag har haft noll socialt liv den här veckan. Det enda jag har gjort är typ jobbat och sovit. Får fasen bli ändring på det tycker jag, helst redan ikväll :)

Nu ska jag föna håret och plocka lite här hemma.


// Frida.

1 kg godis

Igår fick jag 1 kg godis på 37:an och en biobiljett av Ms moster, sen fick jag pengar av hans mormor och av hans föräldrar fick jag presentkort på H&M, en gosig filt och ett par jätte söta tummvantar :) Dom är så söta och snälla dom :) Taaack! M fick julklapp han också, en whiskey av pappa. Men den skulle dom tydligen dela på vid något tillfälle. Jag tänker dock inte medverka då för fy fan vad äckligt det är med whiskey. Gav min tredje present till M imorse, skulle ha gett den igår kväll men jag somna, haha. Men han vart jätte glad iaf, det var den bästa present han hade kunnat fått sa han, så det var ju tur det :)

Nu tänkte jag plocka lite här hemma och göra mig iordning för att gå till morfar och S.


// Frida.


Julafton

Idag är det julafton och jag sitter just nu hemma hos farmor och vi har precis öppnat alla julklappar. Jag tycker det är så himla roligt med julklappar, både att ge och att få. Tjatade på M igår att vi skulle byta julklappar även fast det inte var julafton än och det gick han med på till slut efter lite tjat :) Jag fick en extern hårddisk på 1 TB (tydligen as mycket) som jag kan lägga in alla mina bilder och filmer på och sen fick jag en weekend till London! Wiho! Guud så glad jag blev, var en hur bra julklapp som helst :) Till honom hade jag köpt en Fred Perry tröja och sen en "upplevelse", han ska få köra en Ferrari eller Lambourgini (hur det nu stavas?), så han vart nöjd iaf. Sen ska han även få en till "sak" haha men det är en hemlis ;)

Jag har även hunnit med att jobba idag, var värsta kaoset! När klockan vart ett fick vi låsa dörrarna så att det inte kunde komma in fler folk och så fick vi säga till dom i affären att vi skulle stänga. Fattar inte, vem handlar på julafton? Okej om man har glömt nån sak så där men en del kom in och fyllde hela kundvagnar, väldigt konstigt tycker jag. Har inte haft så mycket julkänsla idag men den börjar komma mer och mer nu tror jag :) Körde upp pappa till grannen för han skulle vara tomte där, han gick med sin lilla lykta och tomtemask. Det såg så mysigt ut :) Dock var det inte lika mysigt för mig att sitta och frysa i bilen, men jag ringde M så han fick göra mig sällskap :)

Nej nu ska jag höra om vi ska åka hem snart så mamma får skjutsa hem mig till M. Har saknat honom idag så ska ge han en stor kram när jag kommer dit. Sen hade jag tydligen fått julklappar av hans föräldrar, moster och mormor och morfar :) Så det ska bli spännande att se vad dom har varit så snälla och gett mig :)

Imorgon ska vi som vanligt hem till Morfar och S och äta massa mat och byta julklappar.


// Frida.

Julmys

Ska hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite och sen vänta på att M kommer. Vi ska hem till mamma och ha lite julmys med julmat och sånna grejer :) Har inte tid att skriva nå mer.


// Frida.


Dubbelhäftande tejp

Skulle slå in lite julklappar men upptäckte att jag hade köpt dubbelhäftande tejp ist för vanlig tejp. Haha hur lyckas man? Kanske ska läsa ordentligt nästa gång så jag inte gör om samma misstag igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Är helt själv för första gången på väääldigt länge! Känns jätte konstigt, men det är nog bra att vara det lite då och då för ikväll har jag ju faktiskt fått en hel del gjort vilket jag inte brukar få när M är med. Men kommer inte bli kul att sova själv, hatar det. Saknar M som tusan!


// Frida.

Måndag

Waking up next to you,
hair tangled, stinky breath...
I nuzzle in your nook...
That is when I know I am loved the most.


Helgen har varit kall men mysig :) Har inte gjort mycket alls har varit för kallt för att gå ut men igår så var jag och M ute och letade julgran med Ms pappa P-A. Herregud vad svettig man vart när man pulsade runt i snön påpälsad upp till öronen. Jag lyckades även trilla ner i ett dike så M fick dra upp mig för att jag skulle komma på fötter igen, haha. P-A snubblade han med, haha han ramlade raklång ner i snön och inga vantar hade han heller. men gud vad vi skratta :)

Idag har jag jobbat, var så trött när jag skulle upp imorse men det var bara att kliva upp! Imorgon ska jag jobba igen trots att det är min lediga dag. Hoppas det inte blir allt för länge, för vi ska hem till mamma på kvällen och äta och fira lite jul :)


// Frida.


