Godnatt

Syster kom precis hem och jag sitter och tittar på Into the blue, gud Paul Walker och Jessica Alba är ju så fruktansvärt snygga!!! Helt sjukt! Kollar bara på filmen för att få njuta lite, den kroppen och den killen skulle man ju inte precis tacka nej till ;)

My god!


Nej nu börjar den igen så ska fortsätta titta!

Godnatt!




 

Sol och bad

Igår åkte jag och Tim till kanalen i Arboga och tittade på Gustav när han jobbade. Han jobbar som slussvakt så vi fick se när han slussande en båt, duktig var han :) Sen la vi oss för att sola och hann även med att ta ett dopp innan Gustav kom tillbaka när han slussat klart längre ner. Vi vart klar där ett tag och badade lite mer, fast jag tyckte det var lite otäckt att bada så nära slussarna, är så känslig överhuvudtaget när det gäller att bada i sjöar och sånt :P Dock är jag inte så känslig som när jag var liten och var rädd för dom svarta sträcken på bassängbotten :) På kvällen vart det MC Donalds, fick mig ett till glas så nu fattas bara två :) Sen åkte vi först hem till mig och sen hem till Gustav och mekade med min bil (eller ja, det var mest Gustav som mekade) och tittade på tv.


Den rakade slussvakten :)



 


Badpojken



Idag har jag jobbat mellan 9-16, skönt att sluta hyffsat tidigt. Imorgon blir det annorlunda då ska jag först jobba 8.30-17 sen ringde Anette och frågade om jag kunde jobba till kl 20 ist. Usch vill inte öppna imr, är första gången jag gör det själv så får väl se hur det går :S


Tycker om dig, vill alltid vara nära dig..


Pappa

Sitter hos pappa, åkte hit för att ta ut Teddy för farmor har ju åkt till Åland. Var ute med han en sväng men tror inte han vill vara ute, är nog för varmt han lunkar bara efter mig hela tiden.

Sjukt varmt är det idag med, vill bada men inte själv :) Får väl se om jag hittar nån att bada med..

Kom på att igår var det två år sen jag tog mitt körkort! :D Wiho! Tänk vad tiden går fort, känns som igår kommer verkligen ihåg hur glad jag var :)

Imorgon börjar jag jobba på "riktigt" jobbar Sebbes schema i tre veckor och sen åt Malin N i två veckor. Hoppas det inte kommer bli allt för bra väder när jag jobbar. Men man ska inte klaga, ska vara glad att jag har ett jobb :)

Nej nu måste jag göra nått vettigt!

Ha det bra!

Söndag

Igår var det personalfest, riktigt roligt var det har inte haft så kul och skrattat så mycket på länge :) Kände att jag gjorde rätt val i att strunta i Parkfesten, särskillt efter att jag pratat med Daniela när jag kom hem på natten.

Vi var några stycken som bestämt oss för att cykla upp till Bergaby, vi hade skit kul på vägen. Nina var galen och blandade grogg i nedförsbacke på cykeln. Vi tog många pauser för att dricka, riktigt varmt var det ju ;) När  vi kom fram efter ungefär 2 timmar satt Andreas och Nettan och väntade på oss. Vi fick sätta oss och vänta på dom andra som stängde på Hemköp innan vi kunde äta. Åt grillat, sååå gott! Haha jag och Roos-Marie skulle kissa bakom huset, precis vid vägen var det, inte ens en meter ifrån men det var så öppet så vi skulle ju se om det kom en bil på långt håll. Men när jag reser mig upp och drar upp byxorna och Roos-Marie fortf sitter och kissar så kommer det en inlinesåkare förbi i full fart! Haha så pinsamt! Han bara heja och skratta lite. Senare vart det en massa lekar också, Mia var lekledare kan inte ha varit lätt att hålla ordning på oss alla :) Sebbe fick ju sina ben vaxade också, haha höll på att dö av skratt.


Nina blandar grogg



På väg...



Vätskepaus




Lekar



Vaxning av Åhls ben

Vaknade idag av att det var så varmt, har inte fått nått gjort idag har bara setat och svettats. Man kanske skulle ta sig en dusch och fräscha till sig. Hade velat åkt och badat men ringde till Tim och han var sjuk så det vart inte så :( Pratade med han en stund, hade ju ett viktigt ämne att disskutera ;)

Ska ta mig en macka nu tror jag sen måste jag duscha.

