Mathias


Saknar honom så sjukt mycket just nu, blää..



// Frida.

Blåsningen

Ligger i soffan och äter chips och dipp och tittar på Blåsningen. Känns lite konstigt att vara själv, brukar jämt titta på Blåsningen med M varje söndag.

Idag har jag diskat och plockat lite här hemma. På eftermiddagen åkte jag hem till mamma och städade ur Ms bil, verkligen välbehövligt! Men nu är den iaf ren och fin så jag slipper skämmas på Bilprovningen :)

Imorgon hoppas jag att underbara E kommer hit och gör mig sällskap :)


// Frida.

Seg dag

Kul kväll igår på Athena med jobbet :) Vart inte så sent men det var skönt att komma hem, somnade på en gång var så trött.

Har legat i sängen tills nu, det enda vettiga jag gjort är väl att boka besiktningstid. Ska besikta Ms bil så hade tänkt städa ur den lite idag. Tycker det är så pinsamt om man besiktar den och det ligger en massa skit överallt. Ska plocka lite här hemma sen åka hem till mamma, ska göra lite mat tills hon kommer hem från Sthlm hade jag tänkt :)

Nej nu har jag inte tid att ligga här.


// Frida.

Athena

Krogen igår med syster och B var helt okej. Var ju så länge sen man själv var ut på fredagar så vi visste inte riktigt vart vi skulle gå. Det vart Strömpis iaf, det dög. Jag hade så ont i fötterna så kunde knappt tänka på annat :/ Hoppas lillsyrran hade en kul första utgång iaf, men det tror jag hon hade. Bjöd henne iaf på en Strawberry Daquiri (stavas?), gott som f*n!

Min fötter mår inte så bra idag så det blir lågskor ikväll när vi ska ut och äta med jobbet. Vi ska till Athena i Arboga, har inte varit där sen min gammel moster W fyllde 90 år. Då började det bla brinna på bordet och en av mina kusiner kissade ner dom fint stoppade stolarna. Så har inte riktigt vågat visa mig där efter det, haha. Får hoppas att inget av det inträffar ikväll :)


// Frida.


Krogendebut

Fick det sötaste smset från M idag när jag jobbade. Jag höll på att börja grina, haha jag är så blödig.

Nu ska jag fixa iordning mig sen kommer B och syster hit och förfestar. Lillsyrran ska nämligen med oss på krogen för första gången ikväll ;)

Ha en bra kväll för det ska jag!


// Frida.

...

"När det gör ont att se tillbaka och du är för rädd för att se framåt,
kan du titta bredvid dig, och din bästa vän är där."  -
 Eleanor Roosevelt.


Energikällan

Ja jag vet att jag hela tiden tjatar om hur mycket jag saknar M men nu ska jag faktiskt tjata om nått annat jag saknar. Nämligen alla mina underbara vänner på Energikällan! Så himla roliga och underbar människor som jobbar/jobbade där. Dom lyfte verkligen ens dag. Ska ju också få möta mina pullor M och S i dimman nästa helg, något jag VERKLIGEN ser fram emot. Kommer bli en kväll fylld med skratt, prat, deeptalk, skratt, tårar (glädje) och ännu mer skratt!


Sara och jag busade lite :)




Ben & Jerry glass, ett måste!




Pumor.




Skrattanfall?




Kalas för Maria.




Helgerna med Maria, dom bästa.




I det sällskapet går det inte att vara normal, tur jag inte är det.




Vig är hon, hon med flinet.




Bilden är manipulerad, Sharon SMUTTAR aldrig på vin.
Hon SVEPER.


Längtar tills nästa helg flickor!


// Frida.

Det är nånting man måste lära sig..

Trött på att jämt bry sig och tänka på andra och upptäcka att dom ändå inte brytt sig om dig. Man blir lika besviken varje gång.

Tre personer finns det. Ni vet vilka ni är. Ni visar gång på gång varför ni är det. Skulle behöva en av dem väldigt mycket just nu. Kom hem mupp.

Saknar till och med "Farbror Lundgren", trots att han är läskig.

En vän är den som vet allt om dig och trots det älskar dig.


// Frida.