Kolsva

Har varit till Kolsva och vänt nu på morgonen, åkte med M till hans jobb och sen fick jag köra hem hans bil. Så jag har varit uppe sen halv sju imorse trots att jag inte börjar förns tio idag, jag är ovanligt snäll idag känner jag :) När jag kom hem så mötte jag granntanten i dörren, hon skulle gå ut med soporna och hade sin lilla käpp i handen. Jag tyckte det såg lite ostadigt ut och var rädd att hon skulle halka så jag frågade om jag skulle slänga dom åt henne. Då vart hon jätte glad, kändes kul att göra nån glad bara genom att hjälpa till lite grann :) Ska kanske fortsätta min snälla dag, får se hur det går D och E kommer ju hem idag så jag kan ju inte bli annat än glad idag! :D


// Frida.


En trött M


 


Dr. K


Lill-lördag

Det är onsdag eller lill-lördag som en del kallar det och jag och M ska äta tacos hade vi tänkt. Var hur länge sen som helst jag åt det så det ska verkligen bli gott. Ska ut i snön och pallra mig ner till Hemköp och handla, får klä på mig ordentlig så jag inte fryser. Underbara M gav mig en riktigt myströja som han hade köpt åt mig i fredags, han är så snäll han :) Den är hur skön som helst, älskar när myströjor är nya då är dom så gosiga inuti.


Tröjan som snälla M gav mig :)



// Mys-Frida

Tjejmiddag

Åh vad jag saknar dom där riktiga tjejmiddagarna när alla åkte hem till nån som oftast var själv. Så hade alla med sig varsin stor väska, eftersom man skulle sova över (viktigt!!). Man åt alltid nått gott och enkelt som tacos eller pizza och givetvis hur mycket godis (för över 100 kr), chips och dricka som helst. Sen var man vaken hela natten och tittade på film eller snackade skit. På morgonen gick man alltid runt och bara mös i sina pyjamasar ( eller slogs under täcken och filmade det, haha) och åt frukost och väntade på att föräldrarna skulle hämta. Guuud så jag saknar den tiden!




















M skjutsade hem mig för ett tag sen när han skulle till jobbet, ska lägga mig och sova ett tag sen ska jag städa lite i lägenheten är på tiden igen. Är ju ledig idag med men imorgon jobbar jag, men då ska jag först följa med M till jobbet och sen köra hem bilen så hoppas det inte är allt för mycket snö.


// En Frida som tänker hålla i en RIKTIG tjejmiddag snart á la gymnasietiden.

Julklappshandel

Idag har jag B varit in och shoppat julklappar, eller jag har gjort det. Hon var redan klar med sina så hon handlade bara kläder till sig själv :) Så nu är jag klar med mina julklappar, eller iaf nästan, har pappa kvar också. Jobbigt för han är svårast också, tror jag får dra med M in till stan så han får hjälpa mig med det. Handlade lite till mig själv ockå blir alltid så när jag inte ska ha nått själv, då hittar jag alltid nått :)

Nu ska jag fixa till mig lite, åka ut till pappa och lämna bilen sen kommer M och hämtar mig så ska vi åka ut till hans föräldrar och äta. Jag har köpt en liten julblomma till dom, tänkte att dom kunde få det när dom är så snälla och bjuder på mat plus att den var så söt så jag kunde inte låta bli :)


// Frida.

Glass i stora lass!

Har ätit mycket glass i helgen känns det som, eller iaf mer än vanligt. Och det har varit svin gott! I fredags kom M in på jobbet då övertalade jag honom att vi skulle köpa lite Ben & Jerry's glass, vilket han gick med på :) Men när jag kom hem från jobbet så somnade vi båda i soffan så det blev glass till frukost ist :)


Min och Ms frukost :)



I lördags slöade vi hela dagen, gick bara runt och mös tills det var dags att åka ner till A. Det hade snöat när vi kom ut! Så M skjutsade ner mig och B, snällt. När vi kom dit vart vi bjudna på fördrink, sen vart det mat. Vi fick fläskfilé med potatisklyftor typ och rödvinssås. Efterrätt fick vi såklart också, glass som var hur god som helst. Var vaniljglass som var mixad med polkagrisar och daim tror jag? Gott var det iaf! När vi ätit och druckit en massa (och snackat en massa skit) var det dags att åka in till Frimis. Dock var vi inställda på Strömpis först men där var det sån lång kö. Efter krogen vart det såklart grill corner och kebab, inget smakar så bra som en kebabtallrik kl 2 efter krogen. Åkte hem till M på natten, han var i "finare" form än jag så var bara att serva med vatten (som spilldes ut i hela sängen). Han och M hade suttit hemma och bastat och bubblat och druckit whiskey, kul hade dom haft iaf :)


Efterrätten :)





Ett suddigt födelsedagsbarn :)



Seg söndag som vanligt, vi kollade på film och lagade mat. Det blev kycklingfilé och klyftpotatis, smakade gudomligt bra! Givetvis vart det en massa onyttigheter som cola, godis och chips :)

Imorgon ska jag och B åka och julklappshandla sen ska jag och M ut till Ms föräldrar och äta tror jag, alltid lika trevligt :)


// Frida.