Ha det bra!

Paket

Igår gjorde jag inte så mycket, Becca kom hit och solade typ hela dan så nu har man fått lite färg iaf :) Sen åkte jag och mamma till arboga och handlade lite och åt på Mc Donalds, åt FAKTISKT en sallad för en gångs skull ;) När jag kom hem tog jag och Becca en liten promenad i solen och åt glass. Träffade Philip så fastnade vid honom och stog och pratade. Rickardsson och Emil Finnåker kom också förbi och pratade lite, pratade om allt som hänt på midsommar och så. Sen drog jag och Becca hem till henne och Philip hem till sina föräldrar för att käka men sen kom han förbi en sväng och pratade iaf igen :)

Idag skiner solen igen, härligt! Men alla jobbar ju så det är inte så kul, så tråkigt att sola själv. Fick ett sms nu imorse, stod att jag hade ett stort paket att hämta på posten så jag ska väl kila iväg och hämta det straxt. Undra vad det kan vara? ;)

Ja så nu ska jag väl sätta fart!

Ha det bra!

Dålig

Jag känner att det har varit dålig uppdaterinng här på senaste tiden, får be om ursäkt för det till den lilla skaran som fakiskt läser min blogg. Jag vad har hänt då sen sist jag skrev, säkert väldigt mycket men ändå så känns det inte så. Midsommarafton var väl okej men mycket överskattat som vanligt. Vart lite mycket kanske men höll mig ändå lugn, eller ja enligt Emil så hade jag ju "värsta kåt-blicken", mer än jag visste om själv :) Käkade pizza med Becca på söndagen då kom Emil och Fredde också :) Vi satt och prata om vad alla hade gjort, dom flesta hade stora minnesluckor men jag och Becca kom ihåg nästan allt :P

Har fått den den konstiga känslan nu igen, känner mig ledsen, besviken, arg, irriterad omvartannat. Vet inte vad jag ska göra. Känner som att jag bara kastar bort dagarna. Hoppas det går över när jag börjar jobba "på riktigt" nästa vecka.

På lördag så dissar ju alla vi coola hemköpsanställda Parkfesten för att ist åka upp till Bergaby på personalfest. Först kände jag mig lite tveksam till valet men nu känner jag att kommer nog få mycket roligare där än i Linde, behöver inte tänka och oroa för en massa saker heller :S Dessutom så har jag typ bara umgåtts med Fellingsbroare på senaste tiden. Man tröttnar när man inte får nått tillbaka..

Höll mig som sagt lugn på midsommar, men ändå så fanns ju alla tankar där. Och givetvis så är det ju alltid nån som tar upp det eller frågar nått om det. Usch nu känns det värre än förut när det gäller det, känner mer och mer att det är verkligen det jag vill. Men får väl se...

Känner att det alltid blir så deppigt och känslosamt  i bloggen, var inte alls meningen. Tycker inte om när andra öppnar sig helt i sina bloggar och väner ut och in på sig själva, inte för att jag gör det men. Jag började nog med den här bloggen vid lite fel tillfälle tror jag, precis när jag var(är?) i en downperiod :S

När jag jobbade på midsommarafton, så kom dom två personer in som jg absolut inte velat träffa när jag jobbat. Båda två på samma dag. Först gick det väl helt okej, var helt inne i mitt och som tur var så var det inte i min kassa. Men sen kommer den där andra personen, jag väntar med att ta den andra kassan tills hon är andra person i andra kassan (så att hon inte byter kassa) Men när jag sätter mig i kassa så ger Becca mig värsta blicken och när jag tittar mot kön, jo vem står inte där och ger mig ett hånflin som jag tror ingen annan kan åstakomma. Som tur var så stog Anna bakom i kön annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Hon vet ju hur allt ligger till också, glad att du var där gumman<3 Så det var bara för mig att bita ihop, men även fast jag inte visar att det känns så känns det, ntt så fruktansvärt. Det känns som att nån hugger mig i hjärtat. Kan inte förstå hur man kan vara så elak?

Usch känner att det är mycket det som drar ner mig, även fast jag vet att jag inte ska låta mig påverkas av det så gör jag det iaf...

