sy

Har precis sytt dit nya knappar på Håkans skjorta så nu är den som nya igen. Just för tillfället ligger den i tvättmaskinen sen tänkte jag att jag kanske skulle ta och stryka den. Kan ju faktiskt vara snäll och göra det när det var jag som orsakade knapparnas försvinnande :)

Mår lite bättre nu så hoppas det är bättre imr. Vill så gärna göra nått kul men vet inte vad, ska iaf åka till bolaget imr och handla lite :P Måste ju svänga förbi Donken och se om dom har några lila coca-cola glas kvar för upptäckte att jag tyvärr hade två blåa glas :S förstår inte varför... jag som trodde jag hade en av varje men men hoppas dom har några kvar iaf.

Ska ta och duscha nu sen lägga mig och titta på nån film.

Bye bye!

uppåt

Känner att humöret är på väg uppåt nu och att jag sakta men säkert börjar friskna till( hoppas jag iaf). Vaknade dock iaf vid 5 imorse av att jag var tjock i halsen och hade ont :( Hade tänkt att jag skulle försöka fräscha till mig och städa lite på mitt rum idag om jag orkar, kanske man mår lite bättre av bara det. Måste ju sy dit knapparn också, gick inte så bra sist.

Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen vill ju göra nått men vet ju inte när jag känner mig fullt frisk igen så det visar väl sig då :)

Om 2 veckor så åker vi till Åland, ska bli skit kul! :) Har redan kollat igenom taxfreekatalogen och planerat en del inköp ;)

Nu ska jag få nått gjort :)

Hej då!

spy spy spy

Kändes som det är var min gårdag gick ut på, jag gjorde ju inget annat än att spy. Vaknade vid 6 på morgonen och hade ännu mer ont i halsen en dagen före. Gick upp för att ta en alvedon, men direkt efter att jag svalt ner tabletten med ett glas vatten så kände jag hur jag började må illa och det gick inte lång stund innan jag var tvungen att springa till toaletten. Sen fortsatte det så hela dan, fick inte i mig nått alls. Försökte dricka lite vatten men 5 min senare kom det upp igen. Jag spydde säkert 10 ggr utan att överdriva, usch vad hemskt det var. Jag var så törstig, men det hjälpte inte.. Vid 8 på kvällen fick jag i mig två matskedar saltvatten, det var de första jag fick behålla på hela dagen.

Jag skulle ju ha åkt till Vinbäcken på räkfrossa med jobbet men det gick ju inte :( Jag kände mig som Madicken när hon hade hoppat ner från vedbotacket och fått hjärnskakning så hon inte kunde följa med på skolutflykten. Särskillt när jag sitter och hulkar mig och hör hur alla från jobbet går förbi för att förfesta hos Linda. Å andra sidan så var jag inte så sugen på en grogg vid det tillfället.

Eftersom jag varken ätit eller druckit något på hela dagen så var jag rätt så väck på slutet, var helt snurrig i huvudet. Mamma fick duscha mig, jag satt där i badkaret som ett litet barn. Hon var så snäll och tog hand om mig hela dagen, världens bästa mamma<3

Idag är det väl hyffsat bättre, har inte spytt nått iaf men mår fortf pyton :( Vet inte om jag kan jobba imr heller, är så tjock i halsen så får ju inte i mig nå mat,

Trevligt att läsa det här inlägget om min sjukdomsdag, haha. Typiskt mig att verkligen inte missa nån lite detalj :P

Nu ska jag slänga mig på soffan igen och se om det är nått bättre på tv nu.

Ha det bra!

En saxincident

Jag måste bara skriva och berätta om vad som hände på jobbet i fredags, haha.

