New face, stone face

Jaha då har ännu en helg passerat och det är måndag igen. Dock var den här helgen mycket annorlunda än andra helger, den innehöll ju ett avsked av mina allra bästa vänner. Buhu..

Sov hos Daniela, fredag till lördag. På lördagen drog vi in till Nora och gick på marken, trevligt men är inte så mycket för folksamlingar blir så jävla lätt irriterad på folk. Sen på kvällen blev det en avskedsförfest i Danielas poolhus med en massa trevligt folk :) Gav min present till Emma och Daniela, det var en bok med en massa foton på oss som jag hade beställt, tror dom vart glada för den. Jag fick också en present :) Det var ett jätte fint armband, som jag vet att jag kommer ha på mig jämt och tänka på dom :) Sen drog vi till Linde för parkfest på hotellet, svin kul var det. Men sen mot slutet, jaaa... vill inte ens tänka på det. Men det gör man ju iaf hela tiden. Daniela tröstade och stöttade såklart, var så ledsen för att dom skulle flytta. Var tungt att behöva säga hej då och sätta sig i bilen och åka hem.. Nu är dom nere i Malmö, pratade med Daniela nu på kvällen. Känns så konstigt, men man får väl vänja sig. Har iaf bestämt att jag ska göra en sak som jag har tänkt på länge :P Berättade det för Emma och Daniela i lördags och nu har jag bestämt mig! Ju mer jag tänker på det ju mer vill jag det, men än så länger är det lite av en hemlis ;)

Idag har jag jobbat, stressigt har det varit som bara den och så har jag dessutom gått och blivit sjuk. Hostar och snorar som en idiot. Men sen fick jag beröm av min chef för mitt snygga upplägg av den nya svampen, yes! Att man kan bli så glad för det lilla :)

Nu ska jag gå och snyta mig och hoppa ner i sängen, imorgon är jag ledig så då ska jag ligga hemma och kurera mig.

God natt!

p.s på lördag är det fest hos Jocke med Energikällan folket, då är det klackarna i taket som gäller och inget annat! d.s


// En snorig Frida.

Hungry Eyes

Sitter hemma oss Daniela, vi är barnvakt åt Vendela, myyys :) Vi har käkat tacos och tittat på film och pratat. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu, visar sig. Har inte så mycket att skriva..


// Frida.

Favoritpojken

Sitter hemma hos pappa, fast han är inte hemma. Varken han eller farmor  är hemma så är helt själv på gården. Är hundvakt åt min lilla Teddybjörn. Hade helst haft nån mer med mig men ingen som kunde, hatar att vara helt själv här ute är ju så rädd av mig. Men Teddy får väl skydda mig om det skulle vara nått, han är snäll i vanliga fall men har ju sett exempel på hur arg han kan bli på nån som skrämmer mig. Rätt så otroligt att han känner av det utan att jag säger nått. Mötte ju några när som jag inte tyckte om för några år sen när vi var ute och gick. Direkt så reste han ragg och ställde sig framför mig och skällde som en galning. Så kan nog känna mig rätt säker ändå :)



Min "lilla" bebis.

 
Igår var jag in med Emil, Fredde och Magnus till Marieberg :)  Dom är roliga dom, man har inte tråkigt  en sekund det är ett som är säkert iaf. Handlade lite grejer på Ikea, var bra att ha med mig killarna för då fick ju dom bära det tunga ;)

Imorgon ska jag jobba sen åka upp till hytta och mysa med Daniela och Vendela :) Sen på lördag blir det parkfeeeeest, skit kul :)

Nu ska jag krama lite på min lilla bebis :)


//  Frida.

Sanna Vänner

Emma och Daniela kom hit igår, det kändes bra :) Daniela skulle bara komma för Emma kunde inte, men när Daniela skulle hämta mig hos farmor så satt Emma med i bilen. Om jag vart glad! :D Vi hade så mysigt så tog en promenad och pratade en massa.. Känns fortf så jobbigt att dom ska flytta, kommer känna mig så ensam. Särskillt nu när allt är som det är :S Är ju dom två som har stöttat mig mest i alla lägen.

Nu har dom åkt hem så jag hade tänkt att tvätta lite men sen vet jag inte vad jag ska hitta på, det visar sig väl. Har ju blivit ett fan av Sjukhuset så ska nog titta på det nu :P


// Frida.

En bild säger mer än tusen ord..