Nehe, ska man komma på nått vettigt att göra med den här dagen?

Ha det bra!


1 ½ platta öl

Idag har jag inte gjort så mycket, jobbade från 17-20. Satt i kassan hela tiden.  Det är lite roligt när man sitter i kassan för det kommer så mycket lustigt folk. Idag kom det tex. in en karl (eller vad man ska säga) och handlade och på en gång så börjar han tjola på som bara den. Han berätta att han förra helgen hade varit ner på nån traktormässa nånstans och druckit öl som bara den. Hade dragit i sig 1 ½ platta starköl. Nästan alltihop på fredagen för på lördagen var han ju tvungen att ta det lungt, "för man skulle ju köra bil hem på söndagen så vart ju tvungen till de" Haha och hela tiden satt jag och fundera, känner jag den här människan? Men jag kom fram till att jag aldrig sett han förut. Men han bara fortsatta tjola på: "Du vet ja har byggt staket åt en gris idag, du vet Nilssons dom har ju en massa grisar" (borde jag veta vilka dom är?) "Jag har ju semester nu, men jobba det får man ju göra ändå", "Ja imorrn ska vi ta in hö, så får hoppas på bra väder!" Rolig var han iaf, kan tilläggas att han hade på sig en t-shirt med texten, Fuck me I drive a Ford.

På tal om t-shirtar med texter, så för nått år sen när jag praktiserade med pappas kompis Gabbe på Weda Skog så hände det en rätt så rolig grej. Vi var ute på ett hygge och skulle titta lite och prata med kille som satt i en maskin som fällde träden (skotare heter det men vill inte verka som att jag är värsta kunnig inom skogshuggeriet ;)). När vi kommer fram emot honom där han sitter i hytten så tänkte jag "Han ser nog rätt bra ut", han vänder sig om och kliver ner. Då ser jag hans t-shirt med texten, Riktiga män luktar diesel.

Imorgon är jag ledig vad jag vet, hoppas dom ringer och säger att jag ska jobba iaf för annars måste jag åka ut till pappa och städa och det har jag inte alls lust med.

Nu ska jag leta på nån bra film att titta på, God natt!

Glas

Var in till Marieberg idag med Becca. Handlade sånt där tråkigt som man måste ha, som lotion och strumbyxor och sånt. Köpte även försenade studenpresent åt Gustav, det vart ett Lasse Åberg ölglas. Passar ju bra med ölglas till honom :) När jag var där så kunde jag inte låta bli att köpa en liten present till Linn också :) Tycker så mycket om paket, köpte även en dvdfilm till mamma. Var en sån där gammal film som utspelar sig i england på 1700/1800-talet, mamma och jag är ju fan av sånna filmer :) Den var dock nästan 5 timmar lång såg jag när jag kom hem, får väl bli att titta på den på lördag när vi ligger bakis :P

När jag kom hem hade mamma och Emma lagat grilat, riktigt gott :) Sen gick jag och mamma en sväng, men jag stannade kvar uppe i parken där det var a-lags match (Fellingsbro vann för övrigt med 3-0). Tim och Jocke var där sen kom Gustav så då gav jag honom hans present, han såg ut att bli glad så hoppas han vart nöjd med den :) Senare kom  ävenn Emil Eriksson (Fellingsbro) och Philip förbi. Satt mest och pratade istället för att titta på matchen :) Efteråt var Gustav snäll och skjutsade hem mig :)

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska iaf jobba på kvällen. Linda ringde idag också och frågade om jag kanske kunde jobba åt henne två dagar nästa vecka, vart lite chockad först när hon ringde kopplade inte att det var hon :P Bra om jag får jobba, känns skönt att det blir så mycket. Har ju inte ens börjat sommarjobba än, det gör jag inte förns i juli men det har blivit mycket iaf nu :)

Fick skorna och armbanden idag också, skorna var väldigt höga men vafan jag får väl lära mig gå i dom ;) Dock så syns inte mina tår helt där fram, dom är för korta och tjocka. Armbanden var bra men det ena kunde ha varit lite större, så det försökte mamma snika till sig ;) Men hon kan faktiskt få låna det ibland :)

Nu ska jag fortsätta titta på Desperate Housewives,
Ha det bra!

