Mors dag

Igår var det sexparty hemma hos Daniela, riktigt roligt var det. Alla bjöd på sig själva men det är ju inte direkt någon som är pryd av oss. Tjejerna hade fixat ost och kex och sånt gott också. Senare åkte vi in till Linde för att gå ut på Folkan, en riktigt lyckad kväll vart det. Har inte skrattat så mycket på länge :) Kameran är hos Daniela så får se om jag vågar lägga upp några bilder sen ;)

Idag är det mors dag, så har umgåtts med mamma hela dagen :) Har fått prata av mig, behövligt. Tack mamma för att du finns<3 Har solat också och jag har nog blivit lite brun faktiskt :)

Nu ska jag gå ut och pressa lite till in i det sista,

Ha det bra!

Sexparty

Yes ikväll blir det sexparty i Danielas poolhus, riktigt kul kommer det bli :) Ska dock inte göra samma miss som Sara och betala 600 spänn för underkläder som jag sen aldrig får ;)

Pratade med Sharon för en stund sen, hon ska ju bli med, riktigt kul :) Måtse kolla om det gåt några bussar eller tåg upp till hytta sen.

Nu sitter jag och lyssnar på Gyllene Tider - När Vi Två Blir En. När jag hör den låten tänker jag alltid på Fucking Åmål, när Johan Hult står och gör sig iordning framför spegeln och böjer sin keps. Åååhhh vad jag tyckte han var snygg, var helt kär i honom. Han var verkligen den perfekta killen enligt mig på den tiden. Ja menar keps, snusprilla, hål i örat, stor halskedja, kan det bli bättre? (jag skrattar för mig själv, dom som känner mig vet varför) Vet inte om mina idel har ändrats dom senaste 12 åren? (skrattar för mig själv igen). 


Johan Hult
Johan Hult


Nu ska jag ta mig något att äta, ska nog sätta mig ute i solen :) Återkommer imorgon om hur kvällen var :) Ha det bra!

Städ

Kom precis hem till mamma, har varit hos pappa och städat lite och nu ska jag hoppa in i duschen sen åka till Linde. Har inte så mycket att skriva idag, känner mig så tom.


Jag är jävligt bra på att ljuga...

Jag överlevde

Ja jag överlevde arbetsdagen ;) Det var tungt, hände inte så mycket efter att Jane och alla andra hade gått. Satt mest vid datorn hela tiden.

Men nu är jag hemma iaf, är hos pappa för en gångs skull. Hade köpt kycklingsallad till mig som jag åt när jag kom hem, gulle han :) Kollade lite på grannfejden, är rätt så roligt men ibland så är det så överdrivet vuxna människor som beter sig som småbarn i en sandlåda. Pinsamt att hela svenska folket får se det också, fast lite kul är det ju för oss :P

Imorgon ska jag städa lite här hos pappa på förmiddagen (om jag lyckas komma upp ur sängen) sen ska jag försöka skicka iväg dom där satans skorna och hoppas på att jag får ett par nya som är bättre. Ska hämta mina pumps i Linde som har blivit umklackade och lagade, vilket verkligen behövdes! På kvällen blir det tacobuffé med vännerna, gott!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, känner på mig att den är väldigt kall inte så mysigt.

God natt sov så gott!

Fel sida

Sitter på jobbet, skit tråkigt finns inget att göra. Jane gick för typ en halv timme sen men det känns som mer. Så nu ska jag sitta här själv fram tills kl 9 ikväll känns ju kul. Ja jag vet jag är skit gnällig ocg negativ men jag ahr nog verkligen vaknat på felsida idag..

Imr hoppas jag att jag är lite gladare, för då ska vi på tacobuffé längtar för det var så länge sen jag åt tacos faktiskt.

Sen på lördag blir det att åka till hytta för mitt sexparty som mina kära vänner har gett mig i present, ska blir kul faktiskt. Vi kommer nog bli några stycken :) Efter det kommer vi säkert dra till Folkan, men det visar sig hur kvällen blir.

Nej nu ska jag nog ropa på Evelina som är ute i badet, för nu måste jag gå på toaletten! äta måste jag ju också göra undra när jag ska göra det?