Shopaholic

Ja jag erkänner jag har blivit en riktigt shopaholic, men nu får det f*n vara nog! Herregud så jag handlar, det är ju inte bara till mig heller. Älskar verkligen att ge bort presenter. Klickade precis hem födelsedags present till B och två saker till M. Väntar dessutom på att Is födelsedags present ska dimpa ner i postlådan. Ska bli så spännade att se hur det kommer se ut, när det är handgjort och allt. Men än är det lite av en hemlighet vad det är, kanske kan lägga upp bilder sen :)

Inte en sån bra dag idag, hände lite "saker". Jag och B vart helt skakis, kunde inte sluta darra och så höll jag på att börja grina. Inte blir det bättre att jag inte har M här som kan trösta och stötta. Han ringde idag och pratade på om en massa, han frågade om jag saknade honom. Han skulle bara veta hur mycket jag gör det..

Nu ska jag hoppa in i duschen sen krypa ner framför en film.


// Frida.

"Dyslexianfall"

Höll på att dö i skratt idag när E ska berätta att tjejen i dokumentären fick ett epilepsianfall och säger fel och ist säger "dyslexianfall". Gud så roligt vi hade åt det, allt fick liksom en helt annan mening.

Åkte till mitt andra hem i hytta igår efter jobbet. Länge sen jag var där så det var trevligt, det var sig likt :) E var för trött så hon bangade på kvällen men jag och D hade mys och låg och pratade halva natten typ. Idag sov vi rätt så länge sen klädde vi på oss och gick mot Fanthyttan för att möta E. Riktigt skönt var det ute! Lite senare vart det Frosth med A också. Nu sitter jag hemma hos mor och syster, det har varit kalas för syster. Det här har varit en trevlig och mysig dag med andra ord :)

Miss my man very very much! Men han har ringt mig två ggr i dag så tror nästan att han saknar mig lite mer ;) Ska ringa honom imorgon och gratulera honom på namnsdagen hade jag tänkt, annars blir han väl sur :)

Nu ska jag fortsätta lägga över gamla bilder från mammas datorn till min externa hårddisk sen åka hem och mysa ner mig framför en film.


Fellingsbros tärnor 2006.



// Frida.

...

All eld slocknar, om man inte håller den vid liv.

Grattis lilla syster!

Grattis till min heta lilla syster som fyller 18 år idag, krogen, krogen, krogen!


Och hon ska säga att jag gör mig till på kort..



// Frida.

Thailand

M har åkt till Thailand nu, saknar honom redan. Han ringde precis innan dom skulle gå på planet, hoppas verkligen att flygresan går bra så att det inte krånglar med all snö. Han skulle iaf smsa när dom hade landat, blir väl tidigt imorgon bitti.

Igår var vi in till Örebro och åt mat och tittade på bio. P och J var också med, det var trevligt. Vi tittade på Snabba Cash, ingen höjdare precis jag vart faktiskt besviken. Efter bion ville P att vi skulle åka hem till pappa och kolla läget på systers fest, det gick M med på så vi åkte dit en sväng.

Idag har vi bara tagit det lugnt, myst en massa :) Jag lyckades också klanta mig och ha sönder min namnsdagspresent och en av alla hjärtans dag-presterna jag fick av P-A och I. Dom är så snälla dom och så är jag så j*ävla klantig. Får köpa nytt helt enkelt..

Nu ska jag titta lite på tv och vänta på att två veckor har gått så min favoritperson kommer hem igen :)


// Frida.



Baby think twice

Min "nya" favorit låt, Celine Dion - Think Twice. Texten är ju lite hemsk men älskar den ändå, poppade den hela vägen till Frövi och hem.

Dom hittade ingenting hos tandläkaren, såret hade läkt fint. Hon trodde inte att huvudvärken berodde på tanden men mystiskt att det har kommit direkt efter att jag drog ut den. Har varit helt död idag, åkte hem till farmor efter tandläkaren. Kände att jag inte kunde jobba, känns som att jag ska svimma så fort jag anstränger mig. Är ett sånt j*vla tryck på huvudet. Anstränger jag mig känns det inte så mycket, då tror man nästan det har gått över men så fort man slappnar av igen så slår det till igen. Och då är det 10 ggr värre också.

Nu sitter jag och väntar på att älskade M ska komma och hämta mig, kanske kommer kännas lite bättre när han får krama och pussa bort det onda. Han kan ju iaf få försöka :)


// Frida.