Larm

Idag när jag jobbade och skulle gå ut och kasta kartonger, så gick jag den vägen som man brukar. Tänkte inte på att trucken stog lite ivägen men när jag trycker ner handtaget och skjuter på dörren så börjar det tjuta på hela Hemköp! Givetvis så var det ju lilla jag som hade utlöst larmet, riktigt pinsamt! Haha men det var ju ingen som sagt till mig att när trucken står så där så har Andreas larmat på den dörren. Så det var ju faktiskt inte mitt fel :P

Ska jobba på midsommar fick jag reda på idag, är inte alls länge och bra betalt så det kunde man ju inte tacka nej till :)

I helgen vart det lite festande, på fredagen var vi hos Becca. Jag och Becca satt själva först sen kom PH och Rydan en stund :) På lördagen åkte vid till Guldsmedshyttan på 41-års kalas, mycke trevligt! Grillning och förfest i Danielas poolhus sen in till folkan en sväng. Det sög verkligen på folkan, fy fan vad tråkigt det var. På söndagen hade jag, Becca, Daniela och Anders ett litet Desperate Housewives marathon, mysigt :)


Fångad av en stormvind funkar ju inte om det inte blåser!



Imorgon är jag ledig vad jag vet, måste in till stan och fixa Gustavs studentpresent har ju inte gjort det än :P Ska hämta mina saker som jag beställt också, köpt armband och skor inte farligt dyrt alls :) Fick ju tvärr skicka tillbaka mina förra skor :(





 





 





Nu ska jag kolla på dokumentären som går på 5an, om en tjej som är kär i saker och har sex med dom. Hon hade vart kär i en pilbåge men nu var hon kär i Golden Gate-bron. Haha det finns verkligen folk tilll allt!

Ha det bra!


...



Mina ögon kommer alltid le mot dig..

Becca

Sitter hos Becca, har lite deeptalk som vanligt. Vi kan då prata om allt och förstår och känner varandra så bra, är så glad för dig gumman :)



Fredag

Gick upp för en stund sen, ska börja jobba vid tio och slutar inte förns halv nio ikväll. Så det blir en lång dag för mig och jag missar hela studenten, tråkigt.

Nej nu ska jag äta frukost!

Grattis till alla studenter!

Torsdag

Kollade klart på filmerna jag hyrde igår, somnade igår när jag tittade på Benjamin Buttons otroliga liv så var tvungen och gå och lägga mig. Så jag tittade klart på den idag och så tittade jag på Revolutionery Road, ingen av dom var särskillt bra vart besviken. Men nu har man ju sett dom iaf.

Har verkligen blivit en seg dag vilket det oftast blir jag inte jobbar. Sov länge men jag somnade faktiskt tidigt och snabbt för att vara mig. Kanske var för att jag gick upp så tidigt igår och jobbade, var till stan och jobbade till halv nio. Då blir man rätt trött :)

Ska jobba igen på fredag, lite synd att man missar studenten. Hade velat sett Gustavs student iaf och sen gått ut antingen i Arboga eller i Linde, nu när det är hotellet för en gångs skull.

Nu ska jag ta och duscha sen kanske laga nån kvällsmat.

Ha det bra!

Film

Kom hem från jobbet för ett tag sen, gick bra att stänga :) Fick reda på att det ska bli personalfest snart, det lät ju kul :)

Nu ska jag titta på dom två filmerna som jag hyrde :)

Ha det bra och godnatt!

Stan

Kom precis hem från stan, jag och Becca var ju där. Fick lite handlat, det vart foundation, nagellack, strumpbyxor och alkohol och lite annat smått och gott :) Åkte ut till Ikea och handlade lite, såklart så fungerade inte mitt presentkort. Servern för presentkort låg tydligen nere i hela Europa, kul. Var in en sväng på Jysk också och tittade på soffan som jag vill ha. Riktigt snygg och skön är den. Becca och jag halv la oss i den, vi låg där och pratade ett tag tills vi kom på att vi fortf var i en affär, haha :)

Nu ska jag snart ta mig nått att äta innan jag ska börja jobba kl 17. Malin frågade om jag ville jobba åt henne för hon skulle färga håret på sin farmor eller nått och inte tackar man nej till pengar inte :) Fick tillbaka från skatten igår, det satt absolut inte fel! Dom gick dock direkt över till mammas konto, sitter dom kvar på mitt konto sitter dom inte där länge till ;)

Ha der bra!