Söndag

Sitter och tittar på Privileged men det är reklam för tillfället så jag tänkte att jag kunde passa på att blogga lite. Ja igår var det inflyttningsfest hemma hos Carro och Kristin, riktigt trevligt var det. Var en lugn kväll, lite svårt att släpp loss när man fortf kände av gårdagens festande. Sen är det ju alltid lite osäkert att dricka sig full när inte humöret är på topp, det kan gå rätt illa. Men jag tog det lugnt, inga tårar bara skratt :) Som sagt så var det lugnt, vart en massa prat med olika människor med djupa samtal om föräldrar, skilsmässor, killar, kompisar och allt annat som kan vara jobbigt här i livet. Har upptäckt att vissa människor, även fast man inte känner dem så väl så kan man ha så mycket att utbyta med varndra och det är skönt att ibland få en objektiv synpunkt på saker och ting, Nån som inte känner personen/personerna i fråga.

Sen vart det utgång på Frimis, vi kom in VIP, såååå skönt slippa stå i den där förbannade kön. När jag väl kommer in känner jag hur trött jag är. Men är bestämd på att nu ska jag fan ha roligt. Och kul det var det, tills jag började kolla på klockan varannan minut och önskade att den skulle bli två så jag fick åka hem. Så jag och Tessan gick till baren och tog oss varsitt glas vatten (har väl aldrig hänt att jag druckit vatten på krogen??). Sen gick vi ut och satte oss, hon kände precis som jag så när hon sa att det var okej att åka hem innan ett så tänkte jag att då gör jag det. Anna skulle ju hämta mig och så skulle hon dessutom upp och jobba så då var det ju inte så illa att jag åkte hem tidigare. Fick även käka på Max, första gången för mig. Riktigt gott var det, så det får bli oftare :)




Vänner man kan lita på.. :)


Skulle ha träffat Anna idag efter hon slutat jobba men det var tydligen mycket så det vart inte så. Istället sitter jag här ensam, varken mamma eller Emma är hemma, skit tråkigt. Känner verkligen inte för att vara ensam, men men. Nu ska jag fortsätta titta på tv.



// Frida.

Inflyttningsfest

Fest hos Calle igår, slutet på kvällen var obehagligt bekant så jävla trött på det här.. Håkan var snäll och stöttade, Rydan med, det finns en del iaf.. Jag och Håkan satt och pratade till kl 6 på morgonen så när jag skulle gå hem hade det hunnit blivit ljust och jag var väldigt trött kan jag lova. Men det var faktiskt väldigt trevligt att sitta och prata.

Imorse vaknade jag tidigare än väntat, pratade med Daniela innan jag somnade om och sov en tag till, var behövligt men sov så illa :S Så mycket tankar.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Carro och Kristin följt av Frimis. Ska ha kul ikväll, tänka på nått annat och bara omge mig med trevliga människor. Kommer väl bli ett snack med Carro om allt som vanligt, kan behövas. Vi förstår varann så bra, ska verkligen ta vara på henne, sånna vänner växer definitivt inte på träd. Anna Bergdahl skulle nog dit också, kul och träffa henne det var ju ett tag sen.

Nu ska jag ta mig nått att äta så inte kvällen slutar allt för illa.



// En mindre glad och illamående Frida.

Lägenhet

Ja det verkar som att jag kommer flytta till en lägenhet inom en snar framtid :) Dom ringde idag och sa att tapeterna skulle fixas och jag skulle få helt nya vitvaror, skit bra. Längtar verkligen ska bli jätte skönt att flytta.

Igår var jag med Johanna på jobbet igen, går ju med henne för att lära mig det man ska kunna som fruktansvarig, det som ska bli mitt framtida jobb. Haha vad seriöst det låter, "Fruktansvarig" :P Iaf så var jag med henne halva dagen sen jobbade jag åt Malin N resten av dagen så jag och Johanna stängde ihop. Efter stängning så drog ja hem och åt lite sen kom Anna hit så tog vi en liten promenad innan vi slutligen cyklade hem till Anna och käkade dipp och grönsaker och tittade på tv. Kollade på Big Brother från 2003, haha så roligt.

Idag ska jag plocka lite här hemma och sen i eftermiddag blir det att jobba. Så kanske ska sätta igång nu.

Ha det bra!

"Vad skulle jag annars dricka? Vatten?! Hahahahaha!"