Morgondagen

Ligger i Danielas säng och kollar runt lite på internet. Åkte hit vid två, fick med mig mina grejer som jag beställt från Nelly.com. Klänningen passade bra men skorna var det nog nått fel på, bakkappan (eller vad det heter) stod liksom ut på utsidorna så det syndes framifrån. Vet inte om det är mina fötter det är fel på eller om det är skorna för storleken var det inget fel på. Ska skicka tillbaka dom och få ett par nya och se om dom är bättre. Dock var plattån högre än jag trodde vi mätte och den var nästan 14 cm, så när jag har dom på mig blir jag runt 185 cm lång haha. Slog huvet i lampan när jag prova dom, Carina och Daniela hade lite roligt åt mig. Kan ju iaf inte gå ut med bara Emma och Daniela när jag har dom, för dom är ju så korta så då ser jag ju ännu mer jättelik ut :P Får se hur jag gör men dom är ju såå snygga!

Jag, Daniela och Joanna var in en sväng till Linde också, lämnde in skor som behövdes klackas om och lagas lite det var behövligt!

Imorgon ska jag jobba på Energikällan, typ helt själv ser verkligen inte fram emot det! Usch känns hemskt, finns inget värre än att sitta där och det inte händer nått :( Men men får väl tänka att det är pengar..

Nu ska jag borsta tänderna.

God natt!

Gyllene Tider

Sitter i nattlinnet och lyssnar på Gyllene Tider och har precis ätit lite frukost. Gyllene Tider är verkligen sommar för mig, man kan ju inte få mer sommarkänsla!

Ska göra mig iordning sen åka upp till Daniela, vi hade tänkt sola men vädret sviker. Det blåser ju så man tror att taket ska lyfta.

Min lilla Emma ska på arbetsintervju idag så får hålla tummarna att hon får det här jobbet nu, men det tror jag hon får :)

Emma och jag på studenten


Nu ska jag kila så jag kan åka snart :)

Hejs svejs!

Något så litet

Idag har jag solat lite sen jobbat några timmar på Hemköp. Åhl ringde och frågade om jag vill jobba lite åt honom och det kunde jag ju faktiskt göra, pengar tackar man ju aldrig nej till :)

Jag har ju känt mig lite nere på senaste tiden av en rad olika anledningar, men idag hände något som iaf gjorde min dag mycket bättre. Det var inte någon stor grej alls men den gjorde så mycket. Det var när jag satt i kassan, då kom en lite tjej fram hon var väl typ 10 eller nått (är så dålig på att uppskatta åldrar), så sa hon:

"Vad heter du?"

"Frida"
(svara ju jag så klart)

"Vad fin du är!"

Det var inte värsta grejen men hon gjorde iaf min dag mycket bättre :)

Dock när jag kommer hem och ska berätta det för min syster så skrattar hon bara och säger:

"Men hon är ju knäpp"

Jaja jag vart iaf glad, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Lösvikt,  Robert Gustavsson är nog bland dom roligaste jag vet :)

God natt!


...

Är han rätt för dig kommer han komma tillbaka till dig och allt kommer lösa sig. Är han INTE rätt så finns den rätta där ute nånstans, det gäller bara att hitta honom.

Motstå

Nej jag kunde ju såklart inte mostå att handla, vart även lite grejer på H&M också, men det var jag värd tycker jag!

Nu ska jag gå och olja in hammocken, nått vettigt måste jag ju göra idag.

I'm in love

Sitter och tittar på kläder på internet, livsfarligt särskillt när man precis har fått lön nu. Hittar så mycket som jag bara MÅSTE ha, vart helt kär i den här klänningen och dom här skorna! Skorna är svindyra men jag tror inte jag överlever utan dom, my god!

Får se hur länge jag klarar av att stå emot!





Helgen

Känner att det har varit dålig uppdatering här under helgen men det är faktiskt som så att jag inte har varit hemma sen i fredags. Så jag får väl avlägga en rapport nu om hur kvällen har varit:

Fredag:
Jag tog bilen till Lindesberg för en trevlig kväll hos Maria och Peter. Maria hade lagat en super god tacopaj som vi avnjöt tillsammans med gott vin. Det var jag och Sharon som var dom lyckligt inbjudna hem till Södervall/Lindgrens hushåll :) Vi satt mest och snackade skit och skrattade en hel del. Vart ju en del deeptalk som det brukar tendera till att bli men det var skönt att prata av sig och få andras syn på saker och ting. Vinet gjorde verkligen sin verkan så vid tolv tiden var det dags att kila hem till Göran för att sova. Kom på nu att jag visst glömde mitt paraply hos Maria så jag får väl hämta det snart :)

Maria och Peter
Mina förebilder på många sätt.



Sharon och Frida
Puman och jag.