God morgon!

Jag är nu uppe vilket är väldigt tidigt för att vara mig. Ska öppna på hemköp, måste ju lära mig det också. Sen blir det ätt åka in till stan med Becca, måste uträtta en del ärenden :)

Har svin ont i fingrarna och har fullt med sår  vid nagelbanden, det är resultatet av att packa upp varor en hel dag utan handskar. Inte så bra gjort kanske. Höll halvt på att slå ihjäl mig i mjölkkylen igår när jag skulle lägga upp smör på översta hyllan, jösses vad rädd jag vart!

Nej nu blir det frukost!

Ha en bra dag, trots att det regnar :)

Tisdag

Har precis gått upp, ska äta frukost nu och göra mig iordning så jag kan åka till jobbet. Jimmy skulle komma fröbi och hämta sina motorcykeldäck (tror jag det var?) innan jag åker. Måste komma ihåg att ta mina jobbitider för sommaren också så jag har koll på det. Ska jobba åt Sebbe och tror inte han jobbar några helger, skönt :) Dock får man ju mer betalt då men skönt iaf :P

Nej nu ska jag ta mig ett kokt ägg :)

Ha en bra dag!

Jobb

Veronica ringde på eftermiddan och frågade om jag kunde stänga åt henne  för hon skulle fixa nåt, så vid sju drog jag iväg till Hemköp. Satt i kassan den sista timmen innan det stängde, hände inte så mycket. Jag och Johanna var det som stängde, det gick bra börjar få koll på det där nu. Ska öppna med Veronica på onsdag igen så jag lär mig det ordentligt med. Imr ska jag jobba åt Sebbe också, 10-19. Skönt att jag får jobba så jag får lite pengar, behöver det ju verkligen.

Har ju fått hem min kamera nu också så kan lägga upp lite bilder från saker som hänt, eller hur man ska säga :)


Jag och Sharon på sexpartyt :)



Vi smider planer för Södervall ;)




Kul, det hade vi!




Puss på min gumma!



Bästaste Sharon.



Daniela 20 år :)



Frukost på sängen av hela släkten.




Mc Donalds med kusinen :)


Bara så ni vet så heter Välling - Gruel på engelska. Kan vara bra att veta!

Ha det bra och sov så gott!

Helgen

I lördags åkte jag till Daniela för att fira henne :) Där bjöds vi på ett riktigt kalas, mycket trevligt. Nästan hela hennes släkt var där, det var kul för tycker så mycket om dom. Dom är så lätta att vara och prata med, önskar min släkt kunde vara sån också. Sen vart det folkan det var kul :) När vi väntade på att bli hämtade stog jag och pratade med en riktigt snygg och söt polis, väldigt trevlig var han också. Dock så kände vi igen varandra för att han brukar vara med på babysimmet på badhuset med sin son och sin fru, lite jobbigt :P

Kom en kille på cykel, vi slog vad med honom om att han inte kunde gå upp på bakhjulet. När han försökte så ramla han och drog knäet ur led så ambulansen fick hämta honom. Lite otur, men där fick vi ju bevisat att han kunde ju faktiskt inte cykla på bakhjulet.

Vi kom hem till slut efter mycket om och men. Då drog jag och Daniela till lekparken med Carlsson för lite efterfest :P Haha. Det var kul :)

Dagen efter kom hela släkten in och sjöng för Daniela, haha när jag låg bredvid henne i sängen :) Sen kom det lite fler folk och grattade henne. På kvällen åkte jag och Becca först och röstade, sen drog vi till Mc Donalds och åt, mycket gott. Sen åkte vi hem till henne och gjorde inte så mycket som vanligt, flummade som vanligt :)


 

muppar
Vi muppar oss som vanligt :P

Idag har jag inte gjort så mycket än, får väl se vad jag hittar på att göra.


Ha det bra!


Lördag

Har precis duschat, ska göra mig iordning och sen åka upp till Guldsmedshyttan på kalas. Känner inte för att skriva så mycket, får se om  det blir nått mer senare.


"Han har ju använt hela EU-bidraget till att trimma traktorn!"