Skor

Idag var jag in till Örebro och träffade Carro, Kristin och Sabina. Det var väldigt trevligt, jag har aldrig umgåtts med dom så förut, är bara när man festar och så. Vi gick på stan och handlade och käkade lunch på Java. Jag köpte mig ett par skit snygga skor, fanns bara tre par kvar så alla kommer väl ha såna ;) Fick se Kristin och Carros lägenhet, den var väldigt stor och fin men väldigt varm var den. Ser fram emot inflyttningsfesten på lördag men hoppas det inte är lika varmt då :)

Sen racade jag hem för att titta på lägenheten, den var väldigt mysig. Den hade en stor hall med ett takfönster, rätt så coolt. Där skulle jag kunna stå och fixa mig, haha kom på at jag kunde sätta upp en massa speglar så det vart som ett provrum :P Den var nyrustad i höstas men han som bott där innan hadee förstört den rätt mycket så hoppas dom kan fixa det. Är bra sugen på den alltså :) Tapeten i köket var iaf jätte härlig :)

Imorgon blir det att jobba 10-20.30 sen kanske träffa Anna, vart ju inte det idag.

Nu ska jag gå och lägga mig.

God natt!

Carro

Idag ska jag åka till Örebro och hälsa på Carro, ska bli kul. Måste bara finna ork att ställa mig i duschen, och just det är alltid så svårt för mig. Tror inte att det är just duschandet som gör att jag aldrig orkar, det är allt som kommer efter, föna håret, platta håret, sminka sig. Jag har tänkt på det att gud vad skönt det skulle vara om man var kille! Dom har det så mycket bättre dom jävlarna.

Ikväll så ska jag och mamma titta på en lägenhet, spännande :) Hoppas den är bra så jag kan flytta snart, får panik snart. Mitt rum ser förjävligt ut men jag har haft som ursäkt att om jag ändå ska flytta snart så är det ju ändå bara onödigt att städa här. Haha inte den bästa ursäkten precis :)

Efter att jag tittat på lägenheten ska jag umgås med min vän Anna :) Jag har en fullspäckad dag jag, så kanske ska ta och duscha nu.

Ha en bra dag!

Bilder från Ålandskryssningen


Buffé på båten, mums!




Förfest i hytten.




Jag och kusin.




Balla brudar.




Beccibo, Jennapenna och systeryster.




Beccas smarta idé hur man blir av med äckliga killar, funkade sådär.




Förklarade på engelska för en Nya Zeeländare vad snus är för nått, typiskt Frida Andersson.





Förnekelse

Känner att det är det jag lever i nu, förnekelse. Vill inte inse att om mindre än tre veckor så flyttar Emma och Daniela ner till Malmö. Vet inte hur jag ska klara mig utan dem.. I lördags när vi förfestade så bröt Danielas syster halvt ihop och började gråta. Men jag kände mig helt oberörd, ville fatta vad som kommer hända. Men är rädd att allt kommer rinna över när dom kommer ha sin avskedsförfest innnan parkfesten. Då kommer det vara som Niagarafallet, usch det kommer inte bli roligt. Jag som är så känslig och grinar för minsta lilla. Satt och tittade på en massa kort igår, från de fyra år vi har känt varandra. Då rann tårarna kan jag säga, vi har gjort så mycket tillsammans och haft så roligt ihop. Det är verkligen som i låten, The time of my life!



Åland

Idag åker vi till Åland, ska bli kul :) Det tråkiga är bara att man måste packa med sig så mycket saker och jag hatar verkligen att packa, det är det värsta som finns.

Igår var jag och mamma in till stan och shoppade lite och så bjöd hon mig på mat och bio, hon är snäll hon min mamma :) Vi såg på The Proposal, hyffsat bra var den men jag hade nog förväntat mig lite mer. Hon som satt bakom mig tyckte iaf det var väldigt rolig. Hon var helt hysterisk! Vid ett tillfälle skrattade hon så mycket att hon stampade i golvet, herregud.

Nu ska jag göra mig iordning så att min lilla pappa inte får ett tokspel när han kommer och det visar sig att jag inte är klar.

Ha det bra!