Jag stod vid grönsakerna och rensade purjolök (man klipper av rötterna längst ner och "blasten" uppe). När jag står där och pysslar med mitt så kommer det en rätt så kraftig tjej som pratar i mobilen. Hon ställer sig vid vitkålen och står där och pratar. När jag ska lägga tillbaka purjplöken så råkar jag på något sätt komma åt ett vitkålshuvud så att det börjar rulla ner emot tjejen. Instinktivt så slänger jag mig efter vitkålshuvudet men tänker inte på att jag håller saxen i handen, så jag sticker den rätt i rumpan på henne! "Oj" - är det enda jag lyckas få fram och hon vänder sig om och tittar konstigt på mig. Dock tror jag att kombinationen av att saxen var stängd och hennes storlek på rumpan gjorde att det inte gick så illa som det kunde ha gått och att hon nog inte uppfattade exakt vad som hände (som tur var). Haha ja roligt är det ju så här i efterhand, lite typiskt mig att råka ut för såna där saker också :P


Den vart godkänd!

Wiho! Min lilla bil gick i genom besiktningen, det gjorde mig glad. Nu har jag ju bil ett tag till iaf :)

Jag och mamma var först och besiktade bilen i arboga och sen åkte vi in och uträttade lite ärenden, kan ju bara säga att arboga har det sämsta utbudet på knappar! Så nu vet ni det :P Sen åkte vi vidare in till Örebro, jag beställde min soffa så nu fattas det bara en lägenhet att ställa den i ;) Sen hitta jag till slut några knappar som passade till Håkans skjorta. Ja jag var ju lite galen ute på krogen för ett tag sen vilket slutade i att Håkans skjorta vart utan knappar ;) Men som sagt så ska jag laga den nu. Men har så förbannat ont i halsen så vet inte vart jag ska ta vägen :( Fick reda på att jag var tvungen att jobba imr iaf, 5-7. Känns skit, särskillt eftersom jag mår så här. Sen skulle vi ju in på räkafton också, känns ju inge vidare att behöva åka in själv senare när alla andra redan är där. När jag blir så här less så vill jag bara sitt hemma och tjura och tycka synd om mig själv! Usch vad jag blir trött!

Nej nu ska jag väl ta och försöka sy dit dom där knapparna!

Hejs svejs arselfejs!

I'm fucking hates mondays!

Jobbat idag, var riktigt stressigt hela dan. Hatar det, ska man försöka vara trevlig mot kunderna samtidigt som man sitter på nålar för att man vet hur jävla mycket man har att göra. På måndagar är det extra stressigt för då är man inte lika många som jobbar heller. Men jag överlevde den här måndagen också som alla andra måndagar.

Nu ikväll så  har jag också hunnit med att åka ut till Vesslingby och hämtat min bil som har blivit servad av Nutte. Så nu är den som ny så jag hoppas den kommer gå i genom besiktningen imr :)

I lördags var det parkfest, var först på förfest hos Anders. Det var kul :) Var mycket roligt folk där, träffade många nya människor och Anders var en bra värd. Direkt när jag kom så ville han visa runt mig i huset så lite senare fick jag mig en husesyn. Jag tycker om Anders även fast jag inte träffat honom så mycket :) Han är nog en av dom bästa killarna Daniela har träffat enligt mig iaf, hoppas dom fortsätter träffas :) Träffade även en tjej som hette Lotta på förfesten, hon kom från umeå från början så hon hade värsta härliga dialekten. Hela hon var härlig för den delen, man var glad av att bara lyssna på henne. Hon hade sån utrålning på något sätt, jag som pratar så mycket annars kunde faktiskt sitta tyst och bara lyssna :P Vart helt kär i henne, hade jag varit kille eller lebb hade jag fallit pladask för henne. Det borde finnas fler såna människor, skulle fler må bättre :)
   Sen var vi ju ut på hotellet, var rätt så kul. Roligast var väl att träffa alla människor man inte träffat på länge. Träffade ju Mia det var kul :) Haha hon var lite galen, höll på att bli påkörd när jag skulle hem för hon såg att det var jjag i bilen  och slängde sig fram :P




Tjejer taggade på parkfest.



