Göögel

Helgen har varit bra, bra, bra, bra, bra, bättre, bäst :) Har inte skrattat så mycket på länge, åt allt och ingenting.
Fick presenter också, alltid uppskattat ;) Fick en sån där avloppsrensare också, haha den var väldigt rolig tyckte alla. Har roligaste kortet på B och M när B har tryckt upp den på hennes rumpa :)

Nej nu måste jag snart dra till jobbet.

Lady gaga - Alejandro, jag och M har snart lyssnat sönder den men än så länge älskar jag den!



// Frida.

Fix

Kom precis hem från julbordet och nu håller jag på att fixa iordning det sista innan jobbet kommer hit. Hoppas på en trevlig kväll men det är jag ganska så säker på att det blir! :)


// Frida.

Två hål

Kom nyss hem från tandläkaren och Hemköp, visade sig hos tandläkaren att jag hade två hål :( Eller iaf påbörjan till det eller nått, så ska tydligen rycka ut dom för även om dom lagar så är risken så stor att det bli hål igen. Tänderna sitter nämligen längst bak så dom är jätte svåra att komma åt och borsta. Jaja inte mycket att göra åt får tänka att det blir bäst i längden men känner mig ju inte så sugen på att betala för kalaset..

Nu ska jag ta och städa här hemma, skulle ha träffat S idag också men hon var tvungen att handla grejer till huset och fixa med det. Det var synd men förstår ju att dom vill bli klara med det så dom kan flytta in nån gång :) Ska bli spännande och se sen när det är klart.

Nu ropar disken efter mig så är väl bäst jag går ut och får tyst på den...


// Frida.

I bara morgonrocken

Sov jätte länge idag men väcktes för en stund sen av att det ringde på dörren, och inte lite ringde det heller. Eftersom jag sov så fattade jag först inte vad som hände och jag hann precis få på mig morgonrocken och öppna innerdörren innan den på utsidan låste upp dörren. När dörren öppnas så står där en skägggig gubbe med glasögon, helvete vad rädd jag vart! Hur kunde han ha nyckel till mig liksom? Men sen berätta han att han skulle laga ett fönster hemma hos P och hade gått fel eftersom han trodde P stavade sitt namn med F. Haha så tokigt det kan bli, tur att jag hann upp så jag inte låg kvar i sängen när han kom in :P

Nu har jag "lite" disk som väntar sen till tandläkaren, jag vill inte! Får se om jag överlever....


// Frida.

Saltkråkan

Pratade nyss med M i telefon och nu tänkte jag strax krypa ner i sängen och titta på Saltkråkan tills jag somnar. Har hunnit med att prata med underbara E och D idag, vi utböt lite uppdateringar och E berättade något som gjorde mig väldigt irriterad, usch!  Men idag hände också något som gjorde mig glad. Det var en "tant" som kom fram och sa att hon först inte såg att det var jag, men när hon såg mina "stora fina ögon" så såg hon att det var jag. En sån sak kan verkligen göra den sämsta dagen iaf lite bättre :)

Imorgon ska jag till tandläkaren, inget jag ser fram emot precis. Särskillt inte eftersom jag missade den förra tiden så nu får jag betala dubbla avgifter, riktigt surt men helt och hållet mitt eget fel. Sen ska jag försöka ta mig i kragen och städa och diska lite här hemma, behövs verkligen. Har tvättid så det ska också hinnas med sen ska jag träffa S också så jag kommer nog inte kunna sova så långe imr som jag skulle vilja, men men :)

Nej nu ska jag borsta tänderna och krypa ner framför Saltkråkan. God natt!



GLAD!




// Frida.

Magvärk

Kunde knappt sova igår för att jag hade så ont i magen, hela magen krampade ihop sig inte kul alls. Känner av det lite fortf men hoppas det går över idag.

Helgen har varit bra, hade min första vita helg på väldigt länge haha :) Dock vart det lite vin i lördags kväll men det räknas inte ;) Annat blir det nästa helg för då kommer jobbet hem till mig och partar lite ska bli kul, hoppas D och N blir med också.

Måste ringa D och E ikväll har inte pratat med dom på hela helgen så nu har jag abstinens kan jag säga! Saknar dom så fruktansvärt mycket!


// Frida.