Skratta eller gråta?

Var in till Arboga med B igår, vi handla lite på bolaget och lite annat. När vi kommer tillbaka till bilen och sätter oss i den för att åka hemma så startar inte helvetet! Aaaahhh!!!! Blir så trött! Den skulle ju vara lagad nu men tydligen inte. Fanns inte en chans att den skulle starta heller, inte ett uns till liv i skiten. Ringde till pappa helt galen men han kunde inte göra nått som vanligt. Fick ringa till N och be om råd, han var som tur var på väg in till Arboga så han kunde komma förbi och titta. Men inte kunde han hitta nått fel, bilf*n var stendöd. Så fick ge nycklarna till honom så han kunde åka förbi och testa sen när dom skulle hem så fick jag och B sätta oss och vänta på skjuts. Underbara M var snäll och kom och hämta oss, han bara skratta åt mig när jag prata med honom i telefon, själv visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta... Han fråga "har du nån bensin i då?", haha frågar pappa alltid också, vad tror dom om mig?? Iaf så löste det sig och vi kom hem, N ringde senare på kvällen och berättade att han fått hem bilen. Han hade åkt dit några timmar senare och då hade den startat på en gång, så mystiskt!

M är just nu på väg till hennes hemland, Dominikanska republiken. Hon ska vara borta i en månad, kommer bli tomt utan henne. Skulle också vilja följa med, lite sol skulle man ju inte tacka nej till!



M har storhetsvansinne, eller så vill hon bara komma hem.



Imorgon blir det middag hos A följt av utgång, yeees!


// Frida.

Arboga

Slutade vid fyra idag, hur skönt som helst men stänger imr så det är inte lika skönt det. Ska duscha och plocka lite här hemma sen ska jag och B åka till Arboga och handla lite, håller tummarna för att min lilla röda fara inte krånglar nått.


// Frida.

Lycklig!!!

Är så lycklig just nu, mina älsklingar flyttar hem så nu kan mitt liv inte bli bättre. Allt känns så bra, ingenting kan gå fel.


Tillsammans igen...



// Frida.

Julklapp

Jag har nu inhandlat årets första julklapp och jag är hur nöjd som helst över den så hoppas personen som får den blir lika nöjd ;) Känns så bra att jag kom på den för hade värsta problemet först men med lite hjälp från D och E så vart det kanon! Nu måste jag bara hitta på vad jag ska köpa till resten, inte lika lätt.. Men på tisdag ska jag och B iaf åka in och julhandla, vet åtminstone två stycken till julklappar som jag ska köpa.

Nu ska jag kila ner och hänga tvätt..


// Frida.

Bubbla & Fido

Kom precis hem från Arboga, skjutsade hem farmors en kompis. Hon hade bott hos farmor ett tag och gjort henne sällskap, snällt. Farmor och hon har så roliga smeknamn som dom vart kallade när dom var yngre, jag och M låg och funderade igår vad dom kunde ha kommit ifrån. Han kom givetvis på en snuskig orsak den muppen :) Frågade dom idag varför dom kallades så men det visste dom inte ens själva, eller så ville dom inte säga det till mig ;) Nu ska jag snart gå till tandläkaren, ska ta bilder och få ett kostnadsförslag (eller vad det heter). Ska ju som sagt dra ut tänder, känns inte någe kul alls... :/ Skulle ha träffat S en stund idag också men dom var vi huset och fixade, tråkigt men snart är dom klara så då finns ju all tid i världen :) Har ändå tvätt-tid idag så då kan jag sysselsätta mig med det.


// Frida.

Frank Wagner

Julfesten på Hemköp var skit rolig och min julklapp gick hem och alla tyckte den var jätte rolig så det var bra :) Vi åt och drack och lekte en massa lekar. Buggade lite med A också, hade bestämt mig för att aldrig mer göra det sen jag dansade med en på midsommar som sa att dansa med mig var "som att bära runt på en pansarvagn" (okej jag kanske för lite själv då). Men A var duktig så det var lätt att följa honom. Sen drog jag, A, M och C hem till B och sjöng singstar till halv tre typ. Herre gud vad roligt vi hade, även L-G och S kom förbi efter deras julbord. Något trött var jag när jag kom hem till M på natten, gungade så mycket så jag trodde ett tag att jag var på en finlandsbåt, haha.