Dagen efter, alltså söndagen, igår, var det jobb som gällde. Kände att mitt humör inte var det bästa då heller, var väl gårdagen som gjorde sig påmind några gånger antar jag. Men jag jobbade bara tre timmar så det var ju skönt :)

Sen åkte jag hem och hade hoppats få träffa Anna, men det fick jag inte! :( Fick prata med henne ist, eller enligt mamma så var det jag som pratade: "Fick Anna nått sagt överhuvudtaget" Ja jag vet jag pratar väldigt mycket, men jag har väl mycket att säga helt enkelt. Är jag tyst för en gångs skull så går det inte en lång stund innan nån frågar vad som är fel.

På tal om att prata så fick jag sms av min kära vän Maria igår. Känns tråkigt att vi inte kommer ha våra helger tillsammans längre som vi hade när vi jobbade. Kommer sakna alla våra pratstunder, vet inte hur jag skulle ha klarat mig utan dom och alla goda råd som jag fått det senaste året. Haha och alla skratten, jag glömmer aldrig "Men du han har ju jag knullat!" Kanske svårt för dom som inte vet vad det handlar om  varför det är så kul, men så fort jag tänker på det så blir jag så full i skratt. Det  där kommer jag kunna skratta åt i resten av mitt liv :)




En av dem bättre människorna.



Nu ska jag ta och titta om det är nått bra på tv. Imorgon och på onsdag är jag ledig, skönt. Hade tänkt åka in och besikta bilen och sen om den går i genom åka vidare till Örebro och beställa min soffa :) På onsdag blir det räkfrossa på Vinbäcken med jobbet, hoppas bara dom inte kommer ihåg mig från förra gången jag var där.

Ha det bra alla mina vänner och ovänner!

Igår, idag, imorgon

Igår jobb sen film hemma hos håkan med honom, Rydan, Becca, Philip och Jens.

Idag jobb och nu får vi se vad kvällen har att erbjuda :)

Imorgon parkfest!! :D Med mina flickor, har saknat så att festa med dom. Blir dock först jobb till tre men sen bär det av till Linde och förfest hos Anders, kommer bli skit kul! :D

Daniela

Sitter hos Daniela och har ätit för en stund sen, jag och Joanna lagade mat tills Daniela kom hem från jobbet. Åkte hit igår och umgicks med Emma och Joanna när Daniela var på jobbet. Skulle egentligen åkt hem idag men stannar här en natt till ist.

Imorgon är det jobb, ska jobba alla dagar ända fram till söndag. Men på lördag blir det parkfest, ska bli skit kul! :)

Chiquitita?

Var på Frmis igår, var trevligt. Inte super kul kanske, men det var mer en sån där utgång när man satt och pratade med folk mest ist för att dansa. Men det är ju trevligt det med :)

Jag och Becca satt först och drack hos henne, lite senare kom Emil och Philip också. Håkan skjutsade in mig och Becca till Örebro och Philip åkte på 30-års fest.





Idag har jag inte gjort så mycket, har mått oförskämt bra idag :) Allt är på väg uppåt nu känns det som, hoppas att allt fortsätter så här. Vet inte om det bara beror på mig eller om allt bara blir bättre, tror man man måste lära sig skratta åt saker och ting och inte ta åt sig så mycket. Johanna sa nått så bra: "Om nån är sur och otrevlig mot mig så tänker jag bara, stackars människa, han måste ju må jätte dåligt eftersom han går runt och är otrevlig" Jag tycker det är bra sagt, det är synd om dem för dom förlorar själva så mycket på det.

Nu ska jag fortsätta kolla på Walk the line.

God natt!

"Men att vänner sviker är nånting man måste lära sig."  - Ja tydligen.