Lördag:
Vaknade hos Göran så där lagom bakis, gick ner till Mamma och Göran som satt i tvrummet och tittade på film. Fastnande där ett bra tag innan jag orkade ta mig något att äta. Ringde Anna och hörde lite om planerna för kvällen, det skulle bli grillning och förfest på Loppholmarna med trevliga människor :) När mamma och Göran åkt till Fellingsbro så gjorde jag mig iordning, sen kom tjejerna från hytta och hämta mig. Då åkte vi till Hemköp och handla mat sen upp till Anna där vi förberedde all mat och dom andra fixade iordning sig.

När vi var klara drog vi till Loppholmarna med all vår packning. Vi tjejer grillade och åt och sen senare kom det lite fler folk. Även polisen svängde förbi en sväng, dom var dock mycket trevliga och snälla och för att inte tala om snygga ;) Jag var nog inte den enda som inte skulle haft nått emot att ha blivit arresterad och fått en kroppsvisitation ;)

mys


på väg till Folkan


Vi hade roligt därute tills vi skulle gå till Folkan, var faktiskt väldigt roligt där. När det stängde gick vi till Papas och käka lite och satt och prata sen kilade jag och Becca upp till Göran där vi satt och pratade innan vi till slut gick och la oss.

vid papas
"Akta dig så jag kan ta kort på dom här fyra snygga tjejerna!"


Söndag:
Vaknade först av att Anna ringde vid åtta, då var jag inte så pigg. Men vi sov vidare några timmar till innan Anna, Emma och Daniela kom upp och hämta oss. Vi åkte ner på stan för att käka på Linde pizza, gott dom bara den dagen efter. Gick runt lite i Linde innan jag och Becca åkte hem, med ett stopp hos min far. Han hade varit till Åland och hade som vanligt köpt presenter till mig :) Jag fick M&Ms, tuggummi och en spritdrink på tub :P Sen på kvällen vart det som vanligt att sitta nere i Beccas lägenhet och snacka skit :)

Idag:
Sitter inne fast det är så fint väder, är inte riktigt okej va. Men känner mig så snorig vet inte om det är pollen fortf.. Jävla skit det där. Hes är man ju också, ska försöka att nästa gång man festar att inte prata så mycket och högt (mission impossible) och inte röka. Får se om det blir nån skillnad, vill ju inte vara hes hela tiden :(

Nu ska jag ta och plocka undan lite på rummet och tvätta nån tvättmaskin tror jag. Ha det bra!























 

Vinkväll

Yes, pratade nyss med Sharon i telefon för ikväll blir det att pimpla vin med henne och Maria, det ser jag fram emot! :) Det var länge sen nu så vi har nog en del att prata om och jag är rätt så säker på att det kommer bli en del skratt också, brukar bli så ;)



Hos Maria
Marias ass och Sharon som mular cheeseballs,
 det var den bästa bilden jag hade på dom tillsammans ;)




Så nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning så jag kan åka till Linde.

Ha en trevlig kväll, för det kommer jag ha! :)

Lättroade

Just nu sitter jag och försöker samla kraft till att gå och borsta tänderna så jag kan krypa ner i sängen och somna till nån bra film. Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, vi var ute med hundarna en sväng till sen satt vi och pratade lite. Vi bestämde oss för att röka vattenpipa eftersom nu visste vi hur vi skulle göra och det visste vi ju inte sist :P Men inte gick det någe bättre den här gången inte. Så jag och Becca gick in och tittade på film ist.

Grannen
Var bara tvungen att lägga upp kortet på våran granne,
vi hade så roligt åt det där men vi har ju också så dålig humor!


Ja imr är det fredag, så vad har helgen att bjuda på kan man fråga sig? Såg Maria igår när vi gick hem till Anna och då slog det mig att nån liten "snacka skit och dricka vin" - kväll borde det bli dags för snart, så det får jag allt ta tag i! :) Nej men som sagt får se vad som händer i helgen, kan ju alltid hoppas på nått kul.

Min säng väntar och Brad Pitt i den så god natt!


Kristi himmelfärdsdag

Vaknade vid tio hos Anna idag. Det vart ingen grillning igår utan jag, Daniela och Anna gick ner på stan och käkade pizza ist :) Sen köpte vi dipp och grönsaker som vi käkade när vi tittade på film, riktigt mysigt. Vi tittade på Bröllopsduellen(tror jag den hette iaf) den var jätte bra och jätte rolig så den rekommenderar jag.