Lyhört

Har upptäckt nu på kvällen att det är väldigt lyhört i min lägenhet, nu när det flyttat in en i lägenheten bredvid så hör man varje gång dom pratar. Drygt, var mycket skönare när det stod tomt där, då var det enda jag hörde när dom under tittade på nyheterna på tv för hon som bor bredvid mig på andra sidan är ju döv så hon gör inte så mycket ljud för sig :) Å andra sidan så hör ju min granne mig också, lär hon ha gjort som jag och J låg och garva till Sunes sommar och Sunes jul :) Nu ligger J och sover igen här bredvid mig, jag nicka till en stund jag med. Har knappt fått nån sömn alls den här veckan känns det som så inte så konstigt man är trött.

Imorgon ska jag ju försöka mig på att städa på förmiddagen sen ska jag kanske följa med M in till stan och vara lite smakråd, och jag ska inte köpa något, neeeej det ska jag inte! Ska f*n klara av det :)

Nej nu är det dags att väcka J igen.


// Frida.

ZzzZzz..

J är här, dock ligger hon just nu och sover i min säng :) Ska väcka henne snart ska kanske vi kan gå ner till Hemköp och köpa något gott och onyttigt. Var och hämtade henne och mamma i Linde och passade på att hämta ut mina kort på Expert när jag var där. Träffade J innan jag gick in på Expert, det var roligt att träffa honom och prata lite :) Känner nu hur mycket jag saknar honom och alla andra underbara vänner på Energikällan..

Som sagt så hämtade jag ut lite kort som jag framkallat och förstorat. Så nu har jag satt in dom i ramarna och hängt upp dom, måste säga att jag vart riktigt nöjd med resultatet också :)

Nej nu ska jag ta och väcka lilla fröken :)


Ett av korten, fast i svartvit :)




// Frida.


Myspys morgon

Jag är uppe med tuppen och ska straxt hoppa in i duschen så jag är klar till personalmötet kl 8. Usch man borde inte få ha möte så här tidigt på morgonen! Nej har inte tid att skriva något mer nu så får bli vid ett annat tillfälle!


// Frida.

Honey I'm home!

Kom precis hem från Örebro så nu blir det att sminka av sig och krypa ner i sängen, missade ju Bonde söker fru så tänkte försöka kolla på internet efter avsnittet :) Bion var skit bra men rätt så förutsägbar, trots det så var den ändå väldigt spännande. Rekommenderar alla att se den iaf :) Haha när det är riktigt spännande, typ när dom ska lyfta med ett plan eller köra ifrån nått med en bil är jag så inne i det att jag sitter och spänner mig och liksom gasar på jag med :) Vi åt på kinamuren också innan bion, var länge sedan jag åt kinamat så det var gott.

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, sängen och sökandet efter Bonde söker fru-avsnittet kallar. God natt!


// Frida.

2012

Här hemma hos farmor fortf, sov ju här. Sov till typ kvar i ett, haha väldigt länge men trots det känner jag mig hur trött som helst. Har inte gjort nånting alls på hela dagen, bara legat framför tvn eller suttit här. Känns drygt när jag egentligen borde vara hemma och städa för nu är det kris i min lägenhet, kan ju inte ta hem någon som det ser ut där! Ja och ikväll ska jag åka in till Örebro med M och äta kinamat och titta på bio :) Vi ska se 2012, vi har pratat om att vi vill se den länge och nu har den ju haft premiär så då passar vi på. Den verkar skit bra när man kollar på trailern, den handlar om jordens undergång typ. Mayaindierna hade förutspått att jorden skulle drabbas av en massa naturkatstrofer och gå under 2012, och så händer just det. Inte så verklig kanske men jag tror nog att den kan vara riktigt spännande :)
Vem vet jorden kanske går under 2012, eller så är vi alla redan zombier då efter influensavaccinet ;)


// Frida.

 





Farmor

Sitter hos farmor och mamma och syster är här, jag ska sova här hon ville inte vara själv. Har haft lite högläsning för dom från en anmälan som E skickat till mig. Om svininfuensan, riktigt otäckt.. http://cmef.eu/pdf/aklagaren.pdf

Har varit ledig idag, gick upp när J gick upp och tittade när jag hade klipptid. Och det visade sig att det var idag så det var ren tur att jag såg det. Så vart att gå dit, hur skönt som helst. Älskar når nån håller på med ens hår, finns typ inget bättre.

Imorgon ska jag äta kinamat med M tror jag, det ska bli gott. Var länge sen jag åt det :)


// Frida.

Tavla

Riktigt sugen på den här..




Så sant..






// Frida.