Tacos

Idag ska jag och Becca ut i Örebro, var as länge sen sist. Kommer bli skit kul hoppas och tror jag, ska ha på mig min nya klänning. Den är dock i minsta laget över brösten men det skiter jag i för den är så snygg! Och sen matchar den så  bra med mina snygga cerisa skor :) Vet dock inte om jag kommer överleva en hel utekväll i dom men har köpt i lägg och sen tänkte jag ta med mig ett par extra skor utifall :)

Becca jobbar till halv sju så jag ska dra hem till henne lite tidigare och laga tacos tills hon kommer hem, haha vi är som ett par. Vi gör typ allt tillsammans, handlar, äter. När hon var borta förra helgen kändes det jätte tomt, haha.

Nu ska jag städa på mitt rum, det ser förjävligt ut rent ut sagt. Riktigt äckligt och dammigt är det, MÅSTE verkligen ta tag i det nu. Usch!

Ha en bra dag!

Fyrhjuling

Idag efter jobbet så åkte jag ut till pappa med bilen. Nutte ska titta på den imr så hoppas han kan laga den och att det inte blir allt för dyrt. Jag passade på att åka lite fyrhjuling när jag ändå var där, det är så roligt :) Men jag har bara en lten hage att åka i så det är ju inte så kul..

Ja jag kan väl passa på att säga att det blir inget jobb på Energikällan till hösten, har fått jobb på Hemköp så kände att det var ett bättre val för mig. Tråkigt bara att jag kommer sakna alla i Linde som bara den! :( Men jag får väl komma upp och hälsa på lite då och då.

I helgen blir det utgång med me_kleber, en riktig pärla det där! Hon, jag och Lisbet satt och disskuterade hur svettig och blöt osten var på frukosten, när vi prata färdigt visar det sig att Anette har lämnat telefonen kvar på bordet med en försäljare i andra änden som hört alltihop, haha. Undra vad han tänkte när han hörde:

"Vad svettig den är!"

"Ja helt blöt"

"Men det är väl för att den är så stark"

Sen när Lisbet har på kaviar på osten:

"Är du också lika äcklig?!"

Haha vi hade väldigt roligt åt det där :)

Ska kolla om det finns några roliga utlandsresor snart, är det nån som vill följa med? :)

Onsdag

Var till Örebro igår för att hämta min mobil. Såklart när vi kom hem så kunde jag inte låta bli att slå på den på en gång :P Men han i affären sa att man kunde de bara man lät den ladda ur helt innan man laddade den :)

Nu sitter jag här på mrogonkvisten i min morgonrock, duschade för ett tag sen. Idag ska jag jobba, jag öppnar, andra och sista gången jag gör det. Gick bra sist så hoppas det gör det nu med. Fick lite hjälp av Lisbet sist så hoppas hon är där nu med :)

Ska ta mig något att äta nu.

Ha en bra dag!

Mobil

Dom ringde nyss från Telia-butiken och sa att min mobil har kommit, jippi! Känner att jag vill åka och hämta den nu på en gång, nu, nu, nu! Dock står min bil fortf ute hos Gustav i Nederby så vet inte hur jag ska ta mig dit :S

Sol

Idag sken solen, skönt :) Även fast jag jobbade så blir man ju på bra humör.

Igår var jag på barndop för Gabbe och Marias dotter Wilma, var ju på Vinbäcken dagen innan så var sjukt bakis.. Vet inte om det berodde på det men när vi satt i kyrkan så var jag tvungen att hålla mig så att jag inte skulle börja grina flera ggr, haha. Har blivit så känslig på senaste tiden.

Var ju ut på vinbäcken med Jocke, Tim och Gustav. Det var kul men det vart alldeles för mycket.  En kille skulle ta kort på mig och Emelie och tappade min kamera i backen så den gick sönder :( Ringde Rydan och bad han hämta mig så åkte jag runt med han tills dom andra skulle hem. Vart efterfest hos Tim men gick hem före alla andra, haha jag gick bara utan att säga nått till nån :P


Vansbrosimmaren



"ah det är Magnus"



"ah det är Magnus"



Pussa på Tim med krokig näsa, javisst



Jag och Emelie, innan min kamera pajade helt.