Fredag

Sitter och funderar om jag ska ta och duscha eller inte, men jag tror jag skiter i det :P Ska ju ändå duscha håret imr så jag får vara lite äcklig idag haha. Becca har precis slutat ringde hon och sa så jag ska väl åka ner dit och kolla på film. Får se om min far vill åka hem nu eller om han ska bli hemskjutsad senare.

Igår var jag ju in till Köping för att hämta mina favorit pojkar. Alltid lika roligt, inga kan få mig att skratta så mycket som dom :) Dom är så tokiga, sjöng och gapade som bara den i bilen på väg hem. Dock vart det tystare i bilen efter att vi hade tankat, Tim och Gustav gjorde ett bra exempel på att med spriten försvinner vettet. Tim råkade ut för en liten olycka, men det gick hyffsat bra som tur va. Vet dock inte hur han mår idag men jag får hoppas på  bra :)

Har jobbat 10-17 idag, det gick bra och tiden gick fort. När jag slutade åkte jag hem och åt tacos sen hem till pappa. Han och Stefan hade druckit öl och kapat ved så fick skjutsa hem Stefan till Arboga och nu sitter jag här.

Ska väl ta och ringa till pappa nu och se hur han vill göra. Imr blir det 20-års kalas hemma hos Daniela :)

Ha det bra!

Väntan

Sitter hos Becca nu och väntar på att jag kan åka tillbaka till Köping och hämta pojkarna. Kändes rätt onödigt att åka fram och tillbaka men hade ju ingen lust att sitta i Köping och vänta heller. När jag åkte hem på motorvägen så var det nått pucko som höll på och blinka och körde om och körde skit sakta, fatta inte vad han höll på med. Såg att baklysena på Gustavs bil inte funka, kanske var det han försökte visa haha. Konstig var han iaf.

Nej nu ska jag se om Becca har nån bra skiva tills jag ska åka, Gustavs skit musik orkar jag inte lyssna på nå mer ;)

Hej och god natt!

Regn, jobb och chaufför.

Skulle egentligen ha åkt in till stan idag och fixat present till en viss person och köpt en ny foundation till mig själv. Men imorse när alarmet ringde så kände jag verkligen inte för det. Är  ju så tråkigt att åka själv och sen ska jag ju börja jobba kl 17 idag så då skulle jag ändå känna mig lite stressad. Får väl åka in på dagen på lördag, får hitta nån som vill göra mig sällskap också.

Igår stängde jag ju på Hemköp, det gick hyffsat bra, Jenny var med och skulle lära sig också så eftersom både hon och jag är nya så tog det ju lite längre tid. Efter att jag kommit hem och ätit lite så åkte jag upp Björklida för att inhandla diverse onyttigheter. Sen åkte jag ut till Frötuna till Anna som "vaktade" gården, så vi satt och pratade och mosade i oss det jag handlat, mysigt :)

Tim ringde nyss och frågade om skjuts till Köping, så ska väl troligtvis skjutsa in dom efter jobbet. Hoppas bara vi kan ta Gustavs bil för litar inte påden lilla opeln, inte så kul att bli ståendes själv nånstans :P Så får väl se hur det blir, men kul och träffa pojkarna lite var så länge sen :(

Nu ska jag gå och duscha,

Ha det bra!

Onsdag

Har precis varit och hämtat mamma vid bussen och nu hade jag tänkt ta mig något att äta innan jag börjar jobba kl 17. Jobbar till stängning idag och imr, har gjort det några ggr förut men jag känner mig fortf osäker :S Fast man är ju aldrig själv som man var på Energikällan så det är ju skönt :)

Som sagt så ska jag jobba imr också, 17-20.30, och sen på fredag 10-17 så jag får ju jobba en del och det är skönt även om det känns tungt så behöver man ju pengarna. Känner att jag börjar komma in de det mer nu, är ju lite svårt eftersom jag jobbar med så långa mellanrum så det tar ett tag innan man kommer ihåg koder och allt annat. Jag vet bara hur det var när jag varit borta från Energikällan ett tag, i början visste jag knappt vad jag höll på med.