 Åkte från Linde vid tolv tiden idag, kom hem och prata lite med mamma innan jag gick över till Jenna. Där var hon, Emma(systern) och Agnes. Senare kom Becca och då var det dags att gå ut med Ann-Britt och Ingvars hunder så vi tog oss en liten promenad runt Ängeby. Känner att jag verkligen vill ha en hund, har bestämt att så fort jag får tid, råd och plats för en så ska jag skaffa mig en! :) Finns inget mysigare än att ha en hund som kommer och möter en med vifftande svans när man kommer hem. Men jag får väl nöja mig med min lilla(?) Teddy så länge :)

På promenad

Rykten

Sitter hos Anna och pratade precis med Becca i telefon. Går tydligen rykten att hon och jag slagits om en kille, blir så trött! Alltid så mycket rykten i Fellingsbro, hur kan man tro på allt?! Rätt så osannorligt att vi verkligen skulle slåss, finns det nån kille som är värd det också?? Folk tror så mycket, jag har faktiskt börjat att fråga personen det handlar om, om det stämmer innan jag tror nått. Då får man ju alltid höra sanning.

Så gott folk ta för fan allt med en nypa salt och ni hör nått fråga personen det handlar om, om det stämmer!


Onsdag

Onsdag idag, imorgon är det Kristi himmelfärdsdag så då är nästan alla lediga sköönt :) Haha fast iofs så är ju jag ledig iaf, tänkte jag inte på ;) Ska åka till Linde snart, ska bara göra mig iording och plocka lite här hemma. I Linde hade jag tänkt att hälsa på på Energikällan lite, hoppas det är några roliga där när jag väl kommer :) Senare ikväll ska jag grilla och umgås med mina flickor, det blir mysigt! :)

Igår var jag ner och vart ännu tjockare hos Becca som vanligt :) Trevligt trevligt, tror inte vi kan umgås utan att äta nått :P

Var och handlade på Hemköp inför kvällen innan Becca slutade, träffade en av de personer jag inte vill träffa typiskt mig. Det jag hatar med att jobba på Hemköp är att här i Fellingsbro kommer det in så många som man verkligen inte vill träffa. Och det är ju inte så att jag kan gömma mig när jag sitter i kassan, på Energikällan kände man ju inte så många och kom det nån jobbig smet man lite diskret in bakom i köket. Nej jag får göra som jag tänkt, hissa ner cigarettskåpet så att ingen ser mig och förställa rösten, haha.

Ja på tal om min röst så är den helt förstörd, jag är hes hela tiden alla tror jag har festat som en galning dan innan. Det är redan en kund på Hemköp som frågat om jag gjort det. Jag pratade ju lite hest och genom näsan innan men nu är det mycket värre :S Är väl allt festande och alla ciggaretter, inte alls bra det där.

Imorgon fyller Ullis 20 år, jag har inte hunnit köpa en present till henne än, shame on me. Men jag kommer väl inte träffa henne på ett tag så jag hinner väl :)

Jag och Anna

Ge mig mer pengar!

Idag har jag inte gjort ett skvatt skulle man kunna säga! Gick upp sent som vanligt så halva dagen hade ju gått, skulle ha ringt några samtal (det får mig att låta viktig) och gått till Hemköp för att prata med Anette. Men eftersom jag gick upp så sent så gick allt i ultrarapid. Kom inte riktigt igång förns när mamma kom hem vid fyra tiden, det var först då jag kom mig för att gå till Hemköp. Var ju tvungen att prata med Anette eftersom jag har fått alldeles för lite pengar, hon var givetvis inte där men jag fck hennes nummer så jag kunde ringa henne när jag kom hem. Så nu är det där förhoppningsvis fixat, får väl se om det dimper ner några pengar på mitt otroligt tomma konto :)

Imr blir det Lindesberg om allt går enligt planerna, kom på nu att jag kanske skulle titta förbi Energikällan en sväng. Länge sen jag var där nu, miss you guys! Därför tänkte jag lägga ut lite bilder på mina kära vänner på Energikällis! :)

Jocke, Jag och Sara
Ben and Jerry glass är ett måste!

Sara, jag och Sharon
Förfest hos Södervall, kul!

Sara sitter på Facebook, suprise suprise!
Hard work!

Maria sjunger
Maria fyllde 25(+10)år och bjöd på fest!

Maria
Maria och jag jobbade när vi jobbade en av alla våra helger ihop, hur skulle jag klarat mig utan dig? :)

Sara vid Futtes bil
Sara och jag busade, kul vare!