Frövi

Ska straxt gå hem till mamma och skotta fram bilen. Ringde till tandläkaren imorse och berättade hur jag mådde och dom tyckte det var bäst att jag skulle undersökas. Så klart så var det ju stängt i Fellingsbro idag så jag måste åka till Frövi. Inte så roligt när det är det här snöovädret plus att jag känner mig helt yr.

M ringde nyss och hörde hur det var med mig. Jag blir så nervös vad/om dom ska hitta nå fel. Jag får för mig att det är blodproppar och allt möjligt. Man kan ju då tro att M är stöttande och lugnar ner mig, nej då han spär på min rädlsa ännu mer och säger att jag säkert kommer få amputera hela munnen. Han är så snäll den mannen! Han kommer ju få igen 10 ggr värre när han är "sårbar", haha.

Dags att pallra sig ut. Wish me luck!


// Frida.

Fortfarande

Har fortf världens huvudvärk, verkar inte gå över. Blir så trött på det här, särskillt när jag ska jobba så länge idag. Längtar redan nu tills jag slutar.

I helgen blir det kanske att åka upp till linde en sväng och träffa flickorna. Sen ska jag och M bara mysa hela helgen, vi ska bla äta ute och titta på bio :) Han åker på söndag, till Thailand. Fy f*n vad jag kommer sakna honom. :(

Nej nu måste jag gå och ta en ipren eller nått, den här huvudvärken tar livet av mig!


// Frida.

Aj aj aj!

Usch vad ont jag har i mitt huvud, gör så ont ibland så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har nog knappt aldrig haft sån här huvudvärk förut (förutom när det varit självförvållat). Har nog en soff/sängliggande kväll framför mig.


// Frida.

Prestige

Hittade mina prestige solglasögon igår när vi var till Marieberg. Har letat överallt efter dom eftersom mina förra var det nån som hade sönder. Men nu har jag iaf ett par nya så det är bra.

Mår skit dåligt idag, har spängande huvudvärk och ont i munnen. Det slutade aldrig blöda igår så gick och spottade blod hela tiden, usch. Men trots det måste jag jobba idag :( Känner mig tvungen, iofs är det bara till kl 16 så det är tur det annars hade jag aldrig pallat.

Idag är det min namnsdag, Frida är det. Så grattis till mig och alla andra som heter Frida :)


Min "lilla" bebis.



// Frida.

Marieberg

Har precis gjort mig iordning för att åka till Marieberg. M ringde och ville att jag skulle följa med så fick resa mig från min "sjukbädd" Nu väntar jag bara på att han ska komma.

Har fortf ont i huvet och ont i munnen, men det får gå. Måste säga också att jag är väldigt nöjd med resultatet från gårdagens frisör besök. Inte för att jag brukar vara missnöjd, jag är alltid nöjd men den här gången vart det super bra :) Gillar verkligen färgen, är fortf min guldiga men lite mer blont är det nog.



// Frida.

I will survive!

Yes tandläkaren är avklarad och jag överlevde. Och inte bara överlevde, det var inte så farligt som jag trodde heller. Tog kanske en kvart från att jag kom in i rummet tills att jag kunde gå ut därifrån. Men helvete vad det knakade och nu känner jag mig helt groggy, så det blir nog soffläge resten av dagen för min del.

Fick lite grejer som jag beställt idag bla min systers födelsedags present, helvete vad avundsjuk jag blev på henne (och det är mitt fel). Jag vill också ha! Funderar om jag kan kosta på att unna mig själv det, får se. Om inte annat får det bli nästa månad.

Idag kommer två av mina favoritpersoner hem, åh vad jag har saknat dom. Så om allt går enligt planerna så får jag äran att vistas i deras sällskap imorgon, myyys!


Party in Malmööö!



// Frida.

Tandläkaren

Idag är det dags.. Jag ska gå till tandläkaren och dra ut två (tror jag?) visdomständer. Vet inte riktigt om dom ska dra ut båda på en gång eller om jag får en ny tid för att dra ut den andra. Känns kanske skönt att få det gjort på en gång så man slipper må dåligt inför ett till besök inom kort.