Det är skönt också att på Hemköp känner man dom flesta redan så den biten är redan fixad, men det är väl just för att man kommer härifrån så då känner man alla. Och det är ju just det som är så jobbigt också att jobba så här "hemma", som jag har skrivit tidigare så vill man ju inte träffa vissa människor och än så länge har det var bara inträffat en gång så det är nog mycket därför det känns jobbigt att jobba för jag vet inte hur jag kommer att reagera i den situationen :S

Men som man säger den dagen den sorgen! Vem vet det kanske händer idag eller imorgon? Det är ju inget jag kan styra över. Och jag har kommit på det att jag måste lära mig att sluta grubbla och fundera över saker som jag inte själv kan styra över. För som sagt så kan jag ju inte styra över dom så varför fundera på det? Min stackars hjärna får aldrig nån vila så mycket som jag funderar!

Igår så satt jag och prata med en killkompis om kärleksproblem, han ville ha en tjejs åsikter om en del saker. När jag skulle ge honom det så började jag att ta upp exempel på saker jag själv varit med om och jag slogs av att NU kan jag se det som erfarenheter, men DÅ så kändes det som om hela världen hade gått under. Det är så man måste tänka, det är så jag måste tänka. Att så som jag känner nu för vissa saker kommer jag kunna titta tillbaka på om några år och då kommer det känns som att det inte var en så stor grej som det känns nu. Jag vet inte om jag helt är ute och cyklar och bara snackar en massa skit, men det är var jag tror och nästan vet. Det gäller nog bara att bestämma sig.

Jag tror att allt alltid löser sig, kanske låter knäppt men jag tror det. Det kanske inte blir på det viset man hade tänk sig men det är bara för att det finns olika lösningar på problem. Allt löser sig, frågan är bara hur? - Den som lever får se ;)



Regn

Fy fan vilket tråkigt väder det är, man blir ju inte direkt på bra humör när man vaknar till det här. Fick mina H&M-grejer idag och allt passade utmärkt så jag är nöjd :) Något positivt med dagen iaf.

Ja jag vet inte vad jag ska hitta på en tråkig dag som denna, ska rensa lite kläder hade jag tänkt för det behövs! Kanske läsa lite också, just nu läser jag Självkänsla nu! av Mia Thörnblom. Har fått den av mamma, har inte hunnit så långt men än så länge är den riktigt bra. Man får sig en hel del tankeställare.

Satt och kollade på möbler och lite andra flytta hemifrån-grejer på nätet igår, känner att det börjar bli dags nu. Känns som att det kommer bli skönt ch flytta fast jag är nog allt lite rädd också, kommer nog bli ensamt. Och jag som fortf är lite mörkrädd och lättskrämd ;) Men det kommer man väl över.

Nehe om man skulle ta tag i dom där kläderna!

Ha det bra!

Gudfar

Sitter och väntar på att mamma ska bli klar med maten, är dö hungrig!

Idag har jag inte gjort mycket alls, knappt varit ute nått i det fina vädret heller skäms på mig! Cyklade med skor till mamma när hon skulle till sjukgymnasten. När jag kommer dit står hon och pratar med mina "kära" gudfar Peter (även Beccas pappa). Länge sen man såg den karln, måste ju säga att han sköter sitt jobb som gudfar utomordentligt bra! ^^

Plockat lite på mitt rum också så nu kan man iaf se golvet, det är ju positivt.

Imr ska jag nog ta och ringa till doktorn och se om dom kan få nån ordning på min hals, vill inte låta så här mer!



jag hoppar vid lindesjön

Måndag

Jag har aldrig tyckt om måndagar oavsett om man är ledig eller inte. Trodde jag skulle få mina grejer från H&M idag men icke sa nicke. Blir så trött vill ju ha dom nu, kan inte spåra det heller för det skickas som brev så det har ju inget kolli id.. hmm..

Måste ta och städa på mitt rum det ser förjävligt ut rent ut sagt, kläder precis överallt! Men hatar ju att städa. Dom ringde från Hemköp idag, det hade ju blivit fel med tiderna så fick ändra. Ska iaf jobba på studenten, lite synd för hade velat åkt och tittat på Gustav och Linn. Såg ju inte deras bal heller som jag hade velat se, fick nöja mig med att titta på korten.

Nehe den där städningen kanske man skulle ta tag i!

Ha det bra!

The Galway girl - den går på repeat nu, jag gillar den av nån konstig anledning. Från filmen p.s I love you.


RSS 2.0