Nyklippt och nyfärgad

Har varit och fått håret klippt och färgat, skööönt! Så nu sitter jag här med guldiga lockar, hihi :) Mamma ringde och hörde om lägenhet, finns tydligen en större etta bredvid den jag vill ha så hoppas vi får komma och titta på den idag :) För nu vill jag verkligen flytta! Ska bli så skönt, fast kommer nog känna mig lite ensam. Men Anna tyckte Becca kunde flytta också till samma hus så vi skulle bo väggivägg, det tycker jag låter som en bra idé :)

Igår så sov Emma här, myyyys :) Dock var det inte så mysigt att vakna med hennes såriga tå mitt framför näsan, men det är ju smällar man får ta ;) Sen på kvällen kom Anna hit, då bjöd jag henne på tacotårta sen hade mamma gjort blåbärspaj som vi åt när vi tittade på film :) Vi såg Marley & jag, riktigt sorlig var den vi grät vill jag lova. Usch vill inte tänka hur jag kommer reagera när min lilla Teddybebis kommer dö :(

Imorgon bär det av till Åland! Inte lite kul det ska bli :D Det är jag, Becca, Emma (syster), Jenna (kusin, Beccas lillasyster), pappa och Jussi (Jennas pappa) som ska åka. Haha undra hur det kommer gå ;) Jag och Becca ska iaf handla en massa i taxfreen, det har vi redan kollat upp :) Vi ska åka med Cinderella, det är ju den båten som är med i tv-serien Färjan så jag hoppas för guds skull att dom inte filmar!

Nu ska jag kila och hämta posten, måste se hur mycket jag får i lön ;)

Kraaaaam på dä!

Nordman

I måndags var jag till doktorn i Frövi. En stor fet tumme ner för personalen på Frövi vårdcentral!  Inte det minsta trevliga och alla som satt och väntade i väntrummet kunde sitta och lyssna och få reda på vad det var för fel på alla som gick in och blev undersökte för dom brydde sig inte om att stänga dörren. Nej så dit vill jag inte gå nå mer. Fick iaf reda på jag inte hade streptokocker (vet inte hur det stavas) var bara ett vanligt virus, skönt det iaf för nu känner jag mig ju bättre :)

Igår åkte jag, Malin och Anna P in till Örebro, trevligt. Åt på La Baguette, första gången på typ en vecka jag åt ordentligt så min mage fick spatt. Fick världens magknip, inte kul alls. När vi kom hem så var det bara att vända i princip. Jag och Anna åkte hem till henne och kollade kläder sen åkte vi med Calle in till Örebro igen för Anna skulle köpa dator. Det vart en söt lite rosa :) Sen handlade jag och Calle på systemet, lilla Anna fick sitta kvar ute i bilen :P När vi kom hem åkte vi och köpte pizza och degade framför tvn hos Anna resten av kvällen. Det var en bra dag med andra ord! :)






 




Idag har jag jobbat, 10-16. Satt i kassan hela tiden, riktigt jobbigt men tiden går rätt så fort då. Nu ska jag försöka hitta ork till att börja göra mig iordning. Ikväll blir det nämligen utgång i Arboga med Anna, Becca, Malin, Gustav och Fredrik. Kommer nog bli kul :) Nordman skulle spela, det gjorde han förra året med när vi var där. Är väl inte största fanet av han precis men kan ju vara kul ändå.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen!

Ha en trevlig kväll allihopa!


Måndagmorgon, när vi vaknar....

Sitter här kl 7 en måndagmorgon och kan inte sova för min jävla hals! :( Så nu hade jag tänkt att jag skulle bita i det sura äpplet och klä på mig och vänta till kl 8 så jag kan ringa till doktorn i frövi. Förhoppningsvis får jag då en tid så jag kan åka in och göra ett halsprov. Vill få ett slut på den här skiten nu, orkar verkligen inte mer.


Mamma<3

Saknar mamma, nu får hon ta och komma hem!

Söndag

Igår var Becca här en stund på kvällen, var skönt att slippa vara själv. Kunde nästan börja grina igår när mamma och åkte för att jag inte ville vara själv. Becca känner sig också dålig så det gjorde inte så mycket att jag inte mådde bra. Vi låg bara i soffan och tittade på film.

Känner alltid på kvällarna att jag mår bättre, men på morgonen är det lika illa igen. Och så var det även idag :( Blir så less vill ju bli frisk nu. Men nu känns det faktiskt som att det kanske kan bli det, man kan ju alltid hoppas. Annars får jag väl gå till doktorn och då blir det säkert penicilin (lär mig aldrig hur det stavas) och det vill jag ju inte för det är ju Medeltidsdagarna i Arboga i veckan.

Hade tänkt att jag kanske skulle åka ut till pappa idag om jag orkar, ska kolla om han har någon vit skjorta som jag kan få (eller låna). Tänkte att det kanske skulle vara snygg med det till ett par svarta shorts och ett skärp i midjan :)

Nu ska jag försöka få i mig nått att äta.

Ha det bra!

RSS 2.0