Pretty Woman

Sitter och tittar på Pretty Woman, tycker om den filmen. Mamma kom hem för några timmar sen och hade givetvis med sig en massa presenter :) Fick prata av mig och berätta allt, vet inte om det är bara min mamma eller om det gäller alla mammor men nör hon säger att allt kommer bli bra och ordna sig så tror jag verkligen på det. Hur dåligt jag än mår så, så känns det alltid mycket bättre efter att jag pratat med mamma. Hoppas mina framtida barn kommer känna så för mig med :)

Mamma<3


Nu ska jag fortsätta titta på filmen.

Don´t stop push it now - Dan Winter , den går på repeat nu.

Mamma

Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem från hennes och Görans lilla mini semster, behöver prata med henne. Känner faktiskt inte för att skriva så mycket idag, humöret är inte på topp. Jag har kommit fram till att antingen händer inget i mitt liv eller så händer allt på en gång. Jag skulle uppskatta om det kom i lite mer spridda skurar ist för ösregn, men han där uppe är väl inte ett så stort fan av Frida Andersson verkar de som.

Det positiva med helgen var ändå att umås med Daniela och sen igår så var ju jag och Anna P på Donken och käkade och pratade :)

Lägger ut lite bilder från lördagen ist för att skriva nått mer.

Kristin i taxin

Carro och jag i taxin

Taxichauffören och Kristin
Anna vid bussen

Jonas och Tim vid bussen

Daniela

Sitter och väntar på att Daniela ska komma och förgylla min dag :) När hon kommer blir det Arboga för att inhandla diverse drycker och senare ikväll blir det utgång med andra trevliga människor i Örebro.  Jag hoppas på en kanon kväll och det tror jag nog det kan bli.

Dom som känner mig vet att jag är en person som tänker och funderar mycket, och igår sat jag och fundera lite för mig själv som vanligt. Då kom jag att tänka på ett "ordspråk", Man lär av sina misstag. Jag brukar ofta använda ordspråk och motton och jag har förut tänkt att just detta inte stämmer eftersom man gång på gång gör om sina misstag. Men det stämmer visst har jag kommit fram till, för även om man gör om sina misstag 100 ggr så tror jag att man har lärt sig något från sitt förra misstag. Trots att man inte lärt sig att inte göra om det så tror jag att man lärt sig att hantera det bättre och kanske ta sig lättare ur den situationen som misstaget satt en i. Det är iaf vad jag tror och jag talar av egen erfarenhet! :P Även fast jag gör om samma misstag så har jag nog lättare att hantera det och inte göra lika stor grej av det.

Ja det var bara lite tankar från mig :) Min favorit är ju Du ångrar bara det du inte gjorde, ännu ett ordsråk som enligt mig stämmer.

Nu ska jag nog ta och plocka lite här hemma innan Daniela kommer, återkommer imr om hur dagen och kvällen såg ut :)

Ha det bra!

Systermys

Japp det var att mysa och umgås med min syster ikväll, inte fy skam det heller! Vi lagade lite god mat som vi åt framför tvn, sen vart det även lite glass. Vi umgås inte så ofta jag och min syster, det får bli oftare tycker jag! :) Mamma och Göran har åkt på en liten mini semester så vi hade huset för oss själva. Nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen och kolla på nån bra film.

God natt!

Syrran


Jävla skit!

Det var tydligen ingen tacobuffé ikväll så det blir att vara hemma för min del. Fan jag som är så sugen på tacos och så vill jag ju träffa Emma och Daniela! Jaja inte så mycket att göra åt, Daniela kommer ju dessutom hit imr så jag ska inte bli allt för deppig för de. Men vill ju träffa Emma också :/

Ja då får man planera om kvällen då, kanske ska höra vad killarna ska göra ikväll. Det var ju länge sen jag umgicks med dom så det börjar bli på tiden!




Sol, sol, sol!

Idag skiner solen det gör att jag genst blir på bättre humör! :) Dessutom ska jag ju umgås med mina älskade vänner idag så just nu känns det ovanligt bra.

Fixade lite med designen igår, vart bättre men jag är inte super nöjd det känns inte riktigt som jag :P Men nu får det vara så här ett tag tills jag orkar ta tag i det igen.

Sitter och lyssnar på en massa gamla sommarlåtar, älskar sånt. När man hör några av låtarna har man ju nått litet spec minne från just den låten :)

Nej nu måste jag göra mig iordning så jag åka upp till mitt andra hem (G-hyttan) och träffa mina pumor :)

Ha det bra!