Imorgon jobbar jag bara till kl 16, skönt :)

Ska höra med Becca om jag ska cykla ner till henne, jag har ju nått att berätta för henne som hände igår. Att man kan bli så glad för det lilla :)

Puss och kram skumbanan!

Utgång med pojkarna

Sitter hos Gustav och dricker lite vin, ska ut i Arboga sen hoppas det blir kul :) Det är jag och Tim, Gustav och Jocke. Idag har jag varit till Örebro med Emma och Pappa, skulle köpa min mobil men den var slut så dom skulle ringa när den hade kommit in igen. Hoppas snart :) Fick även en jeans-jacka/bolero (alltså en kort jeans jacka som jag har på mig kvällen till ära). Tack pappa! :) Systemet var stängt så fick även en flaska vin av min snälla pappa :) Förde iaf över abonnemanget så det står på mig nu, vuxenpoäng till mig!

Nu ska jag försöka få lite fart på killarna, Jocke och Tim tävlade nyss i vem som kunde flest postnummer utantill. Jätte kul, både är brevbärare. Jocke i Örebro och Tim i Fellingsbro.

Nej som sagt nu ska jag få fart på dom här små pojkarna.

Ha en bra kväll!

Film

Kom nyss hem till pappa, var i Fyrby ovh hämtade honom. När jag skulle åka dit så var jag så helt inne i mina egna tankar att jag körde förbi avfarten! Haha kom på att jag skulle ha svängt ungefär 100 m efter :P'

Sitter och funderar lite (som vanligt). Det kommer ske en del ändringar förhoppningsvis och jag vet att det kommer göra en del människor besvikna, men i slutändan så måste man ju faktiskt tänka på sig själv och sitt eget bästa.. Hoppas att det blir så som jag har tänkt nu, det vore den bästa lösningen just nu, FÖR MIG.

Nu ska jag kolla klart på filmen jag började titta på innan pappsen ringde, god natt!

Det går bra nu

Känner att sakta men säkert börjar allt lösa sig. Hoppas bara att det fortsätter så här..

Imr blir det stan med pappa, får se om jag köper mig en ny mobil och kanske en soffa..

Doktorn

Pratade nyss med doktorn, han gav mig en rejäl utskällning/uppläxning angående rökningen. Berättade allt som kunde hände, jag höll nästan på att börja grina. Men det är väl det jag kan behöva höra för att sluta. Så nu sa han till mig att inte röka en enda ciggarett mer så ska väl försöka hålla det, med start idag! Sen skulle han höra med Öronkliniken om jag kunde få en remiss dit så jag kan träna tillbaka min gamla röst så att jag inte kommer få ha den här föralltid.. Eller vad dom nu kan hitta för fel.

Nu ska jag gå och jobba, får väl skänka mina resterande ciggretter till nån annan eller slänga in dom i komprimatorn på jobbbet. Jag har blivit lite kär i den där komprimatorn haha, jag kan fasta och stå och titta jätte länge när den mosar kartongerna. Haha ja jag vet jag kan inte ha alla getter hemma ;)

Nej dags att sminka sig så man ser ut som folk igen!

Ha en bra dag!


Glömde

Just ja glömde säga att nu har jag tackat Ja till att jobba på Energikällan till hösten igen, och det är enbart pga dom underbara personerna som jobbar där. Utan er skulle jag inte orkar gå till jobbet. Är nog bland dom finaste människor jag träffat, finns inte många som bryr sig så mycket som dom. Är så tacksam att få kalla er mina vänner :)

Göran 49 år

Idag har jag jobbat, som vanligt. Gick snabbt att jobba idag, var väl för att vi hade så roligt :) Efter jobbet drog jag, mamma, Emma och Agnes direkt till Linde för att fira Göran. Vi åt smörgåstårta, mums! Sen åkte jag, Emma och Agnes hem och mamma stannade kvar.