Blandade känslor

Helgen har varit bra men konstig och jag känner att jag har fått på tok för lite sömn. Det blir ju inte bättre nu heller när klockan är tjugo i ett och jag börjar jobba klockan nio i imr och att jag verkligen MÅSTE duscha! För just nu är jag nog typ den ofräschaste i den här kommunen (okej en väldig överdrift, får hoppas det inte stämmer).

Imorgon blir det jobba som vanligt men sen kommer bästa J hit och sover här, kommer bli hur mys som helst och vi kommer ha en hel del att prata om. Sen måste jag ta och ringa D och E för det passade ju inte för nån av dem att svara när man ringde ;)

Nej dags att hoppa ner i sängen och sova lite. God natt!


Var ute på Frimis med två heta brudar..




// Frida.

Fredag den 13e!

Idag är det fredag den 13e och än så länge så har det väl inte hänt nått hemskt, är ju två timmar kvar så hoppas att det inte hinner hända nått heller. Min mobil har dock börjat krångla jätte mycket nu så får väl kanske se det som ett tecken på något hemskt, haha. Men något som gjorde mig glad idag var att när jag kom hem från jobbet idag så hade pappa varit här med en kaffebryggare, kaffefilter och kaffe som hade köpt åt mig. Bara så där, känns inte som att det är så typiskt honom att göra det :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på tror det blir att titta på film med M eller om vi kommer på nått annat roligt att göra. Imorgon ska jag iaf på 90 års kalas (45+45) hos Eva och Jukka, och senare på kvällen blir det utgång med B och A. Så tror nog att det kan bli en riktigt rolig lördag :)


// Frida.

Gooood morgon god morgon!

För en gångs skull så är jag uppe i tid. Har precis duschat och nu ska jag väl ta och föna håret så jag blir klar nån gång. Är sjukt trött dock, gick och la mig så sent och sen kunde jag inte sova.. Idag blir det jobb hela långa dagen, känner mig inte direkt taggad på det. Ska ju stänga också, är det värsta som finns...

Nej nu ska jag föna håret!



// Frida.

00.43

Klockan är 00.43 och S har precis åkit hem, rekord för henne att vara upp så här länge. Hon och jag är helt tvärt i mot varandra, hon är morgonmänniska och jag kvällsmänniska. Vi har inte gjort så mycket alls, vi tog en promenad, lagade lite tacos sen satt vi typ och pratade resten av kvällen, hur mys som helst :)

Imorgon blir det jobb till hlav nio sen får vi se vad kvällen har att erbjuda..



// Frida.

RÄTT person vid FEL tillfälle?

Åh vad jag hatar att vara själv, har kommit fram till att jag nog inte tycker så mycket om att vara själv som jag trodde innan jag flyttade. Trodde jag skulle tycka det var hur skönt som helst men jag känner mig bara ensam och funderar på vem jag kan ringa och prata med. Blir bara att jag sitter och grubblar och funderar en massa när jag är själv, usch.

Vet inte om det är jag som förstorar upp allt eller om det jämt händer nått i mitt liv. Kommer ihåg att T sa en gång när jag träffade honom och E att det jämt är något med mig, att jag alltid har ett problem som jag måste grubbla över och försöka lösa. Antingen är det för att jag är en dramaqueen eller så kommer problemen till mig helt enkelt! Just nu känns det som att hjärtat säger en sak och huvudet en annan...



// Frida.

Bonde söker fru

Min snälla syster gick och hämtade mitt paket på Hemköp, tack! :) Så nu har jagf iaf lyckats koppla in modemet och installerat en massa grejer på datorn. Har inte okat fixa med tvn än, men det får vänta. Nu ska jag titta på Bonde söker fru.


Idag får jag vara ego..




// Frida.

Isolerad

Fick ett sms om att mina hårdvaror till bredbandet hade kommit till Hemköp men eftersom jag mår som jag gör så orkar jag inte gå dit och hämta det. Får helt enkelt vänta tills mamma kommer hem så får jag be henne hämta ut det och komma hit med det till mig. Som sagt så känner jag mig inte som en människa riktigt än men tror och hoppas att jag mår bättre tills imr så jag kan jobba och sen umgås med Sara på kvällen. Nu ska jag ringa mamma och smöra lite och hoppas hon hämtar ut paketet åt mig.


// Frida.

Just det, ett SVIN!