Igår var en trevlig dag. Gick upp och gick direkt till ANNAS för att klippa och färga håret. På vägen gicka jag förbi postlådan och vart glatt överraskad när det låg ett stort "brev" där. I brevet låg ett stort och fint kort plus ett par jätte söta hjärtformade disktrasor. Det var E och D som hade skickat en liten försenad alla hjärtans dag-present, tack älsklingar! Det gjorde min dag :) Kan ju passa på att berätta vad jag fick av underbara M på alla hjärtans dag, jag fick ett par hjärtformade guldörhängen med diamanter i. Super fina var dom, jag vart jätte glad det var faktiskt mer än vad jag hade förväntat mig, haha :)

När jag var och klippte mig igår satt vi och snackade en massa skit som vanligt. Det är verkligen så att när man är hos frisören får man höra så mycket skvaller och rykten. Jag brukar faktiskt tänka mig för vad jag säger. Haha vi satt och pratade om att jag inte brukar vara så duktig på att tänka mig för innan jag säger nått i vanliga fall. Värst var nog under gymnasietiden när min kära vän A ofta tänkte för sig själv "Varför håller hon inte bara käften??!" Min frisör A tyckte att alla mina "incidenter" var jätte roliga. Jag gav mig ju inte heller när jag hade gjort bort mig och sagt nått dumt, utan jag försökte klara mig ur det men det blev ju bara värre och värre. Den händelse jag mest kommer ihåg är när en kille som jag var intresserad av kommer fram till mig. Vi står och pratar och han gnider sig på hakan och säger: "Du får ursäkta att jag är så skäggig". Jag kläcker då ur mig: "Det är lugnt, jag ser också ut som en lodare!" Inte riktigt det budskapet jag ville få fram, borde ha tänkt över mitt ordval lite mer. Men men jag är ju som jag är :)

Nej nu ska jag gå ner och titta om tvätten är klar. Och förresten vet ni vad Brolle heter egentligen? Det vet jag. Han heter Kjell. Det var det mest opassande namnet på honom tycker jag. Jag och A höll på att garva ihjäl oss igår när vi läste det. Hon gick runt och sa "Kom nu Kjelle så går vi", det tyckte vi var jätte roligt.


Kjell.




// Frida.

Till dig

Vi tittade på Allt för min syster i fredags, otroligt bra men väldigt sorglig film Jag grät nästan genom hela filmen, och inte bara att tårarna rann lite utan det var hulkningar också, haha. I filmen spelades vid ett tillfälle en av dom finaste låtarna jag hört, texten är så fin och stämmer så bra. Lyssna och njut!


Something in your eyes makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself in your arms
There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

It Feels like home to me
It Feels like home to me
It Feels like I'm all the way back where I come from

It Feels like home to me
It Feels like home to me
It Feels like I'm all the way back where I belong

A window breaks down a long dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright cause I have you here with me
And I can almost see through the dark there is light

If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
If you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much

It Feels like home to me
It Feels like home to me
It Feels like I'm all the way back where I come from





// Frida.

Alla Hjärtans Dag..

..spenderades som den ska, med den man älskar.




<3


My boys

Mina pojkar kom hit igår, dom kom och hämtade nyckeln på jobbet så när jag hade slutat jobba och kom hem så var det full rulle här redan :) T fyllde ju år så han bjöd på semmeltårta och jag stod för kaffe. Fick ju tillfälle att inviga min kaffebryggare, har inte blivit av eftersom jag själv inte dricker kaffe :) Hann faktist få Ts preset igår, helt imponerad av Nelly, beställde vid två på tisdagen kanske och jag fick hem det i brevlådan redan på onsdag förmiddag.



// Frida.

Wrong Hole

M och jag satt och tittade på en massa youtube-klipp igår. Då visade han mig den här videon som P hade visat honom. Haha jag tycker den är bra, texten är ju inte den bästa men ;)





// Frida.

Grattis pappa och Tim!

Idag fyller min kära far och T år, dock inte lika mycket ;) Så ikväll när jag slutat jobba skulle pojkarna komma hit och fika och fira T lite tror jag det var tänkt :) Beställde present till T igår så den hinner väl inte komma tills idag, men man vet ju aldrig.



// Frida.

...

"De flesta lögner om blondiner är falska."

Maybe I'm amazed at the way you love me all the time..


Älskar..


"Det står nån där!"