Emma och Daniela

3 st tjugor = 600 kr

Yees då var ännu en eftermiddag/kväll avklarad på Hemköp men det tog sin lilla tid. Det var jag, Becca och Fredde som stängde vi var lite nervösa för det var ingen av oss som är super duktiga på att stänga med det gick iaf till slut :) Dock skedde ett lite misstag när vi skulle räkna pengarna. Vi alla tog en varsin kassa att räkna ihop oc när vi skulle räkna ihop kassorna tillsammans fick vi det inte att stämma. Vi räknade om och räknade om men det var aldrig rätt. Till slut så upptäcker vi felet, Fredde hade skrivit på sin lapp att 3 st tjugor vart 600 kr, haha. Vi hade så roligt åt det där och för att det tog sån tid att upptäcka :P

Hade tänkt att jag skulle försöka ändra lite här på bloggen så det blir mer personligt, just nu tycker jag det ser ut som tapeten på nått gammalt torp eller nått. Får se vad jag lyckas med, jag är ju inte så där super teknisk av mig. Har idag fått suttit och raderat en massa kort från min användare på mammas dator. Jag hade lite mycket kort, min mapp var på lite över 5 GB. Vet inte om det är mycket men mina nya dator har en hårddisk på 4 GB tror jag. Är verkligen inte hajj på sånt där, det var ju min kära vän Jocke som fick hjälpa mig välja dator och allt och jag måste säga att jag är mycket nöjd! :)

Nehe om man skulle försöka sig på den där designen då, får väl se hur de går!

Ha det bra!

Postkurs med Tore!

Var ju på psotkurs igår med Hemköp, hela dan höll det på. Vi kom dit vid 9 sen åkte vi hem strax före 5, och då skulle jag och Becca till Hemköp och jobba till stängning. Men det gick bra trots att jag var helt slut i huvet.  Postkursen var helt okej jobbigt att sitta och lyssna så länge men vi fick ju göra övningar och prova på att använda programmet i datorn för att skicka iväg post och läman ut  och sånt. Jag, åhl och Becca använda nog alla klisterlappar som skulle sitta på breven :P
   Vi fick mat där också, åt uppe på Buffén på Strike det var rätt så gott. Vi satt ute på terassen i solen, sköönt! Haha jag sa till Åhl att han skulle få 100 kr om han tog av sig till bar överkropp, fick lite panik när han väl började ta v sig trodde verkligen han skulle gör de :P Det hade vart lite pinsamt.


Åhl och Jenny på terassen.




Ja när vi kom hem så var det ju dags för mig och Becca att jobba, men som sagt så gick det bra. Efter att vi jobbat klart åkte jag först hem och åt lite sen drog jag ner till Becca för att kolla på tv och käka lite paj, mums! Vi satt som vanligt och prata en massa. Hon berätta om min stackars lilla kusin Jenna, jag vart så jävla förbannad när hon berätta vad som hänt. Tycker så jävla synd om dig gumman<3 Sånt där är det värsta jag vet, fattar inte hur man kan göra så.

Japp just nu sitter jag här i mitt otroligt sexiga Nalle Puh-nattlinne, har inte orkat kä på mig än känner mig lite hängig. Men jag har lovat Åhlan att jag ska jobba åt honom så ska väl sticka iväg och jobba snart, det var inte så länge så det var skönt :) Imr blir det tacobuffé, på lördag kommer förhoppningsvis Daniela hit så får se vad vi hittar på och på söndag ska jag umgås med Anna. En fullspäckad helg de här, men känner verkligen att jag behöver sysselsätta mig för att inte tänka för mycket.


Nej nu får jag väl gå och göra mig iordning, så att jag kan dra och jobba sen. Ha de bra!



Here I go again on my own!


Rena rånet!

Sov ju hos Daniela inatt, somnade dock inte förens halv fyra. Låg och tittade på Australia medans Daniela låg och sov bredvid, hade inte tänkt kolla på hela filmen men kunde ändå inte sova så det vart hela ändå.

Vi gick väl upp vid elva, tittade på 7 miljonärer som Emma hade börjat kolla på på kvällen. Den är rätt rolig den filmen :) Efter att vi kollat på filmen duscha vi och fixa iordning oss lite innan vi gick ner till Gulds för att käka lte pizza, men det är ju sista gången helt klart. Dyrare pizza får man ju leta efter, inte är det särskillt god heller. Jag åt bara några bitar innan jag kände att jag inte ville ha mer. Medans jag och Daniela åt så gick Emma upp till Tomas lägenhet och åt där ist den fattiglappen ;) Jag och Daniela gick också upp och kollade på lägenheten efter att vi ätit. Riktigt fin var den faktiskt, han skulle dock få nya tapeter i köket för dom var det fullt med fett-fläckar på. Vi var där en stund innan vi begav oss hem till Daniela igen.