Trodde ju inte att jag skulle få så mycket biverkningar av sprutan jag tog igår, men tji fick jag! För här ligger jag i soffan med värk i hela kroppen, armen kan jag knappt röra och så fort jag rör mig blir jag illamående och yr på en gång. Får panik av att må så här, ringde mamma och började givetvis tjuta som en liten unge. Så är det alltid när jag mår dåligt och ska prata med mamma, knas. Så jag kunde ju inte gå till jobbet idag, funkar ju liksom inte att flytta runt på kartonger och lådor med grönsaker som väger runt 10 kg, om inte mer, med bara en fungerande arm. Usch det här är inte min dag alltså. Det enda positiva är väl att en kille var här idag och fixade med bredbandet, så hoppas jag får mina hårdvaror med posten snart:) Han var riktigt trevlig, han prata på och sen fick han syn på mitt tjejvasan diplom, då vart han imponerad haha;) Nej nu ska jag fortsätta ligga här och tycka synd om mig själv och vänta på att underbara E ringer så det kanske känns lite bättre.


// Frida.

Ett svin

Jag och B var och vaccinerade oss mot svininfluensa idag. Mamma har tjatat på mig länge så idag fick jag äntligen arslet ur vagnen och pallrade mig dit. Skönt att få det gjort, men ont gjorde det inte jätte ont kanske men det spände väldigt mycket. Vart lite full i skratt när jag satt där och började tänka på Roland i Torsk På Tallinn, "Åh gud vad det spänner!" Haha hade det inte gjort så ont hade jag nog börjat skrattat. Sen var vi tvungna att sitta och vänta i 10 min för att vi inte skulle svimma eller nått sånt. Jag och B började givetvis fantisera ihop en massa saker som skulle kunna hända. Typiskt oss, vilket min syster var snabb med att kommentera när jag berätta för henne och mamma. "Jag kan se det framför mig, när är så töntiga" Är vi väl inte alls?! Det jobbiga är bara att när hon härmade oss var det riktigt likt. Nu ligger jag här i sängen och mår skit rent ut sagt. Är helt yr i huvudet och illamående, värken jag har i armen ska vi inte tala om. Fast jag är väl bara ovanligt känslig, min gamla friidrottstränare sa alltid, "Frida du har lägre smärtgräns än en mattkant" Jaja hoppas jag mår bättre imr. Det lär jag göra för idag ringde nån tant från telia och berättade att det skulle komma nån och fixa med bredbandet imr, äntligen! Nu ska jag ta och försöka sova. God natt!


 // Frida.

Fars dag!

Idag är det fars dag och jag sitter just nu ute hos pappa och tittar på Patrik 1,5. Riktigt rolig film det där :) Har inte direkt firat pappa så mycket han fick en massa trisslotter bara av mig men tror inte han bryr sig så mycket ändå. Han har dock varit snäll och köpt några Bacardi Breezer orange åt mig från båten, tack! :)

Jag hade ju tänkt ha en lugn och vit helg men det höll ju inte så länge, haha. Pojkarna mina ville ha med mig ut på krogen och det kunde jag ju inte tacka nej till när dom väl frågade. Så vi förfestade lite hemma hos F innan vi drog in till Örebro för Frimis. När vi kom in så såg det helt dött ut så vi drog till Klaras och där var det ju såklart ännu mindre folk. Men det var inget att hänga läpp för, vi fick helt enkelt roa oss själva. Är ju inte varje dag man har ett helt dansgolv för sig själv :) Vi käkade pizza också innan vi åkte hem, F var snäll och bjöd så jag kunde inte annat än tacka och ta emot :)

Vaknade i hyffsade tid och mådde oförskämt bra. Ringde D och hon pushade på mig att göra något som jag inte trodde jag skulle våga. Men efteråt så kändes det så mycket bättre! Vad skulle jag göra utan dig?! Kändes så bra att reda ut allt och veta vart vi står :) Så på kvällen blev det att åka in till Örebro med M. Vi käkade mat på Efasos, nån grekisk restaurang har aldrig varit där förut men gott var det iaf så det får bli fler ggr :) Vid bordet bredvid oss var det värsta kalaset, var nån stor grekisk släkt som var där och så kom dom in med värsta tårtan. Sen vart det bio, Flickan som lekte med elden, bra var den men tyckte nog att första filmen var snäppet bättre.

Idag har jag inte gjort så mycket var till morfar och fikade på förmiddagen och sen har jag åkt hit. Var ut med vovven en sväng och pratade med A, behövde det. Tur att man har underbara vänner som alltid ställer upp och lyssnar på ens tjat.

Skulle få mitt bredband den 17e så ska väl försöka bli lite bättre på att skriva här :) Kan knappt vänta tills jag får det.


Big Deal - Du kan ge kärlek, älskar'n!



// Frida.




RSS 2.0