Imorgon ska jag jobba till kl åtta, ska jobba extra åt Becca som åker till Göteborg och hälsar på Emelie :) Måste komma ihåg att ringa till doktorn imr och se om jag kan få en tid. Har inte orkat tagit tag i det där än, hatar verkligen att gå till doktorn. Ja och imr är det Denise sista dag, skit tråkigt tycker jag. Kommer bli tomt utan henne :(

I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog åka in till stan med pappa och förhoppningsvis fixa mig en ny mobil :) Hoppas, hoppas. Sen blir det ju säkert att äta och dricka nått gott nån kväll :)

Igår så var ju Emma, Anna, Daniela och Carro förbi en sväng :) Dom var ju tvungna att hämta sina grejer ;) Kul att träffa dom äntligten igen, var ju hur länge sen som helst vi sågs. Vi käkade glass och jordgubbar och snackade skit, skulle ha följt med dom till Örebro sen men jag jobbade ju tyvärr, riktigt surt..

Nu ska jag nog snart ta och hoppa ner i sängen :)

God natt!

Bilder

Orkar inte skriva så mycket just nu, är rätt trött så lägger upp lite bilder från helgen händelser ist :)


Fredag:





Fest hos mig.



Det dansades.



Calle tycker det är onödigt att slösa på groggvirket.



Vi :)




Söndag:


Åkte fyrhjuling ute hos pappa med Becca, kul :)




Förresten så ringde Åsa och erbjöd mig 60-70% på Energikällan till hösten igår, blandade känslor.

Nu ska jag gå och röja upp efter mig så min kära mamma får som hon vill....

God natt!

Bad

Kom nyss hem efter att jag badat med pojkarna. Fredrik kom och hämta mig så åkte vi och plocka upp Tim och Gustav, dom ville åka till  Norrby så då åkte vi dit. Men när vi väl kommer dit så ändrar dom sig och vill åka till Högsjön ist så det var bara att vända och åka tillbaka. När vi kommer dit så är Emil, Åhl, Philip och Fredde där, kul :) Dom var helt galna i vattnet. Vi höll på och sköt upp varandra, Philip var bäst på det iaf. Jävlar vad jag flög :) Dom höll på och tönta sig och simmade under vattnet och tog tag i benen och jag vart lika rädd varje gång :P

Ja så nu sitter jag här, måste väl gå och duscha av mig sjövattnet. Imr blir det nog lite party hos mig, en riktig nostalgifest som dom som var förut :) Kommer bli kul, hoppas bara det är bra väder :)

Ha det bra, godnatt!

Varmt!

Herregud vad varmt det är! Måste ha varit den varmaste dagen hitills idag. Kändes som man skulle smälta bort när man satt i kassan, enda stället där det var skönt var i mjölkkylen där jag försökte spendera så mycket tid som möjligt.

Igår efter jobbet cyklade jag till pizzan och delade på en pizza med Anna :) Mysigt att sitta ute och snacka skit och glo på folk. Calle kom fröbi en stund och stod och prata, fick höra lite skvaller ;) Sen kom Emil, Gustav och Tim förbi och prata lite, när dom åkt bestämde sig jag och Anna för att cykla efter :) Så vi spenderade resten av kvällen på Emils gräsmatta, var tvungen att dra oss hemåt när myggen vart alldeles för jobbiga..

Nu sitter jag här och funderar på  vad jag ska hitta på att göra, vill bada så får se om Tim och dom vill bli med när dom kommer hem.

Imr ska jag jobba till halv nio sen blir det förhoppningsvis att dricka nånstans med lite fellingsbro folk, man får lite nostalgikänslor :) Hoppas vi kommer på vart vi ska vara bara..

RSS 2.0