Ja nu är jag hemma igen, sitter och försöker komma på nått att göra. Känner för att ta mig en liten promenad, smsade Anna men den muppen har inte svarat än ;) Hon sliter väl ute i stallet som vanligt :)

Jaha imr ska man upp tidigt, ska på postkurs i Örebro. Klockan åtta skulle vi ses vid Hemköp. Det är jag, Becca, Åhl, Roos-Marie och Jenny som ska åka. Åhl ska köra, sköööönt! Sen blir det att jobba till halv nio när man kommer hem, ser inte fram emot de men lönen sitter ju inte precis fel!

Nej nu ska jag ta och ringa Becca och höra lite om morgondagen.

Ha det bra!

Hos Daniela

Sitter hos Daniela nu, åkte hit vid typ halv tio. Kände att jag verkligen inte ville vara själv. Ska sova snart, Emma är så söt och ställer upp så hon ska sova här med :) Har fått prata av mig lite, kändes skönt. Dom är underbara mina vänner.

Nej nu måste jag väl ta och borsta tänderna så vi kan gå och sova.

Ett avslutat kapitel det är vad det är, önskar att det inte vore sant.
Bryt ihop och gå vidare, som min kära mamma skulle ha sagt.

Deja vú

Ja en händelserik helg har det verkligen varit, på gott och ont. Så här har min helg sett ut i korta drag:

Fredag:
Jag och Becca satt med Emil och Philip och drack i hennes lägenhet. Vi kom på den "bra" idén att vi skulle köra ett slags kortspel som går ut på att man får dricka ungefär hela tiden, inte så smart med tanke på att killarna bestämt sig för att dom skulle supa ner oss tjejer. Men vi hade kul under tiden iaf :) Senare kom även Fredde, Åhl och Micke. Rätt så kul kväll ändå trots en del händelser.


Philip, jag och Becca.



Lördag:
Åkte jag och Becca med mamma till Linde, var först hos Göran och fixa iordning oss innan vi gick ner mot Anna. Det vankades det en riktig tjejförfest. Mycket roligt men även denna kväll men också alldeles för mycket alkohol. Vi gick ner till Folkan rätt så sent efter att han stannat vid en annan förfest på vägen där det fanns lite mer manliga deltagare :) Var på Folkan i vad som kändes som 5 min men hade iaf skit kul. Dock tills vi skulle hem, inte så kul. Ringde mamma kl 3 på natten och jag har helt klart världens bästa mamma!


Jag, Joanna och Becca.



Söndag:
Var väl inte en sån bra dag men man mår väl som man förtjänar som alltid. Det är bara att bita i det sura äpplet! Dagen slutade betydligt mycket bättre nä hur den började. Träffade Anna P för första gången på väldigt länge, kändes otroligt skönt. Allt gammalt är glömt nu vilket känns bra, alltid bäst att bara glömma och förlåta. Alla människor är enligt mig värda en andra chans. Det var verkligen att kärt återseende, kul om nån sett oss när vi stod där och kramades, grinade och skrattade mitt på vägen :) Känns så skönt att få tillbaka en av mina bästa vänner nu när jag som mest behöver det. Nån som förstår mig som ingen annan, det kändes som om det var en vecka sen vi sågs sist med tanke på hur lätt det var att prata. Är så otroligt glad för det här, gammal vänskap rostar tydligen aldrig :)


Anna och jag på minimaran, där var vi inte gamla :)



Idag, måndag:
Har inte fått så mycket gjort idag, pratade nyss med Emma. Är så glad för mina vänner just nu att dom alltid finns för mig och ställer upp! Önskar att alla kunde få ha så underbara vänner som jag. Nu ska jag nog ta att skura köksgolvet, har lovat mamma att jag skulle göra det så det är väl bäst jag gör de nu.


Det var en gång en liten flicka som sa till mig:
"Till sist sätter jag en klocka på såret. För du vet, tiden läker ju alla sår!"

Mutter

Sitter just för tillfället nere i Beccas lägenhet och dricker lite :) Väntar på att Emil och Åhl och dom ska komma förbi för att umgås lite med oss, alltid lika trevligt.