Igår var vi hem till Ms föräldrar och åt mat och tittade i gamla skolkataloger, gud vad vi skratta. Man kan inte fatta vilka moden det har varit och vad folk verkligen har haft på sig. Sen åkte vi hem och slappa och på kvällen åkte vi till Donken och käkade mat. Det var så fullt där inne så vi tog driven och åt i bilen, haha. Lite knäppt men det var mysigt :) Tittade på den fjärde Johan Falk filmen också, M har fått mig att börja titta på dom för han tycker dom är så himla bra. Och det är dom faktiskt, men är tydligen dom tre första som är bäst och i dom är Frank Wagner med mest (min favorit) och dom hr jag ju redan sett. Får väl se, om dom är bra eller ej :)



Frank Wagner



// Frida.


Avloppsrensare

Kom precis hem och nu ska jag fixa iordning mig sen ska jag och min avloppsrensare på julfest på Hemköp!



// Frida.

I'm done!

Har nu städat, diskat och duschat. Ska åka till insamlingsstationen och slänga grejer snart sen ska jag inte göra något mer vettigt alls idag, bara slöa tills jag ska hämta pappa i natt. Så nu är både jag och lägenheten fräsch, sån skön känsla när det är städat och fint :)

M ringde nyss och tyckte jag skulle komma dit så ska bara käka upp min macka sen åka dit och titta på film :) Får jag se sen när min far vill bli hämtad, känner inte direkt för det men men.

Imr är det julfest med jobbet, fun fun fun. Extra roligt att fisen blir med :)<3

Btw så sa ännu en kund att jag och B var lika idag, är flera som frågat om vi är syskon eller släkt. Så lika är vi väl inte?


Bjuder på den.
(och nej jag har inte suddat ut A, hon var så långt in i dimman bara)




// Frida.

Städa

Kom precis hem från jobbet och hur trött och yr jag än är så måste jag verkligen städa, har skjutit så länge på det nu. Aja bara ta tag i det så är det snart gjort, kanske uppdaterar lite här när jag är klar, om jag orkar :)

Saknar D och E mer än mest, kooooom hem!



<3




// Frida.

20091203

Har haft den sämsta arbetsdagen på länge, usch inte ens värt att nämna all skit.. Toppade all skit med att drämma upp bildörren rätt på framtanden, bra Frida! Lyckat där! Kan dock trösta mig med att kvällen kommer sluta sååå mycket bättre :)


// Frida.


Big words

Jag blir glad och varm i hela kroppen, trots att det är typ -5 grader så fryser jag inte ett dugg det är omöjligt när det är så här. Vill inte att den här härliga känslan ska försvinna, I'm happy :) Igår var jag till Linde och träffade J och S och fick uppdatera lite vilket gör att allt känns om möjligt mycket bättre. Sen var jag ut och tittade på Bonde söker fru i A och hennes nya roomate Ms nya lya. Hur mys som helst :) Förundras varje dag över hur underbara vänner jag har, skulle rikedom räknas i bra vänner så skulle jag vara rikast i världen!


// Frida.

Söt-sms

Somnade om imorse efter att jag hade gått upp vid typ sex (när jag är ledig och allt!) men vaknade vid nio av det sötaste smset på länge :) Var dock så trött så jag sov en timme till innan jag orkade svara på det, haha gud vad snäll jag är. Men det där smset kommer göra min dag, I know it!

Igår följde jag med M till Marieberg, han skulle handla tavlor och grejer men det slutade med att jag var den enda som handla nått. Hittade äntligen något till julklappsbytet på lördag, jag har fuskat lite för jag skulle handla en sak på K som var blå. Men jag handlade ist flera saker som var blåa och som tillsammans bildade något på K. Haha så hoppas det blir bra. Men när vi kom ut från affären frågade jag M om han tyckte det var töntigt men då sa han bara "nu går vi inte inte igen" så vet inte om han tyckte det var lite töntigt iaf, haha. Men det är lugnt för jag är lite töntig av mig :)

Jag börjar känna mig lite snorig, är säkert M som smittat mig som han går runt och hostar och snorar. Vill verkligen inte bli sjuk det enda positiva är att jag kanske skulle få höra "apoteksmannen" säga: "Ja du låter lite täppt" igen. Haha M håller på att dö när jag härmar honom, hon tycker det är så roligt :)

Försökte nyss ringa underbara E men det passade inte att svara så ska nog ta och försöka igen nu :)


// Frida.


Sandpapper-haka

Ledig idag, huuur skönt som helst! Ska hämta pappas faster vid tåget nångång vid lunch sen senare ska jag äntligen träffa S, jätte länge sen sist nu. Det har alltid kommit nått i vägen både för henne och mig så fort vi ska ha setts.

Imorgon så är jag också ledig och då ska jag skjutsa syster till linde så hoppas att det är någon av mina "gamla" jobbarkompisar som har tid att träffa lilla mig :)

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag!


// Frida.

RSS 2.0