Vaknade i natt med ett ryck av, ja jag vet egentligen inte varför jag vakna. Men var helt säker på att det stod nån vid fönstret, så jag hade slagit till M så han vaknade och viskat " Det står nån där!". Men han hade bara sagt att det inte alls gjorde det och försökt somna om. Men jag gav mig inte, jag var säker så jag började lysa med mobilen på golvet och bort mot fönstret. Givetvis fanns det ju ingen/inget där så jag kunde somna om igen. M berättade allt för mig imorse, själv kommer jag bara ihåg det lite halvt, var nog inte riktigt vaken.


// Frida.

Daniela & Emma

Saknar mina bästa vänner så himla mycket. Pratade med E idag, var så skönt att höra din röst och få prata av sig.
Det är med er jag kan vara mig själv helt och hållet, det är med er jag upplevt dom roligaste stunderna i mitt liv och skrattat som mest. Det är till er jag vänder mig om jag är ledsen och behöver tröst och jag vet att ni finns där för mig alltid. Känns så skönt att veta det och oavsett vad som händer så kommer ni alltid finnas där. När det varit jobbigt har jag bara kunnat sätta mig i bilen och kört upp till G-hyttan, så har ni funnits där och tröstat och stöttat. Skulle aldrig ha klarat mig i genom dom motgångar som man har haft dom senaste åren utan er.
Älskar er så otroligt mycket och är så tacksam för att ni finns i mitt liv och förgyller det. Tänker jag tillbaka på dom stunder som det är hänt nått stort (ibland inte ens nått stort) i mitt liv, så är det er jag först ringer och berättar det för. Ni finns också där och ger råd när jag står inför ett stort val (eller ibland bara vilka skor jag ska välja).
Vänner kommer och går, vänner sviker ibland men ni två har alltid funnits kvar och aldrig svikit och jag är så glad att jag vet att det alltid kommer förbli så.
Jag har dom bästa vännerna man kan ha!





// Frida.

Sättet du ser på mig..

En kille ser på den han älskar på ett visst sätt. Han ser ut som en liten pojke på födelsedagen, tjejen är presenten- som han är så ivrig på att få öppna.


Dubbla budskap, haha ;)


// Frida.


...

Älska din fiende. Det gör henne vansinnig.

<3

Har haft den mysigaste morgonen. Vad mer kan jag säga?


// Frida.

Tomas Quick

Sitter och tittar runt lite på facebook och annat så här innan jobbet. Hittade på nåns blogg att Tomas Quick twittrar, fast då under namnet Sture Bergwall, http://twitter.com/sturebergwall. Haha kommer ihåg när E berättade att hon hade varit hemma hos sin kusin E i Stråssa när dom plötsligt hört ett konstigt ljud. Dom var inte så gamla och dessutom var dom ensamma hemma så dom vart livrädda och gömde sig under ett bord. När dom sitter under bordet så väser E (kusinen) till andra E, "Det är Tomas Quick!" E visste dock inte vem det var, inte jag heller tills hon berättade historien för mig, men hon vart iaf livrädd. Det hela slutade med att dom skickade "SOS" till Es bror och ringde deras föräldrar som hastade dit. Ljudet visade sig sedan vara tvn på nervåningen. Jag skrattade så jag höll på att dö när E berättade för mig. Hon berättar den här historien bätre än mig och jag har säkert missat nån detalj men iaf :)


// Frida.


Rolig, mysig, trevlig, bra..

Det är bla ord som beskriver min helg :)

I fredags jobbade jag sen kom M och hämta mig för en lugn kväll hos honom.
Lördag sov vi länge sen åkte vi till Arboga för att handla på bolaget. Men när vi kommer dit så visar det sig att det var nån slags marknad där så vi gick en sväng på stan. Då träffade vi P och J och lilla C, han var så söt när han tulta runt bland allt folk :) Så då vart vi iaf ståendes med dom och prata och så gick vi en sväng med dom innan vi åkte och hämta systeryster och skjutsade ut henne till pappa. Och så gick vi in till farmor där L och G var på besök så då vart vi kvar där ett tag med :) På kvällen skulle de bli utgång men när inte A kunde bli med så tappade jag och B sugen så vi stannade hemma och gjorde M sällskap ist. Det var lika trevligt det, vi satt och drack och snackade skit och kollade på melodifestivalen. Fast det roligaste på hela kvällen var när B skulle åka hem, det var nämligen P som skulle skjutsa hem henne, i traktor. Jag fick följa med som sällskap, jag höll på att garva ihjäl mig. Vi flög som vantar alla tre när han gasa på över guppen, kul som bara den var det iaf :)
Söndag sov vi länge med, sen åkte vi ut till P-A och I. Där höll P-A och P på att byta en dörr så jag och M pricksköt lite med geväret, roligat hade vi :) Sen på kvällen kollade vi i taxfree-katalogen och käkade pizza och tittade på nionde kompanitet och en annan del av köping, innan vi åkte hem och sov, typ.