Jag och Becca var ju till stan idag, vart så besviken för den typ jackan jag skulle köpa på HM fanns ju såklart inte i dom färgerna som jag ville ha den i, surt. Men inhandlade iaf lite andra roliga saker, Becca fick sina utemöbler tillslut. Haha när vi skulle få hjälp med att få ner stolarna som var staplade av en manlig anställd vart Becca irriterad för att han raggade för lite på oss. "Han måste ha tjej" var hennes förklaring till det hela :)


Becca gör ett försök att få ner en stol :)



När vi väl kommer hem och ska sätta ihop bordet upptäcker vi att det fattas en mutter, typiskt. Men men vi fick slå våra kloka(?) huven ihop och ändra om lite så tillslut vart det bra iaf :)

Efter det åkte vi hem till min kära far, satt och tala med honom ett tag inna vi åkte ner till Becca igen för att äta pizza som min snälla pappa bjöd på :)

Så nu sitter jag här, får hoppas dom små pojkarna kommer snart så det blir lite fart :)

Ha det bra!











 

Precis som ALLA andra!

Jaha då har även jag skaffat mig en blogg, vilket jag sagt att jag aldrig skulle göra. Men jag skyller på att jag faktiskt lovat min lilla vän Sharon att jag skulle skaffa en om jag fick en dator. Så eftersom min underbara pappa var så snäll och gav mig en laptop i 20 års present så sitter jag nu här och skriver för fulla muggar! Är du nöjd nu Sharon? :)

Ja Sharon och Maria dom drog ju till Frankrike idag dom jävlarna! Fick ett sms av Sharon imorse när dom passerade Hemköp i Fellingsbro. Inte ett dugg avundsjuk är jag på dom små liven ;)

Idag har jag hunnit med rätt så mycket faktiskt. Gick upp vid åtta för att jag skulle klippa mig och färga håret vid nio, det var väldigt efterlängtat. Efter det så tog jag den lilla röda opeln och styrde mot ett regnigt Örebro, där en glad Mia Nilsson väntade :) Länge sen jag träffade den lilla sötnosen, så det var kul att äntligen ses. Fick ju se hennes och Henriks lägenhet också, den var mycket fin får jag lov att tala om. Efter att vi tittat på lägenheten skulle vi åka och handla sushi (som jag aldrig ätit förut), Mia hade kommit på den brilljanta idén att vi skulle cykla. Dock inte så brilljant när det regnade som bara den. Men men vi tog cyklarna och trampade iväg iaf, Mia på sin lilla rosa cykel och jag på den stora med paraplyet i högsta hugg. Vi såg nog rätt roliga ut :) När vi kom hem var jag förväntansfull över att få smaka sushin. Så det första jag gör är att doppa pinnen i den gröna typ såsen som var i mitten. Men precis när jag är på väg att stoppa den i munnen skriker Mia "Neeej! Den där är jätte stark" haha kunde gått lite tokigt. Ja men då har man provat sushi då, ingen höjdare enligt mig men kul att prova nått nytt.
   Kul att träffa Mia idag iaf, vi hade så mycket att prata om och ta igen. Skönt med såna kompisar som man inte träffat på ett tag men när man väl ses så känns det som det var igår :)


Oj vad mycket jag skrivit redan, dock inte så mycket som jag talar :) Min syster berättade att hon hade pratat om mig och att jag pratar så mycket och fort på sitt muntliga nationella prov i engelska. Haha hon är rolig min syster, hoppas hon fick MVG!

Imorgon ska jag och Becca ta Fjatten (som Vendela skulle ha sagt) och åka in till Örebro för att köpa utemöbler till hennes balkong, hoppas det blir bra! Sen blir det väl att handla en del kläder också, det sitter ju aldrig fel med nya kläder :) Måste ställa om klockan jag fick av mamma också så den passar mig.

Hade lite problem när jag skulle skaffa mitt "bloggnamn", hade ingen fantasi alls och det är ju inte precis så att Frida Andersson är ett ovanligt svenskt namn. Så tillslut fick de bli missfrallan och det är en viss mr Pohl som ligger bakom det. Haha han som börjat kalla mig Frallan för ett år sen när vi bowlade, jag sa att det aldrig skulle slå i genom så att nån skulle börja kalla mig det. Men ack så fel jag hade, nu har ju till och med jag börjat kalla mig de. Hatten av för mr Pohl :)

Nej nu får jag sluta skriva, är väl ingen som orkar läsa så här mycket. Dock är det de bästa jag vet när nån av de bloggar jag läser är uppdaterade med långa texter, mums! :)

Ha det bra och kom ihåg, Du ångrar bara det Du aldrig gjorde!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0