Haha jätte rolig läsning av min helg, men där här bloggen är ju från början för att mina energikällan vänner ska kunna hålla koll på mitt liv ;) Så dom som bara är nyfikna tar jag ingen som helst hänsyn till. Förresten så ringde M och S i lördags kväll, och typ 10 min innan hade jag tänkt på en av Ms roliga kommentarer :) Dom hade vinkväll, utan mig :( Så nästa gång väntar jag på min inbjudan ;)


// Frida.

En trappincident

Träningen igår gick bra, var lite svårt att hänga med i stegen men det kommer väl så småningom förhoppningsvis. Känns bra att röra på sig iaf. Har ju inte rört mig på år och dar så nu var det på tiden kände jag. Men helt slut vart jag, vilket jag verkligen fick bli varse om när jag kom hem till M. Skulle gå ner för trappen men var väl så utmattad så knappt benen bar så när jag tog det första steget så snubblar jag till och ramlar. Haha åkte på rumpan ner för mer än halva trappen, fy f*n vad ont det gjorde! Då var det nära till tårar kan jag säga, men mest var väl chocken. Haha när det händer nått sånt där så tror jag alltid att jag ska dö. Jag ser liksom mitt liv passera i en revy i samma sekund som jag ramlar. Okej så allvarligt kanske det inte är men har iaf fruktansvärt ont i rumpan idag och en förbannade träningsvärk i kroppen. Nu känner man att man lever!


// Frida.

Träning

Ska plocka undan lite här hemma sen kommer D och B hit så ska vi sticka iväg på lite träning :)


// Frida.


Bebis

Fick äran att träffa världens sötaste lilla bebis igår! :) M och D kom in på jobbet med lilla C, ojojoj så söt han var! Kunde inte slita blicken ifrån honom, han var så liten och gosig. Grattis till er :)

Idag blir det träning med syster och kusiner, ska bli kul!

Förresten så har min mob gått sönder, inte uppskattat!


// Frida.

Grattis världens bästa Maria!


Ville ta en annan bild, men hade nog fått stryk då :)




// Frida.

Grattis Tobbe!


Jag och T.




// Frida.

"Ja men jag säger ju bara vad jag tycker"

Jag hatar det uttrycket, det är bara en massa skit snack. Det är som att man vill få en ursäkt för att snacka skit och pika och såra andra. Har fått höra dom där orden en miljard gånger i mitt liv, inte minst från just en spec person och jag har garanterat sagt dom x-antal gånger jag också. Så om man säger något elakt till någon så är det okej bara för att "Jag säger ju bara vad vad jag tycker", nej. Tänk om alla skulle säga vad dom tycker, herregud det skulle ju inte gå. Så fort man såg nån ha fula kläder skulle man säga det till dom, eller om dom klippt sig och det inte vart fint enligt en själv. Just det, enligt en själv. För det kanske är bara jag som tycker så, har haft den här disskusionen en miljard ggr med en person som i tid och otid jämt kör med den ursäkten. "Ja men ser jag att nån har fula gardiner då säger jag det. Jag säger ju bara vad jag tycker." Nej man säger inte BARA vad man tycker, man sårar en annan människa också. Så onödigt för inte skulle jag vilja att nån kom hem till mig och sa att jag hade fula gardiner. Om jag inte frågade förstås, för då är det en helt annan sak. Frågar man om en åsikt så kan man ju säga vad man tycker men man behöver ju inte säga att "Det var det fulaste jag sett!" utan mer "Det är inte riktigt min smak" för då säger man vad man tycker men sårar ingen.  För har man inte blivit tillfrågad om ens åsikt om något och man inte har något snällt att säga om det så kan man lika gärna hålla käften, för elaka människor finns det så många ändå.

Oj det vart ett lite annorlunda inlägg. Vart lite om vad JAG tycker, men "jag säger ju bara vad jag tycker" :)


// Frida.

RSS 2.0